ntaryl Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 καλησπερα Προσπαθω να φτιαξω ενα παραδειγματακι με το οποιο οταν θα υπαρχει ενα συγκεκριμενο αρχειο μεσα στο καταλογο plugins να ενεργοποιειται το αντιστοιχο menuitem .και απο εκει μολις πατησω σε αυτο τοτε να κανει εκτελεση του plugin αν καποιος μπορει να βοηθησει ευχαριστω πολυ plugtest.zip
virxen75 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 μια προσέγγιση είναι αυτή τώρα αν σε βολεύει η θες κάτι άλλο πες το plugtest.zip
ntaryl Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 καλησπερα φιλε μου Ευχαριστω τωρα μολις το κοιταξα αυτο που θελω να κανω ειναι οταν κανει check αν το αρχειο να το εμφανιζει στο μενου. Αλλα και πατωντας σε αυτο να μεταφραζει καποια captions Το δοκιμασα αλλα μου δινει αυτο
virxen75 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 ο κώδικας που έστειλα ήταν απλά για να δείξω το μενού πως συμπληρώνετε δυναμικά o υπόλοιπος κώδικας ήταν αυτός που ήδη είχες γράψει εσύ γι αυτό που θες τώρα δες αυτό το παράδειγμα που βρήκα sandSprite_plugin_Sample.zip
ntaryl Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 tτο ιδιο παραδειγμα χρησιμοποιω εχω δωσει credits
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.