nikos21aek Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 [/color] +1000 Η καλύτερη επιλογή σε αυτά τα λεφτά Σε βιστα δεν παω. δεν μου αρεσουν. Τα εχω σε ενα λαπτοπ και αργει παααρα πολυ και μου σπανε τα νευρα... :mad: -1000 Kαι επειδή στο λάπτοπ κολλάνε,πάει να πεί ότι είναι το ίδιο παντου; 4gb ram και άφοβα σε βίστα 64bit μετά..ούτε κολλάνε,ούτε αργούνε ούτε τίποτα..λαίμαργα για ram είναι μόνο...E και πλέον ξεφτύλα είνα η τιμή τους...Αν δεν μπορούσα να διαθέσω τα 47€ extra για ram,εγώ θα προτιμούσα να πάρω τα 4gb ram(άχρηστα δεν είναι σε κανένα παιχνίδι) και να μπω σε βίστα να πάρω και ένα βάφτισμα πυρός για τα 7άρια που βγαίνουν σε λίγο(να συνηθίζω με λίγα λόγια) και ας πήγαινα εδώ ή εδώ(τα σπάει μόνο στα 110€) σε gpu δεν θα μου έλεγε κανένας και τίποτα μιας και σε λίγο καιρό βγαίνουν οι dx11..Άρχισε το ξεστοκάρισμα η ΑΤΙ..
CoRe)sHamE Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Λοιπον εκει που εχω καταληξει μεχρι στιγμης ειναι τα εξης: 1)αυτη 2)αυτη 3)αυτη Και ρωτω το εξης: Χρειαζομαι μεγαλυτερο τροφοδοτικο απο 400W που εχω τωρα? Και επισης καλυτερα ειναι να βγαλω την υπαρχουσα ραμ και βαλω καινουρια? Ετσι δεν θα εχω προβληματα με τους χρονους που αναφερθηκε παραπανω αφενος, και αφετερου ειναι πιο απλα. Βγαζω την παλια, βαζω την νεα και οκ.... Σωστα μεχρι εδω? Αξιζουν τα λεφτα τους οι 2 επιλογες παραπανω? Τροποποιηση: Να προσθεσω οτι αν παρω νεα ΡΑΜ θα παω στην επιλογη που προτεινει ο φιλος νικος21αεκ που ειναι η 3) παραπανω που προσεθεσα
d3m0n Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Αν σε πέρνει πάρε αυτά που είπαν και οι άλλοι.Δηλαδή 4870+4gb 667 MHZ+Enermax 525W+την οθόνη που θες.Αλλιώς πέρνεις μία 4850 και ρίχνεις το bugdet.
CoRe)sHamE Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δεμον ξερεις ποιο ειναι το θεμα μου αυτην την στιγμη? Αν με την καρτα που αναφερω παραπανω θα χρειαστω μεγαλυτερο τροφοδοτικο.. Γιατι αν δεν χρειαζομαι πεφτει αρκετα.. 100€ στην ουσια και δεν εινια και λιγα! Αλλα αν πρεπει να βαλω ουτως η αλλως μεγαλυτερο τροφοδοτικο τοτε θα παω για αυτα που λες και συ.... Για αυτο ρωταω....
Tenshi Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 CoRe)sHamE,δυστυχώς το τροφοδοτικό σου είναι ανεπαρκές για την 4870.Την 4850 ενδέχεται να την κρατήσει οριακά,άλλα πιθανότητα κατα την διάρκεια κάποιου παιχνιδιού και σε βάθος χρόνου θα δείς σπίθες απο την πίσω μεριά του κουτιού σου...Τώρα αν αυτό το timeframe είναι 5 λεπτά~5μέρες~5 μήνες,μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε. Και η λύση του d3m0n είναι ενδιαφέρουσα.Παίρνεις μια πιο φτηνή mainstream κάρτα και τα χρήματα που γλυτώνεις τα ρίχνεις κάπου αλλού.
d3m0n Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 CoRe)sHamE:Και μια πολύ φθηνή κάρτα να πάρεις την οποία θεωρητικά τα 400W την σηκώνουν γνώμη μου είναι να αλλάξεις τροφοδοτικό,ειδικά αν είναι noname αυτό που ήδη έχεις.
CoRe)sHamE Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Noname ειναι.. Κατεληξα τελικα στο τροφοδοτικο που ειπατε, στην 4850 καρτα και αν ειναι για ραμ επισης αυτη που ειπες εσυ.. Αλλα ολα αυτα προυποθετουν ευτυχως η δυστυχως 440! Αν τα παραγγειλω απο το ιντερνετ η τελικη τιμη ειναι αυτη που φαινεται στην wishlist ετσι??? Η εγκατασταση ολων θα γινει απο εμενα και εναν φιλο που ξερει απο αυτα, οχι σε μαγαζι. Και κατι τελευταιο, ατοκες δοσεις το πλαισο δεχεται, ξερουμε?? Θα κοιταξω και αλλου μηπως παιζουν φτηνοτερα(παντα ομως απο εγγυρα μαγαζια τα οποια μπορω να βρω ανα πασα στιγμη)...
