valekgr Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Καλησπέρα σας, Γνωρίζει κανείς για τις θερινές εκπτώσεις στο Μιλάνο? Πότε αρχίζουν και πότε τελειώνουν ? Επισκέφτηκα το Μιλάνο τον χειμώνα, και λέω να πάω και τώρα το καλοκαίρι για ψώνια έμεινα πολύ ευχαριστημένος απο τις τιμές στα ρούχα, τόσο στο Legnano όπως και σε ενα outlet. Σκέφτηκα να πάω και στο Foxtown στα σύνορα με την Ελβετία, γνωρίζει κανείς αν αξίζει το μέρος ? Ευχαριστώ!!
andreapaog328 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 εδώ λέει για το Μιλάνο ότι ξεκινάνε 4/7 αλλα δίνει μέγιστη διάρκεια 2 μήνες
Fan Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Εάν θέλεις να πας για ψώνια Ιταλία συνιστώ Νάπολι. Οι τιμές που θα βρεις είναι εκπληκτικές. Προσωπικά αγόρασα παντελόνι που έκανε 190 ευρώ Harmont & Blaine με 55 ευρώ. Αλλά να ξέρεις μέχρι τον Αύγουστο τα νούμερα εξαντλούνται.
kgian Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Καλησπέρα σας, Γνωρίζει κανείς για τις θερινές εκπτώσεις στο Μιλάνο? Πότε αρχίζουν και πότε τελειώνουν ? Επισκέφτηκα το Μιλάνο τον χειμώνα, και λέω να πάω και τώρα το καλοκαίρι για ψώνια έμεινα πολύ ευχαριστημένος απο τις τιμές στα ρούχα, τόσο στο Legnano όπως και σε ενα outlet. Σκέφτηκα να πάω και στο Foxtown στα σύνορα με την Ελβετία, γνωρίζει κανείς αν αξίζει το μέρος ? Ευχαριστώ!! Έχω πάει εγώ στο foxtown. Τι να σου πως, δεν είμαι και ειδικός αλλά μου έδωσε την εντύπωση πως τα ρούχα είναι μαιμούδες! Φαντάσου, πήγαμε 2 ζευγάρια με τις γυναίκες φανατικές του shopping και δεν ψώνισαν τίποτα! Πάντως έχει πολλά μαγαζιά και πάρα πολλές φίρμες αλλά απο τιμές...δεν εχω άποψη, εμένα ακριβά μου φαίνονταν. Δηλαδή ένα τσόλι παλτό gucci ξέρω γω, έκανε υποτίθεται αρχική τιμή 4000Ε και το είχαν 1800Ε. Εμένα και πάλι χάλι μαύρο μου φαινόταν εμφανισιακά. Ισως να μην καταλαβαίνω την υψηλή μόδα, πάντως φάγαμε μια μέρα εκει μέσα και δεν ψώνισαν τίποτα!
valekgr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Έχω ξαναπάει Μιλάνο και έκανα πολλά ψώνια αλλά χειμώνα! Τώρα καλοκαίρι σύμφωνα με τις πληροφορίες που μάζεψα σκέφτομαι να κάνω την απόπειρα να πάω να δω τι παίζει.. Ωστε το Foxtown μούφες ε? Μην τρέχω και άδικα μέχρι εκει!
kgian Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Ωστε το Foxtown μούφες ε? Μην τρέχω και άδικα μέχρι εκει! Τι να σου πω, εμένα έτσι μου φάνηκε. Τώρα δεν είμαι και ειδικός...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.