Προς το περιεχόμενο

MEMORY 512Mb-256Mb-128Mb MAZI!!!

Duke_2_gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω στο σύστημά μου τρεις διαφορετικές μνήμες: Μία 512,μία 256 και μία 128.Τί λέτε , να τις αφήσω , κινδυνεύει το σύστημα ή να τια αφαιρέσω αμέσως;;;

Δημοσ.

Σκέψου να πω για U160 SCSI σκληπό δηλαδή ε? :))

Είχα ακούσει ότι όι τάσεις πρέπει να μοιράζονται εξίσου στις μνήμες και γι αυτό συνήθως βάζουν στα συστήματα 1Χ128 ή 2Χ64 και όχι 1Χ64 + 1Χ32 + 1Χ16...Βέβαια από ηλεκτρολογικά δεν είμαι και κάτι ιδιαίτερο οπότε I need help!!!

Δημοσ.

PROSOXH! TO SYS SOU DIATREXEI AMESO KINDYNO!

Tha se symvouleya na vgaleis ena stick (to 512ri kata protimhsh) kai na mou to dwriseis :P j/k

Opws eipan kai ta paidia, ama de sou kanei kollhmata/bsods tote eisai mia xara :)

Δημοσ.

Μπα , τελικά δεν έπιασε το κόλπο. Reset , κολλήματα κτλ.ʼσε που με τα reset καταστράφηκαν αρχεία του system32 και έτρεχα σαν τρελός.Τελικά άφησα την 512 και όλα καλά όλα ωραία.Μόνο που στο log on των ΧΡ μετα το password θέλει Ctrl+Alt+del για να μπει.Και δεν είναι θέμα ρύθμισης τελικα.Επίσης , μου λέει ότι το paging file είναι μικρό.Τι μικρό , αφού το αλλάζω και δεν δέχεται την αλλαγή μετά την επανεκκίνηση...

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ειναι καλύτερα πριν φτιαχνουμε σούπες με τις μνήμες ας κοιτάμε το manual της μητρικης.Μερικές φορές χρειάζεται να ξέρουμε ακομα σε σε ποιό slot A B C μπαίνει η μνήμη. Κάποιες μητρικές το ζητάνε.Και ακόμα δεν κλείνουμε το καπάκι του case Κόκκινο φώς στην μητρική σημαίνει ....τρεχάτε ποδαράκια μου

Δημοσ.

tassos den ksero ti enoeis otan les oti otan deis kokkino fotaki sti mitriki trehate podarakia mou.ego eho mia 256 kai dio 64ares kai pada apo oso eho dei ti mitriki (qdi advanced 10f) apo otan peira to pc einai pada ena kokkino fotaki anameno.milame tora gia pc diomisi hronon pou den ehi parousiasei pote provlima.gi afto kalitera einai na min eimaste toso apolitoi se merika pragmata otan den kseroume ti mitriki kouvalaei o kathenas,enoo apo apopsi leitourgias.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...