Προς το περιεχόμενο

michigan proficiency

eu@

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λογω των πολλων πιστωποιητικων που κυκλοφορουν τωρα στην αγορα-υποθετω γιαυτο-απο φετος και στο proficiency του Michigan 8α συμψιφηζονται οι βα8μοι απο ολα τα parts. καποιος που εχει D σε ενα part κ περναει στα υπολοιπα 8α καταφερνει να εχει pass!!!

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
καποιος που εχει D σε ενα part κ περναει στα υπολοιπα 8α καταφερνει να εχει pass!!!

Ναί, άλλα έχει άλλη χάρη να το περάσεις με "Honors";)

Δημοσ.
Ναί, άλλα έχει άλλη χάρη να το περάσεις με "Honors";)

ναι οντως...που να δεις πως εκανε η κοπελα στη γραμματεια οταν πηγα να παρω το δικο μου...απο το κλασσικο βαριεστημενο υφος που ειχε οσο εψαχνε τα πτυχια του καθενος, παω κι εγω, ψαχνει..με το που το σηκωνει βλεπει το Honors pass και κανει ενα WOW! με τρελανε στα μπραβο! χαχαχα!

Δημοσ.
ναι οντως...που να δεις πως εκανε η κοπελα στη γραμματεια οταν πηγα να παρω το δικο μου...απο το κλασσικο βαριεστημενο υφος που ειχε οσο εψαχνε τα πτυχια του καθενος, παω κι εγω, ψαχνει..με το που το σηκωνει βλεπει το Honors pass και κανει ενα WOW! με τρελανε στα μπραβο! χαχαχα!

Να δείς εγώ πόσα wow έκανα όταν ζήτησα αντίγραφα και μου είπαν το ποσό/κομμάτι.:mad:

Δημοσ.

α εγω ειμαι συνηθισμενος απο χρονια τωρα σε τετοιες χρεωσεις απο το βρεττανικο συμβουλιο..δεν με αγγιζει πια η αισχροκερδεια τους! :D

Δημοσ.

εγω τον Ιουλιο 8α γελασω!!

Δημοσ.

Βρε παιδιά,το'χα απορία,πού φαίνεται ο βαθμός του Proficiency??Δεν είναι πάνω στο πτυχίο όπως στου Cambridge,κι όταν το'χα πάρει είχα ξεχάσει να ρωτήσω το φροντιστήριο μήπως ήξεραν..

(Το'χω πάρει εδώ και 4 χρόνια και τώρα θυμήθηκα...Καλάάά!!)

Δημοσ.

εχεις δικιο δε λεει-ουτε στο lower (αν θυμαμαι καλα)

απλα εκεινοι ξερουν αν εχεις καπου D και τωρα πια αν εχεις D σε ενα part περνας!

Δημοσ.
Βρε παιδιά,το'χα απορία,πού φαίνεται ο βαθμός του Proficiency??Δεν είναι πάνω στο πτυχίο όπως στου Cambridge,κι όταν το'χα πάρει είχα ξεχάσει να ρωτήσω το φροντιστήριο μήπως ήξεραν..

(Το'χω πάρει εδώ και 4 χρόνια και τώρα θυμήθηκα...Καλάάά!!)

στου michigan δεν εχει βαθμο...μονο οταν ειναι honors pass το γραφει.

α..και ενα τρικ (δεν ξερω αν πιανει με τις σφραγιδες της ελληνοαμερικανικης..με του βρεττανικου πιανει μια χαρα)..περνουμε μια επικυρωση απο εκεινους και βγαζουμε μετα ωραιοτατες φωτοτυπιες εγχρωμες (κατα προτιμηση σε λειζερ μηχανημα) και ειμαστε μια χαρα! γιατι να πληρωνουμε παραπανω σε εκεινους; με μηδαμινο κοστος εχουμε οσα αντιτυπα θελουμε. το εχω κανει απειρες φορες και με σφραγιδες χαγης πανω στο χαρτι κτλ..κανεις ποτε δεν εχει παρει πρεφα οτι ειναι απλη φωτοτυπια ;)

Δημοσ.

Ελα που οταν πρόκειται για χρήμα τον "Αμερικάνο" δέν τον πιάνεις με την καμία...

Στο μηχανογραφημένο χαρτί-κορδέλα των επικυρώσεων υπάρχουν ασημένια αυτοκόλλητα και καλά για στάμπα γνησιότητας (ανάγλυφη ασημοτυπία βασικά)

Δημοσ.

πικρα τοτε...γιατι ηθελα να επικυρωσω μερικα αντιτυπα με το γνωστο μου κολπο...τεσπα, θα βγαλω 2 και βλεπουμε

Δημοσ.

εννοουσα οτι θα βγαλω 2 νορμαλ κι αν δω οτι με παιρνει βγαζω και δικα μου, αλλιως θα τα σκαω στον αμερικανο..τι να κανω, αφου ηξερα τα κολπα επρεπε να ειχα παει προς αγγλια μερια παλι. τα λαθη πληρωνονται :P

Δημοσ.
Λογω των πολλων πιστωποιητικων που κυκλοφορουν τωρα στην αγορα-υποθετω γιαυτο-απο φετος και στο proficiency του Michigan 8α συμψιφηζονται οι βα8μοι απο ολα τα parts. καποιος που εχει D σε ενα part κ περναει στα υπολοιπα 8α καταφερνει να εχει pass!!!

Αυτό που το είδες; Γιατί περιμένω και εγώ τα αποτελέσματα τον Αυγουστο για το πτυχίο και στο φροντηστήριο που ρώτησα μου είπαν ότι δεν γνωρίζουν κάτι τέτοιο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...