nickarmy Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 το θελω το θελω το θέλω , και μάλιστα την collector ...
Oroku Saki Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Κα εγω το θελω αλλα θα παιζουμε Doom οταν βγει.
Nath2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Looks good. 2 ερωτήσεις. Ξέρουμε αν θα είναι Origen exclusive? Και επίσης για να καταλάβεις το στορυ πρέπει να έχεις παίξει το πρώτο;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δεν είμαι σίγουρος για το Origin exclusive. Μιας και είναι της ΕΑ πάντως, θα το χρειάζεται σίγουρα. Η ιστορία είναι reboot, οπότε είναι νέα. 2
naruto14 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Είναι σίγουρο ότι δεν θα υπάρχει steam αν αυτό εννοεί ο φίλος. Και retail να το πάρεις στο origin θα μπαίνει.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Κάνα σοβαρό gameplay θα δείξουν?! Fuckin EA.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Θα δούμε στην closed beta μάλλον. 1
naruto14 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Το trailer πάντως είναι επικό. Αρκεί να μην φάει καμιά αναβολή πάλι
nickarmy Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 οσες αναβολες θέλει ας εχει αν ειναι καλό , γιαυτό φτάσαμε εδω που φτάσαμε επειδη δεν δίνονταν αναβολές
shadowlike Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 αυτό το παιχνίδι χαραμίζετε σαν first person 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 αυτό το παιχνίδι χαραμίζετε σαν first person Εμένα μου αρέσει να βλέπω first person parkour. Για 3ου προσώπου έχουμε αρκετά. π.χ. Assassin's Creed series. 1
InfinitySurfer Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 αυτό το παιχνίδι χαραμίζετε σαν first person ...συμφωνω μαζί σου. Κι'εγώ θα ήθελα τουλάχιστον να έχει ένα option για 3rd person view, (με 3rd person κάμερα στο στύλ του Mad-Max θα ήταν τέλειο), έτσι για να καλύπτει όλα τα γουστα.
naruto14 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 οσες αναβολες θέλει ας εχει αν ειναι καλό , γιαυτό φτάσαμε εδω που φτάσαμε επειδη δεν δίνονταν αναβολές Ναι όπως το αριστούργημα που λέγεται Watch Dogs που μας έφτασε μετά από πόσες αναβολές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα