Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εχω το unite εδω και καποιες ωρες... Καταπληκτικη συλληψη! Παλι τους αφησε ολους καμια 5ετια πισω! Απλα κορυφη! Εχει βεβαια τα bug του σαν beta release... αλλα σπερνει...

Δημοσ.

Πρωτοποριακή ως συνήθως η Opera, αν και δεν είμαι fan της. Παράδειγμα προς μίμηση αυτή η εταιρεία. Για το προϊόντα της δεν συζητάμε, εννοείται πως αντιγράφονται και πάλι καλά. Απορώ πώς δεν την έχει αγοράσει κάποιο μεγαθήριο του χώρου για να την καταστρέψει, είτε σκόπιμα ώστε να μην υπάρχει ως πιθανός ανταγωνιστής, είτε ακόμη χειρότερα γεμίζοντας την με golden boys και managers και κολλητούς (μη νομίζετε ότι μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά). Ίσως επειδή είναι ακόμη αρκετά μικρή.

Δημοσ.

Χμμμμ, ενδιαφέρον είδηση. Σίγουρα θα την δοκιμάσω.

Ελπίζω με μετέπειτα έκδοση τους να καλύψουν τις τρύπες που ανέφερε παραπάνω κάποιος χρήστης.

Δημοσ.

θα τις καλυψουν θα βρεθουν αλλες στην πορεια κοκ

το ζητημα ειναι οτι ανοιγονται νεοι δρομοι με δωρεαν λογισμικο ενσωματωμενο σε εναν browser με πολυ απλο τροπο

Δημοσ.

Οπως και να χει συγχαρητηρια στον Opera, ελπιζω οπως ηπωθηκε πριν να μην την καταστρεψουν οι «μεγαλοι» και να συνεχισει ετσι.

Δημοσ.
ψιλοκλεμένη ιδέα, πολύ "cloud" αρχιτεκτονική, αρκετά βολική

χμ...

νομίζω πως μου αρέσει :)

Μια ιδέα ή είναι κλεμμένη ή δεν είναι... Κάτι ενδιάμεσο δεν παίζει (είναι κάτι σαν το έγκυος :) ). Γιατί όμως λες ότι είναι κλεμμένη;

Δημοσ.

γιατί είναι κάτι σαν cloud computing, όχι ακριβώς όμως...

θα μπορούσα να αντικαταστήσω την λέξη "κλεμμένη" με το "μη πρωτότυπη"

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...