Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει να γίνει του κουτρούλι ο γάμος. Έχει να βγεί σαβούρα προς τα έξω που δεν λέγεται

Ότι CD θα υπάρχει μέσα θα βγεί στους «θείους»

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και να γινει αυτο παντα θα υπαρχουν site που θα εχουν παρανομο υλικο.. οι εταιρειες απλα θα βοηθησουν τα site Οπως τα ελληνικα na εχουν παρανομο υλικο αλλα πιο ωραιο(δηλ. χωρις ιους)και τα αlbum οργανωμενα (οχι οπως τωρα που βρισκεις ενα τραγουδι το οποιο ανηκει σε αλλο αλμπουμ και γινεται χαμος..

Δημοσ.
Και να γινει αυτο παντα θα υπαρχουν site που θα εχουν παρανομο υλικο.. οι εταιρειες απλα θα βοηθησουν τα site Οπως τα ελληνικα na εχουν παρανομο υλικο αλλα πιο ωραιο(δηλ. χωρις ιους)και τα αlbum οργανωμενα (οχι οπως τωρα που βρισκεις ενα τραγουδι το οποιο ανηκει σε αλλο αλμπουμ και γινεται χαμος..

Σιγουρα θα συνεχισουν να υπαρχουν παρανομα site.Οπως ειπες και πιο πριν υπαρχουν κι αλλα εκτος μουσικης,μπορει να γινει πιο προσιτη η μουσικη με αυτο τον τροπο αλλα εαν δεν γινει και κατι αναλογο και για τις ταινιες και τα προγραμματα τα πειρατικα site θα ζουν και θα βασιλευουν.Βεβαια παντα θα εχει σημασια,οπως ειπαμε και πριν,οι τιμες που θα ανακοινωσουν.

Δημοσ.
Έχει να γίνει του κουτρούλι ο γάμος.

Και της ιεροδουλου το σιδερομεταλλο μη σου πω!:-)

Αλλα τι θα γινει αμα δεν θελω εγω να πληρωσω γιατι δεν καταβαζω πολυ συχνα η και καθολου μουσικη???? Απλα θα με "επιβλεπουν αυστηρα"???????:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::mad:

Το βλεπω να καταληγει σαν τα 3 χτυπηματα στην γαλλια αλλα απο την πισω πορτα!!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::fear::fear::mad:

Δημοσ.
Να θα ειναι κοροιδα.Οπως εφυγαν οι βιντοκασετες και το βινυλιο απο την ζωη μας ετσι θα πρεπει να φυγουν και τα cd.Ακομη και στο αυτοκινητο σημερα βαζεις φλασακι για να ακουσεις μουσικη(και οχι να γεμιζεις το αμαξι με cd...μεχρι και στον καθρεφτη τα κρεμουσαν μερικα ''καγκουρα'' τα cd,τρομαρα τους)

Καλα αυτο ειναι μεγαλη συζητηση και παμε αλλου. Πληροφοριακα ομως, οσοι ακουνε μουσικη δεν ακουνε μονο στο αμαξι, ουτε μονο στον υπολογιστη. Μια πιο λογικη τιμολογιακη πολιτικη θα βοηθουσε ολους. Απο την αλλη, η πληθωρα των αλμπουν που κατεβαζει κανεις, απο κανονικο CD συνηθως εχουν γινει rip

Εγω παλι που κατεβαζω απο εταιριες νομιμα, πως θα με επιβλεπουν; Και πως θα ξερουν αν αυτο που κατεβαζω ειναι νομιμο η οχι;

Δημοσ.

ας δίνει όσα θέλει ο καθένας όπως κάνουν ήδη κάποια συγκροτήματα. από 10 λεπτά μέχρι όσο θέλω...

Δημοσ.

Αλλα τι θα γινει αμα δεν θελω εγω να πληρωσω γιατι δεν καταβαζω πολυ συχνα η και καθολου μουσικη???? Απλα θα με "επιβλεπουν αυστηρα"???????:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::mad:

Το βλεπω να καταληγει σαν τα 3 χτυπηματα στην γαλλια αλλα απο την πισω πορτα!!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::fear::fear::mad:

Να θα ειναι κοροιδα.Οπως εφυγαν οι βιντοκασετες και το βινυλιο απο την ζωη μας ετσι θα πρεπει να φυγουν και τα cd.Ακομη και στο αυτοκινητο σημερα βαζεις φλασακι για να ακουσεις μουσικη(και οχι να γεμιζεις το αμαξι με cd...μεχρι και στον καθρεφτη τα κρεμουσαν μερικα ''καγκουρα'' τα cd' date='τρομαρα τους)

Εγω παλι που κατεβαζω απο εταιριες νομιμα, πως θα με επιβλεπουν; Και πως θα ξερουν αν αυτο που κατεβαζω ειναι νομιμο η οχι;[/quote']

Ο τροπος που θα μας επιβλεπουν θα ειναι ιδιος με αυτον που μας επιβλεπει και το rapidshare.Οταν ανεβαζεις η κατεβαζεις κατι πειρατικο απλα θα διαγραφετε το αρχειο και στην συνεχεια εαν συνεχισεις και το account(το δευτερο το συμπληρωσα εγω).Επισης η επιβλεψει απο οσο καταλαβα απο αυτα που διαβασα,θα αφορα μονο το θεμα τις μουσικης που θα κατεβαινει απο την συγκεκριμενη εταιρια.

Τελος να πω οτι συχνα κολλαμε στο θεμα της επιβλεςψης,αλλα κανεναν δεν εχω ακουσει να διαμαρτηρετε και για την επιβλεψη που εχει η microsoft για να παρακολουθει το λειτουργικο του καθε χρηστη windows.

Δημοσ.

Όσοι είναι εθισμένοι στην "πειρατεία" και 1ευρώ να είναι θα προτιμήσουν πάλι το free.

Από την άλλη υπάρχει το φαινόμενο του "Ακριβοί στα πίτουρα, φθηνοί στ'άλευρι"

50 ευρώ τους φαντάζουν πολλά αλλά θα πληρώσουν το φραπέ 7ευρώ στο Κολωνάκι και ας κοστίζει μόνο μερικά λεπτά.

Προσωπική μου άποψη η επιτυχία αυτής της υπηρεσίας εξαρτάται σαφώς από την τιμή αλλά και από την "ποικιλία" των καλλιτεχνών που θα περιληφθούν στην υπηρεσία.

Δημοσ.

Παιδία, κακά τα ψέμματα, εάν αγοράζαμε αυτά που πραγματικά θέλουμε, δεν θα χρειαζόμασταν τεράστια χρηματικά ποσά. Επίσης, σε έναν άνθρωπο που αρέσει η μουσική (και η ποιότητα) μπορεί να κάνει άνετα μια συλλογή με τα αγαπημένα του άλμπουμ από sites δημοπρασιών με πολύ λίγα λεφτά!

Την προηγούμενη εβδομάδα αγόρασα 2 άλμπουμ με 7€ σύνολο από Αγγλία!

Μ' αρέσει να τα ακούω από CD (καλύτερος ήχος), μ' αρέσει να κάνω συλλογή. Όταν έβαλα DSL και εγώ κατέβαζα τις δισκογραφίες σαν τρελός, αλλά πόσα από αυτά άκουγα συνέχεια (και πόσα ακούει ο καθένας..); Λίγα, ή με τον καιρό! Αν οι τιμές είναι λογικές, το δέχομαι. Συλλογή κάνω εδώ και χρόνια από δημοπρασίες και κάποια μέρα πιθανόν και να σβήσω τον μεγαλύτερο όγκο αρχείων μου...

Το ίδιο συμβαίνει και σε άλλες κατηγορίες -παιχνίδια, ταινίες, κτλ-. Αν κάποιος ξέρει τι θέλει -και πόσα θέλει να δώσει- θα το κάνει. Καλή η ελεύθερη διακίνηση, αλλά ευτυχώς ή δυστυχώς κάποιοι ζουν από αυτά τα ποσά ( και δεν είναι μόνο οι δισκογραφικές, κινηματογραφικές, κ.α.).

Τέλος, όσο αφορά το σχόλιο ότι το CD πρέπει να εξαφανιστεί όπως το βινύλιο θα συμφωνούσα μόνο στο βαθμό να γίνει εφ' όσον υπάρχει καλύτερος αντικαταστάτης! Γιατί τα mp3 και το youtube μόνο καλύτερη ποιότητα δεν προσφέρουν. Ακόμη και το βινύλιο δεν ξεπεράστηκε ποτέ από το CD σε ποιότητα... ;-)

Δημοσ.

