Προς το περιεχόμενο

Συλεκτικο??????

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια γνωστη μου βρηκε στο δρομο ενα νομισμα που επεσε απο ενα φορτηγο με μπαζα παλιας μονοκατοικιας που γκρεμιστηκε , ενα νομισμα του ....1856!!!!Δεν γραφει δραχμη αλλα ΟΒΟΛΟΣ. Που μπορει να εκτιμησει την αξια του??? confused.gif" border="0 confused.gif" border="0

Δημοσ.

Στο Μοναστηράκι Γιάννη θα βρείς πολλούς συλλέκτες αλλά και μαγαζιά που ειδικεύονται σε παρόμοιες συλλογές.

Πάντως όσο και να σου πουν μη το "σκοτώσεις"...

Δημοσ.

Εγώ σου λέω καλύτερα να μην το δώσει..όσα και να της πουν....Αυτό,πρέπει να έχει μεγάλη αξία,ειδικά άμα δεν είναι χαλασμένο ή στραπατσαρισμένο,γρατσουνισμένο κ.τ.λ....<p>[ 04-02-2002: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: Wario ]</p>

Δημοσ.

Έχω βρει κάτω από συκιά (δένδρο είναι λούγγρα:) νόμισμα με απεικόνιση του Νέρονα (για όσους δεν τον έχουν ακουστά μιας και όποιον ρώταγα μου έλεγε ποιος είναι αυτός, ήτο καίσαρας, στην Ρώμη φυσικά, που της είχε βάλει φωτιά για να την ξαναφτιάξει και να της δώσει το δικό του όνομα, και είπε ότι την έβαλαν οι πρώτοι χριστιανοί, για να μην πάρει το φταίξιμο - είναι τρελοί αυτοί οι Ρωμαίοι...), και δεν το έχω σκοτώσει και ούτε πρόκειται (άσχετο ότι είναι αξίας ~2000 χρόνια)

Δημοσ.

to paliotero pou exo (kano syllogh) einai tou 1870 kai einai dollario. ashmenio terastio kai panemorfo<p>den phga na to ekthmhso pote giati ontas dollario isos na mhn exei megalh axia<p>ton "obolo" pantos den tha ton edina

einai mia polly kalh arxh gia syllogh pestis filhs sou

an kai tora efygan oi draxmes frown.gif" border="0

Δημοσ.

Εγώ παιδιά έχω ένα νόμισμα αρχαίο, επί ρωμαϊκής αυτοκρατορίας. Το είχα "σκανάρει" και το έστειλα σε έναν τύπο στην αμερική, που ασχολείται με αρχαία νομίσματα και μου είπε ότι είναι περίπου από 300μ.χ. .

Αλλά η αξία του είναι πολύ μικρή γιατί με τα λεγόμενά του ήταν νόμισμα ευρείας κυκλοφορίας.

nomisma.jpg

Δημοσ.

Ego exo ena,extes to brika sto dromo,poy leei 30 drx kai einai toy 1964!einai teleio,den exei gratzounies,lakoubes,tipota apolitos.apo tin mia exei dikefalo aeto kai apo tin alli dio basiliades!

Δημοσ.

Για τον οβολό του 1856 μην φανταστείς καμία μυθική αξία.Η αξία του εξαρτάται αρχικά από την κατάσταση του νομίσματος,το υλικό του,αν είναι ευρείας κυκλοφορίας ή συλλεκτική έκδοση και φυσικά τον αριθμό των αντιτύπων. Η αξία του μπορεί να φτάνει σε μια καλή περίπτωση τέτοιου νομίσματος τις 10.000 (στο περίπου) αλλά φυσικά δεν αξίζει να το σκοτώσεις.Όσο για το 30ρικο είναι όλο από ασήμι και έχουν βγει μόνο 2 ειδών τέτοια νομίσματα (1963,1964)

Δημοσ.

Και έγω έχω ένα του 1970..Είναι 100 λίρες αγγλίας και είναι όλο ασήμι..ʼραγε πόσα να βγάλω με αυτό;; <blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr> Έχω βρει κάτω από συκιά (δένδρο είναι λούγγρα smile.gif" border="0 νόμισμα με απεικόνιση του Νέρονα (για όσους δεν τον έχουν ακουστά μιας και όποιον ρώταγα μου έλεγε ποιος είναι αυτός, ήτο καίσαρας, στην Ρώμη φυσικά, που της είχε βάλει φωτιά για να την ξαναφτιάξει και να της δώσει το δικό του όνομα, και είπε ότι την έβαλαν οι πρώτοι χριστιανοί, για να μην πάρει το φταίξιμο - είναι τρελοί αυτοί οι Ρωμαίοι...), και δεν το έχω σκοτώσει και ούτε πρόκειται (άσχετο ότι είναι αξίας ~2000 χρόνια) <hr></blockquote>Αυτό σε 30 χρόνια θα είναι μεγάλης αξίας νόμισμα..Κράτα το και μην το πουλήσεις με τίποτα..

Δημοσ.

<blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr>Originally posted by xaxanoylis:

<strong>Και έγω έχω ένα του 1970..Είναι 100 λίρες αγγλίας και είναι όλο ασήμι..ʼραγε πόσα να βγάλω με αυτό;; </strong><hr></blockquote><p>Αχαχαχα...Χαχανούλης ο έμπορας!!!

tongue.gif" border="0 tongue.gif" border="0 tongue.gif" border="0 tongue.gif" border="0 tongue.gif" border="0

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...