Προς το περιεχόμενο

Pc με 250 euro!!!

berica

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

INNOVATOR MIDI TOWER LC323-15 450W BLACK SILVER : 39euro

INTEL PENTIUM DUAL CORE E5400 2.70GHZ LGA775 - 800 FSB - BOX : 79euro

KINGSTON KVR800D2N5/2G 2GB PC6400 800MHZ VALUE RAM : 23euro

ASUS P5KPL-CM : 49euro

WESTERN DIGITAL WD3200AAKS 320GB SATA2 : 38

LG GH22NS40 SECURE DISC DVD REWRITER BLACK BULK : 18euro

Το σύνολο είναι 246 euro!!!!

Πώς σας φαίνεται? Μπορώ να δώσω μόνο μέχρι 250 euro και το θέλω κυρίως για

Internet,office και γενικά όχι για παιχνίδια. Έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο;

Η τιμές είναι από το eshop.

Δημοσ.

Καλή σύνθεση man. Να και κάτι ελαφρώς καλύτερο στα ίδια περίπου λεφτά...

COOLERMASTER RC-335-KKN1-GP ELITE 335 BLACK

HEROICHI HC350TE 350W GREEN 80PLUS RETAIL

AMD ATHLON 64 X2 7750 2.7GHZ DUAL-CORE

ASROCK A780FULLHD

MUSHKIN VALUE DDR2 2GB PC6400 800MHZ

LG GH22NS30 SECURE DISC DVD REWRITER BLACK BULK

WESTERN DIGITAL WD3200AAKS 320GB SATA2

Θα σου δώσει πιο ποιοτικό case-psu combo, και καλύτερη IGP για γραφικά (Με ψηφιακή έξοδο, αλλιώς είναι δώρο άδωρο)...

Δημοσ.

Παιδιά σας ευχαριστώ αλλά έχω ακούσει πολλά για τους AMD.

Τους είχα και γς κατα ωου αλλά δεν ξέρω τι να διαλέξω..

Θα έχω πρόβλημα με θερμοκρασίες?

Δημοσ.

Πρόβλημα με θερμοκρασίες δεν θα έχεις....γιατί να έχεις άλλωστε?..:-)

Σε αυτό το price segment, οι AMD υλοποιήσεις κατεδαφίζουν την intel λόγω καλύτερων IGP και αναβαθμισημότητας.

Δημοσ.

Α και κάτι άλλο. Από αυτούς τους επεξεργαστές που προτείνατε αυτός στα 3ghz έχει μόνο 1mb cache.Παίζει ρόλο?

Δημοσ.

Πιο πολύ πρόβλημα θερμοκρασιών με το κουτί που διάλλεξες θα είχες παρά με τους AMD(που δεν τίθεται θέμα έτσι και αλλιώς)..

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 10:13 ----------

Α και κάτι άλλο. Από αυτούς τους επεξεργαστές που προτείνατε αυτός στα 3ghz έχει μόνο 1mb cache.Παίζει ρόλο?

no..Ειδικά αν δεν παίξεις παιχνίδια.

Αν μπορέσεις να διαθέσεις τα χρήματα για τον 250 είναι σε άλλο επίπεδο τελείως και με μόλις 65W κατανάλωση.

Αλλά πήγαινε στο case/psu του Dante80 γιατί εγώ έβαλα βιαστικά το CoolerMaster+Psu για να ρίξω το κόστος.

Και στη μητρική του Dante80 επίσης γιατί κρίμα είναι για μόλις 3€..

Δημοσ.

Σορρυ αν σας πρήζω... Δηλαδή από τον επεξεργαστή που πρότεινα να προτιμήσω τον AMD με τα 2.7 GHZ?

Δεν καίει παραπάνω? Ο Intel είναι και 45nm.

Δημοσ.

Οι AMD παλιά επι athlon thunderbird νομίζω ήταν πυρ και μανία οι καινούργιοι είναι απλά λίγο πιο ζεστοί από τους intel και γι αυτό ο κόσμος συνηθίζει να λέει αυτό το πράγμα.

Γνώμη μου είναι να πας σε custom σύστημα και όχι έτοιμο από εταιρία βλέπε innovator,multirama,turbo X για τον λόγο ότι δεν ξέρεις τι εξαρτήματα βάζουν σε αντίθεση με τα custom.

Δημοσ.

Αμάν πια αυτή η πλύση εγκεφάλου!:P

Σου προτείναμε υλοποίηση AMD για καλύτερα..(με τον 250 πολύ καλύτερα από καλύτερα -αξίζει την υπέρβαση να ξες- :-))

Λες να καθόμασταν να σου φτιάχναμε σύνθεση αν ήταν χειρότερα;

Θα λέγαμε ένα μια χαρά σε βρίσκω και τέλος!

Δημοσ.
Οι AMD παλιά επι athlon thunderbird νομίζω ήταν πυρ και μανία και γι αυτό ο κόσμος συνηθίζει να λέει αυτό το πράγμα. οι καινούργιοι είναι απλά αρκετά πιο κρύοι από τους intel

fixedελληνικά

Δημοσ.

Τελικά θα καταλήξω στον AMD 250 αλλά με τα υπόλοιπα κομμάτια από σένα Νικο!!! Πάει γύρω στα 270.

Δημοσ.
Τελικά θα καταλήξω στον AMD 250 αλλά με τα υπόλοιπα κομμάτια από σένα Νικο!!! Πάει γύρω στα 270.

E;Τον 250 εγώ στον έβαλα..Τα υπόλοιπα καλύτερα βάλε του Dante80.

Πόσταρε μια τι θα κάνεις με λίνκ γιατί με μπέρδεψες..Δεν κατάλαβα..:-D

Στην σύνθεση του Dante80 καλύτερα 260€ και αν μπορέσεις να βρείς άλλα 35€ πάρε αυτή τη cpu-αξίζει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...