_BASSstarlet_ Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Aiera - Deepest Dream (Corderoy Remix) (στο 360p ακούγεται καλύτερα) http://www.youtube.com/watch?v=k8KBPB0DOy4
Kasrith Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Αν και δεν σε προλαβα χτες. Σε χαλαει ε? Να μην πας αγορι μου! Αυτή η λίστα είναι για να αφήσεις τα κόκκαλά σου στο πάτωμα. Το ανακάλυψες αργά; Πώς γίνεται να το ανακάλυψες αργά;;;;; Όχι δεν το ανακάλυψα αργά. Απλά μετα το ASOT 450 είπα να μην ξαναπάω στο Guv. Πως γίνεται ένα μάτσο μαλάκες να μου χαλάνε τέτοια event? Παίζει να είναι η μόνη φορά που ξενερώνω ότι δεν πήγα.. Συνήθως έχουν House parties, αυτό είναι το μεγάλο Trance event που κάνουν κάθε χρόνο.
SteveAngello Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δεν πηγες? Νομιζα οτι ετοιμαζοσουν να πας και το ποσταρες ετσι για να ζηλεψουμε.
MsquitoPrincess Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Όχι δεν το ανακάλυψα αργά. Απλά μετα το ASOT 450 είπα να μην ξαναπάω στο Guv. Πως γίνεται ένα μάτσο μαλάκες να μου χαλάνε τέτοια event? Παίζει να είναι η μόνη φορά που ξενερώνω ότι δεν πήγα.. Συνήθως έχουν House parties, αυτό είναι το μεγάλο Trance event που κάνουν κάθε χρόνο. Λοιπόν. Στο Αμνήζια μέσα. Τύπος χαμουρεύεται με γκομενέτο και σε κάποια φάση πετάει το εργαλείο έξω και αρχίζει να παίζει.Παραδίπλα άλλος τύπος έχει πάρει ένας θεός ξέρει τι και γλειφεται αρειμανίως για να μην πάει ούτε ψήγμα LSD χαμένο. Και τα 2 σκηνικά τα είδαν οι υπόλοιποι της παρέας, με το πρώτο σκηνικό να τους έχει ξενερώσει. Δεν πήρα χαμπάρι. Τίποτα, μηδέν, νάδα. Μου τα περιέγραψαν μετά γιατί πολύ απλά ήμουν στον κόσμο μου. Εκεί πας για την πάρτη σου και τη μουσική μόνο. Είναι κρίμα να χάνεις τέτοιες ομορφιές να φταίνει άλλοι. Κλάψε τώρα να το βγάλεις από μέσα σου =ρ
Kasrith Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δεν λέω, έχεις δίκαιο. Και εγώ, της πρώτες 2, 3 , 5 φορές που πήγα δεν τα είχα πάρει χαμπάρι αυτά. Μετά απο 15 events όμως, και όταν είμαι ο μόνος νηφάλιος εκεί μέσα δεν μπορώ να ευχαριστηθώ τίποτα. Ακόμα και η "παρέα" που πηγαίναμε τότε ήταν τέρμα κουμπωμένοι, και με τραβούσαν απο δω και απο κει. Ακόμα και το ASOT δεν το ευχαριστήθηκα όσο θα μπορούσα. Ποιο πολύ λόγο παρέας, και όχι το υπόλοιπο πατημένο κόσμο. Δεν μου την έδωσε και τόσο, μου την δίνει ΤΟΣΟ πολύ το μέρος που δεν χαλιέμαι όταν χάνω τέτοια σκηνικά. Δυστυχώς
SteveAngello Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Λοιπόν. Στο Αμνήζια μέσα. Τύπος χαμουρεύεται με γκομενέτο και σε κάποια φάση πετάει το εργαλείο έξω και αρχίζει να παίζει. Δεν πήρα χαμπάρι. Τίποτα, μηδέν, νάδα. Aστ αυτα! Ματι επαιρνες. Σοβαρα τωρα. Ενταξει ρε παιδια οπου υπαρχει "μαζα" υπαρχει και πολυ σαβουρα. Παει ο καθε καραγκιοζης στην Ibiza να ξεδωσει χωρις να εχει καν σχεση με το αντικειμενο. Το ιδιο στη Μυκονο, εχει μαζευτει ολο το πουσταριο. Σ αυτο ομως φταινε αποκλειστικα οι ιδιοι οι djs. Σιγουρα πας για την μουσικη και μονο αλλα συμφωνω με το Kas οτι μετα απο 15-20 φορες σιγουρα θα χαλιεσαι.
SteveAngello Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Eco - Drowning (Original Mix) Julian Vincent feat. Jessie Morgan - Shadows The Sun (Original Mix) http://www.youtube.com/watch?v=8JWn4OWSClM
Kasrith Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Μιας και έχουμε χιονισμένο τοπίο, ένα απο τα αγαπημένα μου φετινά: Max Graham - Sun in the Winter
SteveAngello Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Xιονισμενο τοπιο ακουω. Ετσι, ετσι! Εμεις ειμαστε με τα κοντομανικα ακομα. Cosmic Gate - The Drums (Markus Schulz Remix) Reeves- Dreams (Original Mix) http://www.youtube.com/watch?v=9de7Mx2iduE
MsquitoPrincess Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Το βάζω γιατί το πρώτο πράμα που σκέφτηκα και είπα σήμερα με το που ξύπνησα ήταν: My love is like first steps in the snow baby, I follow you everywhere you go, baby. Κι επειδή είναι ωραίο το μασάπ. Beat Service Vs. OceanLab - Cut And Run Satellite (Beat Service Mashup)
john2gr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Ωραίο mashup αλλά περισσότερο γ@μεί το video παρά το κομμάτι
MsquitoPrincess Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Ρε σνομπαρία. Ε σνομπαρία =ρ. Δεν είναι κάτι υπερπίστευτο, αλλά όποτε το ακούω υπερηρεμώ. Ναι αμέ.
john2gr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δεν είναι κάτι υπερπίστευτο, αλλά όποτε το ακούω υπερηρεμώ. Ναι αμέ. Άχου το. Δηλαδή αντί για φιδάκια και ταμπλέτες, σε εσένα να βάζουμε το mashup ε
SteveAngello Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 And when the sun goes down . Μακρυα απο το dub mix. Vincent De Jager - When The Sun Goes Down (Vocal Mix) Ferry Corsten pres. Eon - Pocket Damage (Juventa Remix)
MsquitoPrincess Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Άχου το. Δηλαδή αντί για φιδάκια και ταμπλέτες, σε εσένα να βάζουμε το mashup ε Γελάω. Λίγο επικίνδυνο βέβαια, γιατί είναι ψιλολεπτές οι γραμμές από την μαστούρα στο να αφηνιάσω =ρ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα