Προς το περιεχόμενο

Αύξηση θερμοκρασίας GPU

pavlos77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το κόβω να πέρνω την Thermalright T-Rad2... Μπορεί κάποιος να μου δώσει οδηγίες για το πως θα την βάλω γιατί δεν εχω ξαναβάλει?... :-)

Δημοσ.

Πανεύκολη η τοποθέτηση.Ξεβιδώνεις-Καθαρίζεις-Τοποθετείς-Βιδώνεις.Πιο αναλυτικά θα βρείς οδηγίες εδω.

Απλά μια παρατήρηση,έχουν κάνει πατατιά με τις "πατούρες" (washers).Οι μαλακές θα πρέπει να το τοποθετηθούν στο - STEP 11-,οι οποίες στην περίπτωση ήταν αυτές του μαύρου χρώματος.Οι σκληρές (άσπρες για μένα) θα πρέπει να τοποθετηθούν στο - STEP 12-!

Δέν ξέρω αν είναι τυπογραφικό λάθος και έχουν βάλει ανάποδα τα χρώματα,στο χαρτί οδηγιών πάντως αναφέρει ξεκάθαρα που θα τοποθετηθούν τα soft και που τα hard washers.

Δημοσ.
Πανεύκολη η τοποθέτηση.Ξεβιδώνεις-Καθαρίζεις-Τοποθετείς-Βιδώνεις.Πιο αναλυτικά θα βρείς οδηγίες εδω.

Απλά μια παρατήρηση,έχουν κάνει πατατιά με τις "πατούρες" (washers).Οι μαλακές θα πρέπει να το τοποθετηθούν στο - STEP 11-,οι οποίες στην περίπτωση ήταν αυτές του μαύρου χρώματος.Οι σκληρές (άσπρες για μένα) θα πρέπει να τοποθετηθούν στο - STEP 12-!

Δέν ξέρω αν είναι τυπογραφικό λάθος και έχουν βάλει ανάποδα τα χρώματα,στο χαρτί οδηγιών πάντως αναφέρει ξεκάθαρα που θα τοποθετηθούν τα soft και που τα hard washers.

Οκ.Θα το σκεφτώ... Ξέχασα να σε ρωτήσω τι ανεμιστήρες θα μου πρότεινες να βάλω πάνω στο κουτί μου? ( Μόνο που αν γίνεται να είναι με leds πάνω.... )

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μετά από πολύ καιρό επαναφέρω το θέμα και θέλω μια τελευταία γνώμη για το ποιά ψύκτρα να αγοράσω...Δεν με ενδιαφέρει τόσο πολύ η τιμή όσο η σχέση απόδοσης-τιμής ( δηλαδή να μην πάρω κατι τζάμπα ;) )...Επιπλεόν,χρησιμοποιώ XFX 9800GT και για να σας διευκολύνω διαθέτω το πολύ 60€...:-)

Δημοσ.

Τα είπαμε,εδώ είσαι και με πολύ καλή τιμή!Την παντρεύεις με 2xNexusκαι τέλος ο θόρυβος.

Οσο για την προηγούμενη ερώτηση,οι μόνοι led ανεμιστήρες που συμπάθησα ήταν οι SilenX (εξ' Αγγλίας πρίν 2~3 χρόνια).Δέν θα τους πρότεινα γενικότερα όμως, γιατι (τουλάχιστον σε μένα) παίζει πολύ "αστοχία υλικού" τελευταία,πράγμα απαράδεκτο για ανεμιστήρα των ~20Ευρώ.Αγόρασα 4 απο Ελλάδα,ε δέν υπερβάλλω οτι οι 2 βγήκαν off μέσα στον μήνα.

Αν είναι να τους συνδέσεις σε fan controller δοκίμασε φτηνούς Akasa ή και Coolermaster.Υπάρχουν και ανεμιστήρες τις Xigmatek, άλλα αν δέν κάνω λάθος βγαίνουν μόνο σε PWM.

Δημοσ.

Παιδια σε εμενα στο λαπτοπ μου δεν μου λεει με κανενα προγραμμα (everest,gpu-z κ.τ.λ.) την θερμοκρασια της gpu! Μπορει να μην μπορω να την δω με τιποτα;

Δημοσ.

Πιθανο αυτο που λες. Το σκεφτηκα και εγω γιατι ακτος απο σχετικα παλιο το λαπτοπ μου εχει και παλια καρτα γραφικων. FS Amilo li1718 (αντε βρες το τωρα)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...