Astakos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2002 Μάλιστα. Οπότε είμαι όλος αυτιά για ερωτήσεις πάνω στο AviSynth. Μόνο φίλε μην μου πεις την γενική ερώτηση: "Πως δουλεύει το AviSynth;", γιατί χρονιάσαμε!!
marios1957 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2002 <blockquote><font class="small">Quote Astakos:</font><hr> Μάλιστα. Οπότε είμαι όλος αυτιά για ερωτήσεις πάνω στο AviSynth. Μόνο φίλε μην μου πεις την γενική ερώτηση: "Πως δουλεύει το AviSynth;", γιατί χρονιάσαμε!! <hr /></blockquote> lol-lol-lol!!!! :grin: :grin: :grin: Πως δουλεύει το "avisynth"? Μιλάμε,έχεις κεντήσει...Ας τους αφήσουμε ήσυχους,τους τάχουμε κάνει ρόϊδο ως τώρα,όταν μάθω με το καλό τι και πως,θα σου τα ζαλήσω ξανα...Ως τότε,αν θές το dvdxcopy(και το "άλλο", και το "άλλο"),c.u.! Thnkz!
Astakos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2002 Έχεις pm. Και κάτι άλλο. Μην κολλάς με AviSynth. Ότι θες ρώτα όσο κουτό κι αν ακούγεται.
Astakos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2002 Τι νέα με τον καινούργιο μπελά που άνοιξες;;
NiTroGen Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2002 <blockquote><font class="small">Quote marios1957:</font><hr>Στο θέμα μας τώρα,τί γνώμη έχετε για το "avs2avi"?Sounds gooood!!!!<hr /></blockquote> Το AVS2AVI ξεκίνησε σαν ένα απλό command-line προγραμματάκι που να υποστηρίζει μετατροπή μέσω YV12 με την έκδοση 2.5alpha του AVISynth και το MPEG2DEC3.DLL του MarcFD (βλέπε εδώ). Τώρα όμως που υπάρχει το VirtualDubMod που κάνει την ίδια δουλειά, το προγραμματάκι αυτό πέρασε λίγο πολύ στα αζήτητα. Πάντως λόγω command-line περιβάλλοντος είναι πιο γρήγορο από το VirtualDub. Δοκιμάστε το. Δεν είναι κακό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.