BaNcU Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Συγγνώμη κιόλας αλλά πόσες ίντσες οθόνη έχεις ? Γιατί δεν το είδα στα Posts.
d3m0n Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Συγγνώμη κιόλας αλλά πόσες ίντσες οθόνη έχεις ? Γιατί δεν το είδα στα Posts. Θα πάρει μια 23" λέει.
CoRe)sHamE Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Εχω μια παλια 15" και ειδα αυτην την 23αρα και μου αρεσε. Και δεν ειναι και ασχημη η τιμη. Και δεν εχω και τηλεοραση καθολου. Οποτε οτι ταινια θελω να δω την βλεπω εδω, στον υπολογιστη.
d3m0n Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Εχω μια παλια 15" και ειδα αυτην την 23αρα και μου αρεσε. Και δεν ειναι και ασχημη η τιμη. Και δεν εχω και τηλεοραση καθολου. Οποτε οτι ταινια θελω να δω την βλεπω εδω, στον υπολογιστη. Μια χαρά είναι.Έχει και eγγύηση 0 καμένων pixel;)
nikos21aek Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δες και αυτό.. Αρκετά καλύτερη απόδοση καθώς ανεβαίνεις πολύ σε κάρτα γραφικών και πέφτεις μια ίντσα σε οθόνη και πας σε 1680χ1050 Από την 15άρα που είχες θα είναι τεράστια η διαφορά..Αν πάρεις την 1920χ1080 μην πάρεις 4850..πάρε το enermax425 και ζορίσου λίγο παραπάνω να βάλεις την 4870..Μην κοιτας τα 425W μόνο..το τροφοδοτικό είναι ποιοτικό και άνετα σηκώνει την 4870..Βέβαια λίγο αβάτζο στο τροφοδοτικό ποτέ δεν έβλαψε κανέναν αλλά και το 425 κυριλέ θα είναι. Αν παίζεις παιχνίδια αυτά όλα βέβαια..αλλιώς αν δεν σε ενδιαφέρουν και τόσο πολύ go for 1920χ1080+4850+enermax425 ή enermax525+4gb ram
CoRe)sHamE Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 @nikos21aek Δεν παιζω πολλα παιχνιδια και αυτα που παιζω ειναι σχετικα παλια, αλλα αρκετα χαμηλα σε απαιτησεις για γραφικα. Οποτε θα παω για την 4850 και την 23αρα LG που ειναι και fullHD και με ενδιαφερει κυριως αυτο! Τροφοδοτικο θα παω για το μεγαλο αφου συνισταται και θα μου μεινει κιολας. Οπως λες, και παραπανω να ειναι δεν μας πειραζει. Η ραμ ειναι ψιλοδευτερη. Κυριως θελω να εχω πολυ καλη ποιοτητα στην οθονη! Οποτε για αυτο θελω μια καλη καρτα γραφικων και μια fullhd οθονη με HDMI...! Και για να στηριχτει η καρτα θελει τροφοδοτικο! Και γω συμφωνω για την οθονη. Καλο το 0 πιξελ! Μου αρεσε. Στα 229 ειναι πολυ καλη η αναλογια αποδοση/τιμη! Παντως παιδια, σας ευχαριστω παρα πολυ ολους για το ενδιαφερον σας! Ολοι σπευσατε να απαντησετε και να μου δωσετε προσφορες! Ευχαριστω πολυ!!!! Πριν παρω την οριστικη αποφαση θα κοιταξω ξανα ολες σας τις προσφορες! Θα τα βαλω κατω και θα τα λογαριασω!
nikos21aek Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Τουλάχιστον πάρε την 4850 VaporX..10€ παραπάνω είναι κρίμα να μην την πάρεις...Πραγματικά όμως κρίμα! Αν δεν σε ενδιαφέρουν τα παιχνίδια είναι υπερβολική η 4850..Και με 50€ κάνεις τη δουλειά σου...Αλλά τόσο που έχουν φθηνύνει οι 4850/4870 είναι κρίμα να μην τις τιμήσεις... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:13 ---------- Επίσης 2χ1gb ram @533 4-4-4-12 28€ ή 2χ512mb ram @533 4-4-4-12 8€ και θα είσαι κυριλέ..Τέτοιες δεν είναι και αυτές που έχεις τώρα;
souvlaki Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Είμαι λίγο offtopic αλλά επί της ευκαιρίας πότε έρχονται οι νέες 40nm κάρτες? Θα έλεγα να προτιμήσει μια 4870 γιατί τώρα μπορεί να παίζεις παλιά παιχνίδια φίλε μου αλλά μια που θα δώσεις λεφτά δεν πρέπει να μπορείς να παίξεις και τα καινούργια?Σε 23" οθόνη που θέλεις θα ζορίζεσαι με 4850...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.