Προς το περιεχόμενο

The Official Trance Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν νομίζω :P. Έχεις ένα 'σπασίδια' intro που σου ανεβάζει την πίεση οπότε το λογικό είναι να πας σε breakdown με περισσότερο σπάσιμο. Δεν πας σε emotional melody breakdown. Η καλύτερη επιλογή βέβαια είναι breaks κι όχι εντελώς breakdown ώστε να διατηρείται η ένταση. Η κοιλιά είναι εμφανέστατη ρε γμτ και εντελώς ξενέρωτη, ειδικά μέσα σε club κάνει ακόμα περισσότερο μπαμ (πάνω που λες <<Ναι, σπάστα δικέ μου. Χώσε και σώσε>> σου έρχεται σαν μέγιστη σφαλιάρα το breakdown και μέχρι να μπει το outro που τα σπάει έχεις φάει ήδη την ξενέρα σου :P). Ειλικρινά το breakdown μου φάνηκε σαν να είπαν <<Ρε συ, δεν βάλαμε breakdown. Δεν φτιάχνουμε ένα έτσι για να έχουμε;>>. Εντελώς εκτός κλίματος!

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ΒΟΜΒ! :D gj.

Ναι πραγματικα ενω το κομματι εχει πολυ καλα στοιχεια οταν το ακους ολοκληρο λες em... :rolleyes: Γενικα πολλα κομματια οπως λες john κανουν τρομερη κοιλια. Αποφασιστε επιτελους τι θελετε techno ή uplifting?!?! Τα ανακατευουν και τα δυο και σου λεει παρτο τωρα. <_<

Δημοσ.

Να ρωτησω κατι.εδω τι trance βαζετε?γιατι οκ δεν ειδα 77 σελιδες με τραγουδια αλλα μερικα που ειδα ακουσα κατι κουφα.tiesto καπου ειδα και απο διπλα trance.δεν πανε μαζι αυτα.επισης goa-uplifting-psy-hard-melodic trance εχετε ανεβασει τιποτα?

Δημοσ.

Πιο κουφό του Tiesto είδες δηλαδή; Γιατί δεν έχω δει κάποιος να post-άρει τις νέες του (2009 και μετά) pop βλακείες :P. Psychedelic και τα παρεμφερή του αποφεύγονται μιας και υπάρχει ήδη thread για αυτό το είδος!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...