Lioner Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Γεια σας ψάχνω μια εφαρμογή που να κάνει freeze έναν συγκεκριμένο φάκελο που θέλω (όχι όλο τον σκληρό δίσκο αλλά μόνο ένα συγκεκριμένο φάκελο, μια τοποθεσία που θα ορίσω εγώ.) Υπάρχει κανένα πρόγραμμα τέτοιο? Είχα το deep freeze 6 αλλά δεν έκανε μόνο το συγκεκριμένο που θέλω αλλά όλο τον σκληρό. Ευχαριστώ.
leukonas Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Με το deep freeze που αναφέρεις σίγουρα μπορείς να κάνεις αυτό που θέλεις (το ξέρω γιατί το έχω κάνει,αλλά το λέει και στο site της faronics)
Lioner Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Το είχα κατεβάσει το καινούργιο αλλά δεν μπόρεσα να το κάνω να δουλέψει.. είναι περίπλοκο κάπως..
leukonas Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Αν το ψάξεις λιγάκι θα δείς οτι είναι αρκετά απλό.....λίγο ψάξιμο θέλει.
Lioner Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δεν μπορώ άλλο μου έχει σπάσει τα νεύρα!!! Κανένα άλλο πρόγραμμα εύκολο ρε παιδιά?? Έχω κατεβάσει και το Standard και το Enterprise. Τα έχω ψάξει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.