EstellePr Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Καλησπέρα σε όλους! Αύριο, θα είμαι μια υπερήφανη κάτοχος του υπέροχου αυτού κινητού, με μοναδικό σκοπό, να το λιώσω..! Είχα διαβάσει κι ενημερωθεί πως δεν υπάρχει υποστήριξη για μεταφορά αρχείων απο το bluetooth του σε άλλο, και τούμπαλιν, όπως και εγγραφή βίντεο, και το σημαντικότερο? Ελληνικό πληκτρολόγιο. Βέβαια είναι σημαντικό μόνο για στιγμιαία μνμτα σε μένα, παρά για το ίντερνετ, αλλα είναι σημαντικό! Θα ήθελα να μου λύσετε λοιπόν κάποιες απορίες, όπως θα ήταν σημαντική και η βοήθειά σας. Κατ' αρχάς, είδα πως υπάρχει ένα update, το τελευταίο, 3.0. Τι θα προσφέρει αυτό το update στην υπέροχη αυτή συσκευή? Πως μπορώ να περάσω ελληνική γλώσσα στη συσκευή? (με αργά και κατανοητά βήματα) Δεν γνωρίζω αν το θέμα που άνοιξα υπάρχει ήδη, αλλα θα εκτιμούσα ΒΑΘΥΤΑΤΑ την βοήθεια σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Moderators Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Να υποθεσω πως εχεις κανει ενα περασμα απο τα παρακατω και δεν ελυσες τις αποριες σου? iPhone 3g http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=258565&page=279 iphone 3g wiki http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=271759 και Παρουσιαση 3.0 firmware http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=308767 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EstellePr Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Gi0 μου, σ' ευχαριστώ πολύ καλέ μου για τα links. Τα κοιτάζω αυτή τη στιγμή! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 video με jailbroken. όπως και ανταλλαγή αρχείον μέσω bluetooth. to update 3.0 θα σου προσφέρει ελληνικό πληκτρολόγιο klp αλλά καλύτερα διαβασε τα θρεντς που σου έδωσε ο τζιο και θα σου λυθουν/μαθεις πολλά =) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EstellePr Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 video με jailbroken. όπως και ανταλλαγή αρχείον μέσω bluetooth. to update 3.0 θα σου προσφέρει ελληνικό πληκτρολόγιο klp αλλά καλύτερα διαβασε τα θρεντς που σου έδωσε ο τζιο και θα σου λυθουν/μαθεις πολλά =) Καλέ μου kebinB, δε μου λύθηκε όμως η απορία του πως κάνω jailbroken.. Δλδ, μετά απο αυτό, θα είναι δυνατή η μεταφορά αρχείων μέσω bluetooth, όπως και η εγγραφή βίντεο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Moderators Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Ολοι περιμενουμε ετοιμη την λυση,ακομα κ αν μας δειξουν που ειναι ε? Jailbreak με το quickpwn.Στην συνεχεια μπορεις να κανεις εγκατασταση 3d party apps,μεσα στα οποια συγκαταλεγονται και καποια που δινουν στο iphone τις δυνατοτητες που θελεις.(video,bluetooth) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Ολοι περιμενουμε ετοιμη την λυση,ακομα κ αν μας δειξουν που ειναι ε?Jailbreak με το quickpwn.Στην συνεχεια μπορεις να κανεις εγκατασταση 3d party apps,μεσα στα οποια συγκαταλεγονται και καποια που δινουν στο iphone τις δυνατοτητες που θελεις.(video,bluetooth) κακίεςςςςςςςςςςς χαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Moderators Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 κακίεςςςςςςςςςςς χαχαχα Εγω φταιω που αν ψαχνεις κατι εστω κ λιιιιγο,σε βοηθαει να το θυμασαι/κατανοησεις καλυτερα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EstellePr Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Εγω φταιω που αν ψαχνεις κατι εστω κ λιιιιγο,σε βοηθαει να το θυμασαι/κατανοησεις καλυτερα? Καλέ μου, αν κοιτάξεις το πρώτο μου μνμ, θα δείς πως δεν ήξερα αν υπάρχει ήδη το θέμα, κι εφ' όσων δεν γνώριζα, πάντα (θέλω να πιστεύω πως) υπάρχει κάποιος διακριτικά ευγενικός να με κατατοπίσει, κι ας κλείσει το θέμα στην απάντηση αυτού που είτε θα διορθώσει, είτε θα κατατοπίσει. Παραπέρα απορίες, θέλω να πιστεύω πως είναι επιτρεπτές, είτε με την παράθεση απάντησης, είτε του σωστού και κατατοπιστικού λίνκ. Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Moderators Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Παραπέρα απορίες, θέλω να πιστεύω πως είναι επιτρεπτές, είτε με την παράθεση απάντησης, είτε του σωστού και κατατοπιστικού λίνκ. Δεν ειμαι αυτος που αποφασιζει αν ειναι επιτρεπτες ή οχι,αλλα αν περνουσε απο το χερι μου ειμαι υπερ(αρκει παντα να μην ψαχνουμε μασημενη τροφη).Δεν μιλαω συγκεκριμενα για σενα,συζητηση κανουμε παντα (Ισως η μονη ενσταση που θα χει ο paredwse ειναι οτι θα προτιμουσε να μπει το συγκεκριμενο thread στο ηδη υπαρχον για το 3g) Καλως να το δεχτεις το iphone σου αυριο και για οποια παραπανω βοηθεια(που πιθανοτατα θα θελησεις)απ οτι φαινεται και στις 4 το πρωι θα την βρεις απο καποιον εδω μεσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 εγώ σε ξανθιές τέσσερις το πρωί δεν προσφέρω πληροφορίες ` Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Moderators Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 εγώ σε ξανθιές τέσσερις το πρωί δεν προσφέρω πληροφορίες Kαλα μ αυτη τη λογικη,εγω δεν πρεπει να απανταω καν γιατι κατι μου λεει πως καποια θα δει το thread αυριο και θα με ρωταει διαφορα:lol::lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EstellePr Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 εγώ σε ξανθιές τέσσερις το πρωί δεν προσφέρω πληροφορίες ` Ναι, αλλα σε καστανές προσφέρεις!! :p:p:p Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά, ελπίζω να μην σας ζαλίσω άλλο, και να το ψάξω καλά την επόμενη πριν κάνω ερώτηση.. (με τρομοκράτησε ο Gi0..) :cry: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.