fastnickride Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Καλημέρα έχω το lgku990i και θέλω να το συνδέσω με το pc.Όταν το πήρα δεν είχε κάποιο cd για εγκατάσταση.Στις οδηγίες λέει πάντως οτι δεν περιλαμβάνει cd.Αν κάποιος χρήστης το έχει επιχειρήσει ας ενημερώσει τι διαδικασία χρειάζεται.Πάντως όταν το συνδέω μου βγάζει error occured.....κάτω δεξιά στην μπλε μπάρα! Επίσης έχω μπεί και στο site της lg αλλά δεν έχω βρεί κάτι συγκεκριμένο..... Φρέσκος χρήστης του κινητού είμαι.....αν γνωρίζετε καμία ιστοσελίδα καλή που να κατεβάζω themes,pictures κ.α.
EvilEyes Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Μία σελίδα για να κατεβάσεις wallpapers και πολλά άλλα είναι το http://www.zedge.net. Τώρα για τη σύνδεση του κινητού, δεν ξέρω. Εγώ έχω το απλό KU990 και είχε μέσα ένα cd με τα προγράμματα. Για ρίξε μία ματιά, το manual του κινητού στην αρχική σελίδα λέει τι θα πρέπει να έχει μέσα η συσκευασία. Δες μήπως έπρεπε να έχει cd αλλά δεν το έχει.
fastnickride Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Για ρίξε μία ματιά, το manual του κινητού στην αρχική σελίδα λέει τι θα πρέπει να έχει μέσα η συσκευασία. Δες μήπως έπρεπε να έχει cd αλλά δεν το έχει. Δεν το έχει μέσα.Το έχω κοιτάξει καλά και μάλιστα πήγα στο κατάστημα και μου είπαν οτι δεν το έχει.Μου είπαν οτι είναι το καινούργιο μοντέλο του viewty και αναγνωρίζεται αυτόματα με το που συνδέω.Πήρα την lg και μου έδωσε μια σελίδα να μπώ να κατεβάσω το pc suite2 και τους drivers.Όλα είναι ok.....ευχαριστώ για την σελίδα,θα την εξερευνήσω.
goldman Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 http://www.lgmobile.com και θα βρεις το pc suite 2
tasos1964 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Θα πας στις <ρυθμισεις τηλεφωνου> <συνδεσιμοτητα> <συνδεση USB> και θα επιλεξεις <μαζικη αποθηκευση> Θα συνδεσεις το τηλεφωνο με το καλωδιο USB και αυτοματα ο υπολογιστης θα το αναγνωριζει σαν αποθηκευτικο χωρο (σαν να συνδεεις ενα φλασακι) Μετα με drug and drop μεταφερεις τα παντα σε χρονο μηδεν
alexisgt Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Το έχω σε win7 χωρίς κανένα πρόβλημα. Επίσης κατέβασε απο εδώ το pc suite 3 και usb drivers. Εδώ θα βρεις το νέο LG Pc suite 3 και εδώ LG KU990 Usb Drivers
fastnickride Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 alexisgt Το έχω σε win7 χωρίς κανένα πρόβλημα. Επίσης κατέβασε απο εδώ το pc suite 3 και usb drivers. Εδώ θα βρεις το νέο LG Pc suite 3 και εδώ LG KU990 Usb Drivers η καινούργια εκδοση είναι αυτή?έχω την 2!! έχετε περάσει κανένα θέμα στο κινητό?εχω κατεβάσει κάποια θέματα, περνάω το αρχείο με drug and drοp στο κινητό και δεν μου το αναγνωρίζει!!!!βγάζει την μπάρα οτι στέλνεται αλλα στο κινητό δεν υπάρχει!!!! ΥΣ Το πρόβλημα του κινητού είναι η μπαταρία, τελειώνει σε 2 μέρες και λιγότερο, δεν ξέρω αν υπαρχει άλλη μπαταρία!!!! επίσης το παιχνιδάκι begeweld το έχει σαν demo! που μπορούμε να το βρούμε και να το εγκαταστήσουμε?
ilias55 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 ρε παιδες ξερει κανεις που μπορω να αγορασω καλωδιο συνδεσης με τον υπολογιστη για το lg ku990i?
basilis5 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 ρε παιδες ξερει κανεις που μπορω να αγορασω καλωδιο συνδεσης με τον υπολογιστη για το lg ku990i? http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.003593 cheers
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.