Προς το περιεχόμενο

Upgrade windows mobile 5.0 σε 6

lamaison

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα pda το οποίο έχει τo λειτουργικό windows mobile 5.0 (ΗP5710 με επεξεργαστή samsung SC32442 στα 400MHz), πως γίνεται να το αναβαθμίσω από windows mobile 5 english σε 6 greek??

Δημοσ.

Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Software. Παρακαλώ πριν να ανοίξετε νέο θέμα, να ελέγχετε τις περιγραφές της κάθε ενότητας στην κεντρική σελίδα του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Δίνει ο κατασκευαστής του pda upgrade rom?

Αν όχι πρέπει να προμηθευτείς το rom της έκδοσης που θες (πρέπει να σαι σίγουρος ότι θα ναι cooked για το δικό σου pda γιατί θα μείνεις αλλιώς χωρίς και θα πρέπει να περάσεις πάλι αυτό που χες...)

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Δίνει ο κατασκευαστής του pda upgrade rom?

Αν όχι πρέπει να προμηθευτείς το rom της έκδοσης που θες (πρέπει να σαι σίγουρος ότι θα ναι cooked για το δικό σου pda γιατί θα μείνεις αλλιώς χωρίς και θα πρέπει να περάσεις πάλι αυτό που χες...)

οταν λες cooked τι εννοεις ;;;

εγω εχω αλλο προβλημα το 2 DIN WITSON W2-D760 που εχω στο αμαξι υποστιρηζει ΜΟΝΟ κινεζικα win ce5 και τα εχω παρει στο κρανιο ο προμηθευτης [αγγλικο eshop] μου ειπε οτι θα επικοινωνηση με τον κατασκευαστη για επιλυση,,,,, αλλα σκεφτομε εαν μπορω να κανω νεα εγκατασταση Αγγλικων win ce5

υπαρχει αυτη η δυνατοτιτα ;;;;;; και εαν ναι πως γινετε και που θα βρω τα Αγγλικα win ce5

απο pc ξερω εχω κανει καμια 10αρια format αλλα με αυτα τα ριμαδια πρωτη φορα ασχολουμε

Δημοσ.

Ριξε μια ματια για (un-official) ROM στο forum.xda-developers.com

ή κανε μια αναζητηση στο google γραφοντας το μοντελο του κινητο σου και απο διπλα ''wm6 rom'' ή κατι παρομοιο.Ετσι εγω βρηκα rom και αναβαθμισα ενα motorola mpx200 απο ...Win2003 σε wm6.1!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...