Προς το περιεχόμενο

The Official Trance Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αδικαιολόγητος ο Armin πάντως που δεν έχει τα Cayo Norte και The Last Hope. Απλά, αδικαιολόγητος :devil:

Ε καλα η λιστα με τα tracks βγηκε απο αρχες δεκεμβρη. Λιγο πιο πριν ειχαν κυκλοφορησει αυτα και δεν προλαβαν να πολυακουστουν. Βεβαια αμα γουσταρε τα εβαζε ετσι αλλα θα φωναζαν οι αλλοι μετα.

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτο πηγα να του πω και γω, οτι δεν ειναι του tiesto το κομματι (ουτε καν remix του εχει κανει), αλλα πιστευω πως το ποσταρε διοτι του αρεσε το κομματι και μονο. Φυσικα συμφωνω με αυτα που γραφεις.

<- αυτο ... και εγω Ayla - Ayla το ξερω και ετσι το εχω αποθηκευμενο στο pc απλα μου αρεσε το συγκεκριμενο videακι :wacko:

Δημοσ.

<- αυτο ... και εγω Ayla - Ayla το ξερω και ετσι το εχω αποθηκευμενο στο pc απλα μου αρεσε το συγκεκριμενο videακι :wacko:

My bad τότε ;)

Πάρα πολύ καλό release το "Aurosonic & FKN featuring Trine - You & Me". Από την μια το Club Mix που είναι emotional, από την άλλη το remix του Philippe El Sisi που είναι energetic. Και στο καπάκι το οργασμικό MashUp του Sunwave με το Black Canyon (που δεν είναι στο release αλλά δεν έχει σημασία) :D

Δημοσ.

Pop crap. <_< Ετοιμαζει και album μεσα στο 11 και αμα κινειται στο ιδιο επιπεδο θα ειναι μεγαλη απογοητευση. :o Κριμα και τον ειχα για ψηλα. :mad: Ο χρονος θα δειξει...

Αν όντως το γυρίσει σε pop πολύ κρίμα... Τελικά αργά η γρήγορα πολλοί εκεί καταλήγουν

Δημοσ.

Χρονιάρες μέρες είναι, οπότε ένα Χριστουγεννιάτικο δωράκι από εμένα ;)

JohnDio Presents The Dark Side Of Trance (Christmas Special Mix) [21-12-2010]

Genre: Prog Trance / Trance

Date: 21-12-2010

Quality: 320kbps

Length: 68:45

Size: 157MB

Tracklist

1. Leon Bolier - That Morning (Album Mix)

2. Kosmas Epsilon - I Trance You (Original Mix)

3. Mike Foyle & DNS Project - Cayo Norte (Original Mix)

4. Vadim Zhukov - Stop The Time (Original Mix)

5. Solarstone & Orkidea - Slowmotion (French Renaissance Extended Mix)

6. John 00 Fleming & The Digital Blonde - Melatron (Original Mix)

7. Jose Amnesia - Out Of Memory (Original Mix)

8. Ashley Wallbridge - Smoke (Original Mix)

9. Robert Nickson & Ruben De Ronde - Superlative (Lodos Remix)

10. Markus Schulz featuring Khaz - Dark Heart Waiting (Club Mix)[JohnDio Breakless version]

11. Aurosonic - Starcraft Anthem (Special For SC2TV)

12. Tom Colontonio featuring Michele Karmin - Colors Of A Tear (Nick Sentience Remix)

DOWNLOAD LINKS => http://johndio.blogspot.com/2010/12/johndio-presents-dark-side-of-trance.html

Δημοσ.

http://www.youtube.com/watch?v=kebwTsRZ7bs

tune of the year [ASOT]

Λυπούμαστε, ένα σφάλμα παρουσιάστηκε. Αν δεν είστε σίγουρος πως να χρησιμοποιήσετε ένα χαρακτηριστικό ή δεν ξέρετε το λόγο που σας εμφανίζεται το μήνυμα σφάλματος, δοκιμάστε να κοιτάξετε στα αρχεία βοηθείας για περισσότερες πληροφορίες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...