Grabi Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 θέλω να βάλω ιντερνετ στο λάπτοπ μου και δεν ξέρω ποιά εταιρία να επιλέξω.το μόνο που θέλω είναι να είναι σχετικά γρήγορο[δηλ περισσότερο με ενδιαφέρει να ανοίγει γρήγορα ιστοσελίδες και λιγότερο για πολλά downloads],νά είναι απεριόσριστο 24 ώρες το 24ωρο,να είναι μόνο για ιντερνετ οχι τηλέφωνο κλπ, και να πληρώνω κάποια στάνταρ λεφτά το μήνα.ποιό μου προτείνετε?? δώστε και κανένα λινκ! ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!!!!!
SpY Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 To Ποστ έπρεπε να το κάνεις στις Συνδέσεις ADSL http://www.insomnia.gr/forum/forumdisplay.php?f=13
pakal Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 ψηφιζω οτε σαν εταιρια. προγραμματα και λοιπα δες κατι φθηνο αφου δεν θες download
Grabi Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 λέτε???ήμουν ανάμεσα οτε, φορθνετ και χολ αλλα λέω για οτε
Tilemaxx Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 λέτε???ήμουν ανάμεσα οτε, φορθνετ και χολ αλλα λέω για οτε ΟΤΕ μην το σκέφτεσαι, με τις άλλες θα πεθάνεις πριν της ώρας σου.
katsikoula Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 αν εχεις λεφτα για πεταμα βαλε ΟΤΕ. αξιοπηστη εταιρια χωρις βλαβες κ με φοβερη εξυπηρετηση πελατων. αν δεν εχεις κ τοσα πολλα λεφτα βαλε tellas με ελαχιστα μικροπροβληματα κ πολυ γρηγορη τηλεφωνικη εξυπηρετηση.
Mr_Terror Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 αν θες την καλυτερη εταιρεια, μονοδρομος ειναι ο οτε. Αν θες οικονομικη εταιρεια , ριχνεις ζαρια και οτι σου κατσει .Forthnet ,Tellas, Hol. Καμια απο τις 3 εταιριες δεν σου εξασφαλιζουν ποιοτικο ιντερνετ , και απο τεχνικη υποστηριξη αθλια και οι τρεις εταιριες.Με δυο λογια οι εναλλακτικοι παροχοι ειναι τι θα σου κατσει.Μπορει να εισαι ευχαριστημενος ,η να θες να τους βαλεις βομβα.Τα ζυγιζεις και αποφασιζεις τι σου συμφερει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.