teo64x Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δεν είναι ένσταση, απορία είναι. Όταν διαβάζω "συκοφαντική δυσφήμιση", το μυαλό μου πάει σε ψευδείς δυσφημιστικές πληροφορίες για κάποιον. Οι φωτογραφίες, αν είναι αληθινές, δεν ξέρω πόσο είναι "συκοφαντικές", άρα μάλλον στις πληροφορίες προφίλ που ανέφερες παίζεται το θέμα (δεν το σκέφτηκα από την αρχή).
mimidon Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δεν είναι ένσταση, απορία είναι. Όταν διαβάζω "συκοφαντική δυσφήμιση", το μυαλό μου πάει σε ψευδείς δυσφημιστικές πληροφορίες για κάποιον. Οι φωτογραφίες, αν είναι αληθινές, δεν ξέρω πόσο είναι "συκοφαντικές", άρα μάλλον στις πληροφορίες προφίλ που ανέφερες παίζεται το θέμα (δεν το σκέφτηκα από την αρχή). Για συκοφαντική δυσμήμιση μπορείς να κάνεις μήνυση επειδή κάποιος σε αποκάλεσε άχρηστο ή κλέφτη (μου φαίνεται πως ισχύει σε δημόσιο χώρο)...
disqualified Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δεν είναι ένσταση, απορία είναι. Όταν διαβάζω "συκοφαντική δυσφήμιση", το μυαλό μου πάει σε ψευδείς δυσφημιστικές πληροφορίες για κάποιον. Οι φωτογραφίες, αν είναι αληθινές, δεν ξέρω πόσο είναι "συκοφαντικές", άρα μάλλον στις πληροφορίες προφίλ που ανέφερες παίζεται το θέμα (δεν το σκέφτηκα από την αρχή). τι το ψαχνεις, δεν ξερουμε ουτε τι εγραφε ουτε τι φωτογραφιες ανεβασε. Αν ισχυουν οι κατηγοριες το δικαστηριο θα κρινει
Gigenis Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Απορία: Κανείς δεν έχει δει γυμνές φώτο στο facebook; Το απαγορεύεται και δεν επιτρέπονται τέτοιες φώτο στο Facebook που το είδατε; Εννοείται πως πρέπει να τιμωρηθεί εφόσον είναι ένοχος.... Αν γίνονταν το αντίθετο και την πατούσε αυτός από γυναίκα θα λέγατε πάλι φαντάσου τι της έκανε; Σιγά απλά δεν του έκατσε ή τον κεράτωσε..... έλεος πια με τα λιγούρια!!!!!!!
disqualified Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Το απαγορεύεται και δεν επιτρέπονται τέτοιες φώτο στο Facebook που το είδατε; στους ορους χρησης, οταν πεσει στην αντιληψη τους φωτογραφια ασεμνου περιεχομενου διαγραφεται.
pournaras Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 μάλλον δεν καταλάβατε την ερώτηση του Sotosgl.πιστεύω ότι η ερώτηση αφορά το αν "ξεκλειδώθηκαν" τα προσωπικά δεδομένα του "δράστη" (IP) μετά από καταγγελία κατ' αγνώνστων στην Ομαδα Αντιμετωπισης Ηλεκτρονικου Εγκληματος ή έγινε καταγγελία για συγκεκριμένο πρόσωπο.. έχει διαφορα.. παρ' όλα αυτά δεν νομίζω να ήταν πολύ "αποκαλυπτικές" οι φωτογραφίες, καθώς τέτοιοι είδους δεν επιτρέπονται από το facebook να ανεβαίνουν.. Πολυ καλα καταλαβαμε την ερωτηση. Οχι απλα να "ξεκλειδωθουν", φορα παρτιδα σε ολο το ιντερνετ να βγουνε. Προσωπικα δεδομενα δικα του, τη στιγμη που διαλυει τα προσωπικα δεδομενα της κοπελας; Τι ειναι αυτο που σου κανει τη διαφορα;
disqualified Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 οι φωτογραφιες μονες τους βγηκανε ; συγκαταθεση δεν υπηρχε ; αν τις εβγαλε χωρις να ξερει η κοπελα δηλαδη κρυφα καλα να τον κυνηγησουνε , αλλα αν τις βγαλανε μαζι τοτε ειναι δικαιωματου μιας και ειναι και δικες του να τις χρισιμοποιηση οπως θελει ο καθενας τους ???? α καλα...μας αξιζει η κοινωνια που εχουμε και με το παραπανω. Οχι καλε μου φιλε δεν εχει δικαιωμα να τις δημοσιευσει σε ολον τον πλανητη
DJ_WOODY Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Αν η γυναίκα που έκανε την καταγγελία αναγνώρισε τις φωτογραφίες και θυμήθηκε ποιός τις είχε τραβήξει, δεν έχει σημασία αν αυτός τις ανέβασε από Internet cafe... εισαι λαθος εδω γιατι δεν ξερεις αν ηταν ο μονος που θα την ειχε τραβηξει μπορει να ηταν και καποιος αλλος αλλα τι τα θελουμε κια τα γυρευουμε : πυρ,γυνη και θαλαττα.ετσι;
Gigenis Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 στους ορους χρησης, οταν πεσει στην αντιληψη τους φωτογραφια ασεμνου περιεχομενου διαγραφεται. Όταν και αν!!!! Καθημερινά πέφτω πάνω σε προφίλ με γυμνές φώτο που μάλιστα τα περισσότερα είναι και Fake....
disqualified Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Όταν και αν!!!! Καθημερινά πέφτω πάνω σε προφίλ με γυμνές φώτο που μάλιστα τα περισσότερα είναι και Fake.... Εχει διαγραφει φωτογραφια γνωστου σε μενα προσωπου που δεν ηταν καν ασεμνη λογω αυτου του περιορισμου. Η απαγορευση μαλλον ηταν αρκετα πουριτανικη. Οποτε κατι τετοιο δεν ισχυει οχι μονο οταν και αν. Πριν σβηστουν αυτες οι φωτογραφιες απο τα προφιλ και αν ψαχνεσαι και λιγο σιγουρα θα πεφτεις πανω σε αυτες
flyinmycoffee Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Α καλάάάάάάά. Απο ανεγκέφαλους κουρ@δόμ@γκες εχει πήξει ο τόπος. Ελπίζω να τιμωρηθεί παραδειγματικά (αν και δεν νομίζω) μπας και πάρουν κανα μάθημα και τίποτα άλλα πιθήκια εκεί έξω.
sstratos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Επειδή είχα εμπλακει σε ατύχημα , και είχα ζητησει αρση τηλεφωνικού απορρήτου (πιστευω το ίδιο είναι και για το internet) απο τον εισαγγελέα , μου είπε οτι κάτι τέτοιο γίνεται μόνο για κακουργηματικές πράξεις. Το περιστατικό αυτό δεν εχει τετοιες κατηγορίες , οπόταν μάλλον ήταν καρφωτή , μπουκάρανε οι αστυνομικοί σπίτι του (χωρις ατράνταχτα στοιχεία πιστεύω) και απλώς το παιδί τα ξέρασε όλα !!!!! . Οσο για τις φωτογραφίες του facebook , είναι τοοοοσες πολλές , που μόνο αμα κάποιος χρήστης τις κάνει "report" (αναφορά) τις ελεγχει το fb...
Fronimitis Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Κι όπως λέει κι ο Βασίλης Καρράς : Γιατί αν ήσαν όλες σας σωστές δεν θα υπήρχαν άντρες μες στις φυλακές...
Φιλολογίνα Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Τι να πω τι να λαλήσω... Για τους ανθρώπους σαν το νεαρό που νόμισε ότι κάτι κατάφερε με τέτοιον τρόπο; Ή για τα άτομα που τον επαινούν και λένε "κάτι θα του κανε σίγουρα"; Όπως πολύ σωστά παρατήρησε κάποιος Insomniac, αν συνέβαινε το αντίστροφο, θα τα ρίχνανε στον τύπο που βγήκαν οι φωτο του στη φόρα; Ή θα τα ρίχνανε στη γκόμενα ότι και καλά ήταν στερημένη; Και σε τελική, ακόμα και κάτι να του 'χε κάνει, αυτό δεν είναι αντίδραση ανθρώπου με νιονιό - με συγχωρείτε κιόλας. Καλά κάνανε και τον πιάσανε, να τσεκάρουν αν οι κατηγορίες είναι σωστές, κι αν είναι, να του ρίξουν κι ένα ωραίο πρόστιμο. Φιλικά Υ.Γ. Επειδή είδα και το άλλο το θεϊκό ότι, αφού η άλλη δέχτηκε να βγουν οι φωτογραφίες, μπορεί να τις κάνει ότι γουστάρει αυτός που τις έβγαλε. Η άλλη δέχτηκε σε κάποιο πλαίσιο, για κάποιους λόγους - αυτό δεν του δίνει κανένα δικαίωμα να τις χρησιμοποιήσει οπουδήποτε χωρίς τη συναίνεσή της.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα