Προς το περιεχόμενο

Mirror’s Edge 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 153
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δε νομίζω.Από τη στιγμή που τρέχει και στα 7ρια δε θα μπορούσε να είναι dx12.Τουλάχιστον όχι αποκλειστικά dx12.

Ναι προφανώς δεν εννοούσα DX12 αποκλειστικά. Απλά να το υποστηρίζει μαζί με το 11.

Δημοσ.

Ναι προφανώς δεν εννοούσα DX12 αποκλειστικά. Απλά να το υποστηρίζει μαζί με το 11.

Νομίζω πως δεν υποστηρίζει 12.Δε βλέπω και σχετική επιλογή στα video options.

Έχει να πέσει κλάμα πάντως για τις ultra ρυθμίσεις!

Δημοσ.

Μπορεί να έχει ειπωθεί και σε πιο παλιές σελίδες αλλά το παιχνίδι θα έχει DX12? Επειδή βλέπω ότι ζητά Windows 10 στα recommended.

Πιθανότατα θα έχει και 11 και 12 πιστεύω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν περισσεύει σε κάποιον ένα key για την ΒΕΤΑ, ας μου στείλει ένα με μήνυμα παρακαλώ.

EDIT: βρήκα!

Επεξ/σία από _Cgd_
Δημοσ.

Μια χαρά το παιχνίδι, έχουν κρατήσει όλα τα βασικά από το προηγούμενο και έχουν δώσει  μεγαλύτερη έμφαση στο combat που το προηγούμενο δεν είχε σχεδόν καθόλου.

Τα dash challenges είναι πολύ καλή προσθήκη - έχεις χρονόμετρο για να φτάσεις σε ένα μέρος με τον καλύτερο τρόπο που σκεφτείς και συναγωνίζεσαι με τους υπόλοιπους online ποιος θα βρει την πιο γρήγορη διαδρομή.

Το σενάριο και οι διάλογοι είναι πολύ ρηχοί και μονοδιάστατοι κατά την γνώμη μου, αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχει κάποιο σοβαρό αντίκτυπο στο παιχνίδι σαν σύνολο.

Δημοσ.

Με ξενερώνει το pre-rendered πλέον, γιατί τα real-time γραφικά είναι 2 κλικ πιο κάτω και στην σπάει. Ειδικά όταν σκέφτεσαι πως το hardware του PC μπορεί να βγάλει visuals σαν ή κοντά στα pre-rendered.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...