arsenal Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 λοιπόν το πρόβλημα είανι το εξής συνδεώ το netbook μου με το xbox 360 με ethernet καλωδιο φυσικά(να πω οτι το netbook παίρνει σύνδεση απο τον 2 υπολογιστή οπου είναι το ασύρματο μοντεμ εκει)έχω βάλει κοινή χρήση δικτύου και οταν πατάω να γίνει σύνδεση με το ιντερνετ δεν μπαίνει κολλάει στο πρώτο σκέλος(νετworkin)και λέει μετά για Ip και τέτοια επίσης οταν πιγαίνω configurue ιπ εχω βάλει αυτόματη και βρίσκει αυτή 169.254.250.69 και βρισκει και μια gateway τελοσπάντων.....Το θέμα όμως είναι και πάλι οτι δεν συνδέεται...το πιο σημαντικό που δεν ανέφερα είναι οτι χτες συνδέθηκε και σήμερα καταλάθος άλλαξα την ιπ του locl connection δηλαδή απο αυτή που συνδέεται το xbox και τώρα τίποτα γίνεται να ανακτήσω παλι αυτη την Ip?επίσης πριν το κάνω αυτό έκανα σύνδεση με το live το πρωί και εφτανέ μέχρι το 3 σκέλος και σταματούσε ε΄βγαζε ερρορ και γιαυτό πειραματίστικα και έκανα την βλακεία...έκανα την βλακεία και χάλασα την σύνδεση που κάνει το xbox 360 με το pc απο το πινακας ελέγχου τοπική σύνδεση κάτι άλλαξα απο λάθος και τώρα μου γράφει σύνδεση με χωρίς αξιοπιστία η με περιορισμούς....νομίζω οτι η βλακεία που εκανα ήταν οτι διέγραψα τις ιπ που είχα βάλει manual και τώρα δεν ξέρω πως να τις ξαναβρώ network connection->local connection->idiotites->στην καρτελα general κάτω κατω Internet protocol και μετα στην καρτέλα general έβαλα automatic ip adress Και οχι manual όπως είχε και στην αρχή και έγραφε τις Ip....κάτι άλλο γίνεται να συνδέσω το xbox με τον κεντρικό υπολογιστή χωρίς αντάπτορα?
darhe13 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 δεν ξερω τι παιζει με την περιπτωση σου αλλα ενημερωτικα θα σου πω οτι σημερα δεν εχει live λογο συντηρησης οποτε οτι ειναι να κανεις καντο απο αυριο!
nyne Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 169.254.250.69δεν παιρνει σωστα ip...Για την ακριβεια δεν παιρνει καθολου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.