Προς το περιεχόμενο

michigan proficiency

eu@

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.
Τα αποτελέσματα θα βγουν αύριο το πρωί στις 11. Ήδη έχουν λάβει με SMS είδοποίηση οι καθηγητές και τα φροντιστήρια. Μπορείς να τα δεις στο results.hau.gr αν έχεις δώσει ως μεμονωμένη υποψήφια ή να επικοινωνήσεις με το φροντιστήριό σου κατά το μεσημεράκι.

Καλή επιτυχία.

Είναι επιβεβαιομένο ? Γιατί αγωνιό από το Σάββατο που μου είπαν οτι θα βγούνε . Τρέμουλο θα με πιάσει μέχρι να δω τι έγινε . Ας το πάρω και με borderline και δεν με νοιάαααααζει..... :cry::cry::cry:

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Είναι επιβεβαιομένο ? Γιατί αγωνιό από το Σάββατο που μου είπαν οτι θα βγούνε . Τρέμουλο θα με πιάσει μέχρι να δω τι έγινε . Ας το πάρω και με borderline και δεν με νοιάαααααζει..... :cry::cry::cry:

Απόλυτα βέβαιο. Καλά αποτελέσματα.

Δημοσ.
Τα αποτελέσματα θα βγουν αύριο το πρωί στις 11. Ήδη έχουν λάβει με SMS είδοποίηση οι καθηγητές και τα φροντιστήρια. Μπορείς να τα δεις στο results.hau.gr αν έχεις δώσει ως μεμονωμένη υποψήφια ή να επικοινωνήσεις με το φροντιστήριό σου κατά το μεσημεράκι.

Καλή επιτυχία.

Ξέρω θα φανώ τρελή και διχασμένη προσωπικότητα!!! Αλλά γιατί μου το είπες;;;;; Αγχώθηκα τωρα!!!!!!!!!!!! Θελώ να το περάσω δν με νοιάζει με πόσ αρκεί να το πάρω...... :cry::cry::cry:

Επισκέπτης
Δημοσ.

ΠΕΡΑΣΑ!!!!!!:X:X:X

μΕ πηραν σημερα το πρωι απο το φροντιστηριο !!!!

Ευχομαι καλη τυχη και στους υπολοιπους .

Δημοσ.

απο το site results.hau.gr δεν μου βγαζει αποτελεσμα.στο φροντιστηριο που να τους βρεις τωρα , ειναι ολοι διακοπες.

αγχωθηκα και εγω τωρα !!! μακαρι να το πηρα :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...