nickarmy Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 το φεγκαρι το ξαναεξετάζουν για την ελυψη νερου... γιατι δεν γινετε να υσχιουν και οι δυο θεωρίες ?
iriasu Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Τώρα με αυτή την θεωρία έχουμε ένα πολύ σοβαρό ζήτημα. Καθώς εάν ισχύει πράγμα απίθανο και εαν ισχυει επισης ότι λόγο της υπερθέρμανσης του πλανήτη σταματήσει το μεγαλύτερο θαλάσσιο ρεύμα, τότε χωρίς μαγνητικό πεδίο η γη απλά θα είναι σαν τον Άρη. Τώρα με αυτά που γνωρίζω η γη έχει διάφορα ρεύματα σε διάφορα σημεία του ωκεανού. Το θέμα είναι ότι στην γη το μαγνητικό της πεδίο είναι πολύ συγκεκριμένο. Τι θέλω να πω. Εάν πάει κάποιος στον βόρειο και νότιο/βοριο πόλο τότε θα δει το σέλας και αυτό γιατί σε αυτά σημεία η γη έχει ποιο αδύναμο μαγνητικό πεδίο όπως ακριβώς θα συμβεί εάν τοποθετηθεί εάν τεράστιος μαγνήτης στο κέντρο της γης. Απλά μια σκέψη.
21century Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Αληθεια ειναι αφου το ειχα δει σε ντοκιμοντερν του Σκαι εδω και εβδομαδες και εξηγουσε τον τοπο κινησης των ωκεανων αλλα και πως επηρεαζει το ανθρωπογενες περιβαλλον...
dipitris Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Καλησπέρα σας Πολύ ενδιαφέρον το αρθρο αλλα θα ήθελα να επισημάνω μερικά πραγματα Πρώτον ο αρης δεν εχει πια ατμόσφαιρα γιατι ηταν πολύ μικρος για να διατηρήσει την ατμόσφαιρα που είχε. Δεύτερον αν οι πάγοι λιώσουν τοτε το θαλάσσιο ρεύμα θα σταματήσει. Αυτό γιατί το ρεύμα αυτό όταν ανεβαίνει στον βόρειο πόλο ψύχεται και κατεβαίνει στον ισημερινό, όπου ζεστένεται και ξανανεβαίνει στον πόλο. Πολύ λογικά αν δέν εχει πια πάγο στον πόλο θα σταματήσει να κινείται. Τέλος αν αποδειχθεί η θεωρία αυτή σωστή θα είναι πολύ ενδιαφέρον γιατι πολύ απλα θα έχουμε, αν όχι όλοι οι περισσότεροι, την τιμή να δούμε το τέλος του κόσμου. Αντε να δούμε!!!
dipitris Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Θα έχω αυτήν τη τιμή?Με ανακούφισες... Παρακαλώ προς ανακούφιση επισκεφθείτε την τουαλέτα του τριτου. Ευχαριστώ!!!
elven Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Αληθεια ειναι αφου το ειχα δει σε ντοκιμοντερν του Σκαι εδω και εβδομαδες και εξηγουσε τον τοπο κινησης των ωκεανων αλλα και πως επηρεαζει το ανθρωπογενες περιβαλλον... Αυτός ο ΣΚΑΙ βάζει ώρες ώρες φοβερά ντοκιμοντερνς Πως όμως ενισχύεται η είδηση επειδή το δειξε σ ενα ντοκιμοντερν δεν κατάλαβα,σε έρευνες βασίζονται κι αυτά
G_Zisis Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Παρακαλώ προς ανακούφιση επισκεφθείτε την τουαλέτα του τριτου.Ευχαριστώ!!! Παρεξήγηση...Δεν το είπα για να σε κοροϊδέψω.Πιο πολύ το είπα σατιριστικά για το ότι οι ίδιοι αυτοκαταστρεφόμαστε.
dipitris Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Παρεξήγηση...Δεν το είπα για να σε κοροϊδέψω.Πιο πολύ το είπα σατιριστικά για το ότι οι ίδιοι αυτοκαταστρεφόμαστε. Προς θεού ούτε εγώ το έλαβα σαν παρεξήγηση απλά κινήθηκα στο ίδιο ύφος. Όντως αυτοκαταστρεφόμαστε και μάλλον οπως σε κάθε βιασμό θα κάτσουμε να το απολαύσουμε ...
serbabis Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 δηλαδη αν λιωσουν οι παγοι και κινειται μεγαλητερη ποσοτητα νερου, θα εχουμε μεγαλυτερο και εντονοτερο βαρυτικο πεδιο και ισως να κολλησουμε και να μη μπορουμε να κινουμαστε ??? Στην περίπτωση που λιώσουν οι πάγοι μεγάλες ποσότητες γλυκού νερού θα εισχορήσουν στο αλμυρό δυσκολεύοντας την μετακίνηση των ωκεάνιων ρευμάτων. Ως αποτέλεσμα θα έχουμε κλιματικές αλλαγές και μια ψυχρή περίοδο για την Γη (Ναι ψυχρή καλά καταλάβατε) η οποία θα οφείλεται στην μειωμένη ροή των ωκεάνιων ρευμάτων που ευθύνονται για τις υπάρχουσες κλιματικές συνθήκες κατα μεγάλο μέρος.
lazos31914 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Εγώ έχω να πω πως η περιέργια του ανθρώπου να ανακαλύψει την προέλευση του (και καλά κάνει) μας έχει ωθήσει να ψάχνουμε στο διάστημα και στο υπερπέραν ενώ ακόμα δεν ξέρουμε τι μας γίνεται στην γη!!!!!!!!!!!! Σοβαρά τώρα, απίστευτο άρθρο με βάσιμες υποθέσεις, αλλά έχω και εγώ τισ απορίες μου. Δηλαδή στις παγετώδεις περιόδους της γης που ήταν καλυμμένη με πάγο θα υπήρχε σαφώς και λιγότερο νερό σε υγρή μορφή για να ρέει και να δημιουργεί τα ρευματά. Δεν υπήρχε λιγότερο μαγνητικό πεδίο τότε? Και αν ναι γι' αυτό υπήρχαν τόσο ογκώδη ζώα πχ δεινοσαυροι και μαμούθ(:lol:)?????????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα