efthimia Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Καλησπέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω ποιο πρόγραμμα είναι καλό για να μπορέσω να καθαρίσω τον υπολογιστή μου απο κάποια spyware και malware και το οποίο θα μπορουσα να βρω στο internet χωρίς να χρειάζεται να πληρώσω. Ευχαριστώ!
parsifal Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Ρίξε αν θες μια ματιά στο Insomnia Wiki και συγκεκριμένα στο άρθρο UBCD4Win HOWTO...
valentina_s Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 καλημέρα, χρησιμοποιώ το panta antivirus. έχω πάνω απο 300 spyware πως μπορώ να τα σβύσω? σαν πρόγραμμα είναι αξιόπιστο?
DDoS Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Τα καλυτερα σε non real time protection (εκτος και αν τα αγορασεις) ειναι το malwarebytes & superantispyware. Κατεβαζεις τις free εκδοσεις, κανεις update τη βαση τους, full scan.......... και καθαρισες
isay Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 καλημέρα, χρησιμοποιώ το panta antivirus. έχω πάνω απο 300 spyware πως μπορώ να τα σβύσω? σαν πρόγραμμα είναι αξιόπιστο? Το panda είναι φτιαγμένο για antivirus και όλα τα άλλα είναι δευτερεύοντα Χρησιμοποιήσε malwarebytes και spybotsearchdestroy
Pantelwolf Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 [οφφτοπικ] Ορθογραφικός έλεγχος και διόρθωση ελληνικών στο firefox.Click ΕΔΩ. Τέλος οι δικαιολογίες! Τέλος στα : ερεβνης, μιτρική, πεδες, επικαιντρώνονται, κσερω, γήνετε, πεύτει, φτέει, φχαριστήθηκα,Πωλησεης,φεναιται, χριστών, πρώγραμμα, πείτε,πηθανοτιτα,ετιση Τί πρόβλημα έχει το πείτε ? [/οφφτοπικ]
isay Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 [οφφτοπικ] Τί πρόβλημα έχει το πείτε ? [/οφφτοπικ] Ήταν το μόνο σωστό σε μια πρόταση!
valentina_s Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 καλημέρα, κατέβασα το malwarebytes και μου βρήκε μόνο 20 spyware... έχω 532 πλέον,τώρα το Laptop μου αργεί να ανοιξει στην εκκίνηση πιο πολυ. κάτι που έκανε μόλις εγκατέστησα το panda.έχει κανένασ καμια ιδέα γιατι αργεί? ευχαριστω
grimpr Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 http://www.microsoft.com/Security_Essentials/
valentina_s Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 ο συνδεσμος που μου εστειλες μου λεει οτι δεν ειναι διαθεσιμο για την περιοχη μου... τεσπα... εκανα επαναφορα συστηματοσ και ολα φαινονται καλα. δεν αργει, αλλα μου εβγαλε και το panda..τωρα κατεβασα το mcafee για 30 μερεσ και μετα βλεπουμε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.