Προς το περιεχόμενο

Για βοηθήστε και τους ΝΕΟΥΣ στο χώρο του DivX

Jimis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για πείτε μου ρε παιδιά, πιο είναι το πιο εύχρηστο πρόγραμμα για να φτιάξω DivX και που θα το βρω για να το κατεβάσω. Μην ξεχνάτε πως είμαι άσχετος με το αντικείμενο και δεν κατάλαβα και πολλά ψάχνοντας στο forum.

Βεβαίως με ενδιαφέρει και οι ταινείες που θα φτιάξω να έχουν κάποια καλή ποιότητα. Οπότε αν υπάρχει και κάπιο πρόγραμμα που θέλει περισσότερο ψάξιμο, αλλά κάνει καλύτερη δουλειά θα ήταν ενδιαφέρον.

Αν πάλι υπάρχει κάποιος που δε βαριέται να γράψει και μερικές οδηγίες χρήσης, θα μου έκανε μεγάλη χάρη, αφού δεν έχω και πολύ ελεύθερο χρόνο (εξαιτίας της δουλείας).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λοιπόν στην ίδια θέση βρισκόμουν και εγώ θα έλεγα πριν λίγο καιρό...Έχοντας ελάχιστη εμπειρία (6 ταινιούλες έχω φτιάξει όλες και όλες...) θα σου πρότεινα το Gordian Knot που εμένα μου φάνηκε αρκετά απλό στην χρήση του και με πολύ καλά αποτελέσματα...Στην σελίδα gknot.doom9.org θα βρεις τόσο το πρόγραμμα όσο και πολλά guides.

Όσο για τον χρόνο που θες να εξοικονομήσεις θα σου έλεγα ότι το "άθλημα" από μόνο του απαιτεί αρκετή ενασχόληση και το σίγουρο είναι ότι όσο περισσότερο ασχοληθείς τόσο καλύτερα αποτελέσματα θα διακρίνεις στις ταινίες σου.

Welcome to the great world of DivX !!!

To pio aplo vasika einai to xmpeg/flask alla tha sou proteina na meineis makria tou mias kai den einai oti kalytero gia th douleia (mallon to antitheto). Opws eipan kai ta paidia checkare ton odhgo tou everwicked gia gordian knot, einai ligoulaki tricky alla meta apo 1-2 tainies tha exeis mathei akrivws ti na kaneis :)

Το βασικό είναι να πειραματιστείς αρχικά με κάποιο απλό πρόγραμμα για να μάθεις πώς παραμετροποιείς ένα divx (bitrate,codecs,subtitles,image size κλπ.)Βέβαια, το αποτέλεσμα δε θα είναι το τέλειο αλλά σιγά σιγά και ακολουθώντας τους guides που σου πρότειναν τα παιδιά θα διαλέξεις τον τρόπο encoding που γουστάρτεις.Έχε υπόψη σου ότι τα πλέον δημοφιλή format ταινιών στα groups που κάνουν releases στο δίκτυο είναι το DivX 3.11 (SBC),το xViD και τελευταία το Divx 5.

B)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...