Προς το περιεχόμενο

Παπούτσια Dsquared απο ιντερνετ

kgian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένας φίλος μου πήρε ένα ζευγάρι παπούτσια dsquared απο ένα μαγαζί. Πρόκειται για μια αρκετά ακριβή μάρκα αφού του κόστισαν 320Ε. Ψάχνοντας μαζί στο ebay βρήκαμε αρκετά μοντέλα της εταιρίας απο κίνα στα 30-50Ε. Αυτά άραγε είναι αληθινά ή κόπιες;

Ένας φίλος μου που έχει κατάστημα με παπούτσια μου είπε πως μπορεί να είναι και αληθινά. Την εταιρία στην Ελλάδα την αντιπροσωπεύει χοντρική ο Λάκης Γαβαλάς. Αγοράζει με 20Ε, πουλάει στον Λιανέμπορο με 150Ε, βγάζει και αυτός άλλα 150Ε οπότε κάπως έτσι πάει η δουλειά.

Έχει κανείς ψωνίσει την συγκεκριμένη μάρκα;

Δημοσ.
Ένας φίλος μου πήρε ένα ζευγάρι παπούτσια dsquared απο ένα μαγαζί. Πρόκειται για μια αρκετά ακριβή μάρκα αφού του κόστισαν 320Ε. Ψάχνοντας μαζί στο ebay βρήκαμε αρκετά μοντέλα της εταιρίας απο κίνα στα 30-50Ε. Αυτά άραγε είναι αληθινά ή κόπιες;

Ένας φίλος μου που έχει κατάστημα με παπούτσια μου είπε πως μπορεί να είναι και αληθινά. Την εταιρία στην Ελλάδα την αντιπροσωπεύει χοντρική ο Λάκης Γαβαλάς. Αγοράζει με 20Ε, πουλάει στον Λιανέμπορο με 150Ε, βγάζει και αυτός άλλα 150Ε οπότε κάπως έτσι πάει η δουλειά.

Έχει κανείς ψωνίσει την συγκεκριμένη μάρκα;

Ειναι αφελεια να πιστεψει καποιος οτι ειναι αληθινα...Με 30Ε παιρνεις σαγιοναρες Nike ισως, αντε και κανα ζευγαρι σπορτεξ σε στοκ. Για dsquared αυθεντικα, δυσκολο εως ακατορθωτο το βλεπω.

Οτι ο Γαβαλας τα αγοραζει 20Ε δεν αμφιβαλλω, και ακριβα τα παιρνει καθως το κοστος τους ειναι ακομα μικροτερο.

Αν η τιμη ηταν γυρω στα 100 Ε ισως και να το πιστευα.

Δημοσ.

ενταξει 20ε δεν εχει ουτε στους κατασκευαστες...σκεφτειτε ποσα ατομα θελει για να ετοιμαστει(δερμα,ραφη,κολλημα,μεταφορα,περιτυλιγμα κτλ)...

η διαφορα πλεον ενος fake με ενος original ειναι στο δερμα κ στην ανεση...το πατρον ειναι ιδιο.

πες στον φιλο σου τοτε να τα παρει για να τα πουλησει στο μαγαζι :P.

μην ξεχνας οτι απο κινα εκτελωνιζονται κανονικα οποτε ανεβαινει η τιμη και σε πολλες χωρες τα μαιμου κατασχονται στον εκτελωνισμο...

gucci,prada,lacoste,polo ειναι οι πιο γνωστες ιμιτασιον αγορες του ινετ.

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=260581&highlight=prada δες παρομοια συζητηση

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...