Βλέπετε το δέντρο, και χάνετε το δάσος...

Και το δάσος είναι ότι, έστω και δειλά, γίνονται τα πρώτα βήματα προς ένα νέο, αρκετά ελπίδοφόρο, μοντέλο διανομής της μουσικής online.

Ας γίνει πρώτα πάγια αντίληψη το "πάγια συνδρομή για απεριόριστη χρήση" (απεριοριστο internet, απεριοριστα mp3, απεριόριστα data στο 3G, απεριοριστες on-demand ταινίες, απεριόριστα phone calls κλπ.), και η τιμή θα ρυθμίστεί σταδιακά από μόνη της λόγω της ζήτησης. ;)

Δημοσ.
Εγώ πακέτο 29.99 ευρώ θα το πλήρωνα, αλλά να είναι όλα μέσα software/music/movies αλλιώς τζαμπέ :-)

Εμενα παντος και η τιμη που λες μονο για μουσικη δεν με χαλαει.Βασικα το θεμα software δεν με πολυ καει μια και υπαρχουν παντα και τα free προγραμματα που μπορεις να κανεις τα παντα.Εαν βαλουν και μια λογικη τιμη και στις ταινιες θα ειναι οτι πρεπει.

Επισης ευχομαι αυτες οι εταιριες που θα κανουν κατι τετοιο να μην διαθετουν μονο μουσικη 3ετιας και ανω αλλα να μπαινουν και ολα τα τελευταια cd.

Δημοσ.
...Στο πλαίσιο της συμφωνίας, η Virgin δεσμεύτηκε να αστυνομεύσει αυστηρά τους χρήστες της για να σταματήσει η παράνομη ανταλλαγή μουσικών αρχείων...

Source.png Πηγή: pathfinder.gr

Πιστεύω ότι το clue στο μήνυμα βρίσκεται εδώ... Γιατί μετά τη Virgin, η κάθε εταιρία θα αρχίσει να χρησιμοποιεί τον όρο "αστυνόμευση"... Όταν έλεγα σε άλλο post ότι τα κύρια θέματα αφορούν την παρακολούθησή μας, πόσο φαίνεται τώρα... :)

Δημοσ.
Όσοι είναι εθισμένοι στην "πειρατεία" και 1ευρώ να είναι θα προτιμήσουν πάλι το free.

εγώ θα κάνω έναν άλλο διαχωρισμό, τα περισσότερα άτομα έχουν τη μουσική σαν κάτι να περνάει η ώρα, κάτι να σε κρατάει από το να βαριέσαι

δεν είναι ο "εθισμός" στη πειρατεία είναι ότι δεν σέβονται ούτε στο ελάχιστο τη μουσική και τους δημιουργούς της

η μουσική σε μορφή cd και vinyl, δεν θα πεθάνει ποτέ, θα συρρικνωθεί σίγουρα, ήδη γίνεται αλλά πάντα θα υπάρχουν άτομα που σέβονται τη μουσική σαν τέχνη και ξέρουν ότι το ολοκληρωμένο προϊόν δεν συγκρίνεται και δεν τους αγγίζουν ψευτοεξυπνάδες ότι 4-5 άτομα βγάζουν εκατομμύρια ή ότι οι Metallica θέλουν να χτίσουν καινούργιο εξοχικό

Δημοσ.
η μουσική σε μορφή cd και vinyl, δεν θα πεθάνει ποτέ, θα συρρικνωθεί σίγουρα, ήδη γίνεται αλλά πάντα θα υπάρχουν άτομα που σέβονται τη μουσική σαν τέχνη και ξέρουν ότι το ολοκληρωμένο προϊόν δεν συγκρίνεται και δεν τους αγγίζουν ψευτοεξυπνάδες ότι 4-5 άτομα βγάζουν εκατομμύρια ή ότι οι Metallica θέλουν να χτίσουν καινούργιο εξοχικό

Συμφωνώ.Πιστεύω πως το ίδιο ισχύει και για τις ταινίες και τα παιχνίδια.Ακόμα κι αν κυριαρχήσει ο ψηφιακός τρόπος (download από το ίντερνετ),ποτέ δεν θα καταργηθούν οι υλικοί τρόποι (cd,dvd,blu-ray).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...