Ruler Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Καλησπέρα παιδιά. Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Υπάρχει περίπου 1 δευτερόλεπτο καθυστέρηση μεταξύ εικόνας και ήχου στο tv tuner μου. Ο ήχος προηγείται περίπου 0,5-1 sec της εικόνας. (Πρώτα ακούω τη λέξη και μετά βλέπω τα χείλη να ανοιγοκλείνουν). Υπάρχει τρόπος να το συγχρονίσω; καρτα γραφικών: ASUS 8600 GT SILENT/HDTP 512MB tv tuner: ένα παλιό της crypto Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι είναι πρόβλημα της κάρτας γραφικών, γιατί έκανα δοκιμή ακριβώς το ίδιο σύστημα υπολογιστή με μια κάρτα γραφικών (gigabyte geforce 8400 GS GV-NX84S512HP) , και υπήρχε απόλυτος συγχρονισμός εικόνας και ήχου στο TV tuner. Κάτι πρέπει να πειράξω στη κάρτα γραφικών, τι όμως ; Όποιος έχει αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα, ή έχει κάποια ιδέα για να με κατευθύνει , θα του ήμουν ευγνώμων. Ευχαριστώ
nick#18 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 εχεις τους τελευτεους drivers μεσα? σβηστους και ξαναεγκατεστησε τους...
Ruler Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 έχω κατεβάσει τους τελευταίους drivers, από την nvidia, αλλά δεν έχει λυθεί το πρόβλημα, συνεχίζω να έχω 0.5-1 sec καθστέρηση, της εικόνας(ο ήχος προηγείται).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.