Προς το περιεχόμενο

The Official Trance Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για πειτε μου σας παρακαλο αποψη γι αυτο το κοματακι. Ειναι απο τον σεπτεμβρη κυκλοφορια, τους τυπους δεν τους εχω ξανακουσει, αλλα νομιζω οτι το κοματι εχει κατι μαγικο με μικρες δοσεις απο τσιζυ πουφς προς το τελος. Ισως ειναι λιγο μονοτονο....δεν ξερω γι αυτο λεω πειτε μου, You like?

G Fox - Dash

Δημοσ.

Το κόψιμο μου αρέσει με την κιθαρίτσα. Όλα τα υπόλοιπα χάνουν όμως. Το intro δεν έχει κάτι να με τρελάνει, ενώ η μελωδεία μετά το breakdown δεν μου έκανε κούκου (το ίδιο και το synth που χρησιμοποίησαν). Είναι ένα relaxing tune που ακούγεται ευχάριστα μεν, αλλά δεν είναι κάτι ώστε να με κάνει να κολλήσω ή να με κάνει να πω <<Ωπ, ποιο είναι αυτό;>>

Δημοσ.

Οκ ακουγεται αλλα δεν πιστευω πως εχει κατι φρεσκο που θα σε τραβηξει παραπανω. Ξερεις πλεον εχει τοσα releases απο τις διαφορες δισκογραφικες που πρεπει να πας ενα επιπεδο πιο πανω για να κανεις εντυπωση.

Jon O'Bir - Stringer

[ame]

[/ame]

Tydi feat. Tania Zygar - Half Light (Max Graham Remix)

[ame]

[/ame]
Δημοσ.

Daniel Wanrooy - Endless Moments (George Acosta's Free State Remix)

Και σοβαρά τώρα. Πάσχω από ανίατο έρωτα με τις μουσικές αυτές. Αναρωτιέμαι τι θα άκουγα σε ένα παράλληλο σύμπαν που δεν θα υπήρχαν.

Δημοσ.

Και σοβαρά τώρα. Πάσχω από ανίατο έρωτα με τις μουσικές αυτές. Αναρωτιέμαι τι θα άκουγα σε ένα παράλληλο σύμπαν που δεν θα υπήρχαν.

o Lord Yoji εισέβαλε εδω και χρόνια στο δικό μας σύμπαν :-D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειδες Msquito ευτυχως που υπαρχει ο Lord απο πανω να ναι καλα. Αντε βαψε και το μαλλι σου ροζ και εισαι ετοιμη.:devil:

Hardcore δεν μπορω να ακουσω κ α θ ο λ ο υ , αντε κανα 20λεπτο μετα πρεπει να αρχισεις τα ναρκωτικα λολ. Μπραβο στα παιδια.

Ali Wilson feat. Chris Jones - Become One

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=thzZpCEqQjI&feature=channel[/ame]

ReΟrder & Dave Deen - Rain (Kaimo K Remix)

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=peeDSbw16Gk[/ame]

Επεξ/σία από SteveAngello
Δημοσ.
Ειδες Msquito ευτυχως που υπαρχει ο Lord απο πανω να ναι καλα. Αντε βαψε και το μαλλι σου ροζ και εισαι ετοιμη.:devil:

Hardcore δεν μπορω να ακουσω κ α θ ο λ ο υ , αντε κανα 20 μετα πρεπει να αρχισεις τα ναρκωτικα λολ. Μπραβο στα παιδια.

Xαχαχα. Ροζ μαλλί, χαρντκορ ντουπ και τα μυαλά στα κάγκελα. Μια από τα ίδια ως προς το χαρντκορ και το σαηκεντέλικ. Είναι του ματς ινφο σαν ήχος. Περί ορέξεως όμως... =)
Δημοσ.

Έψαχνα στο youtube να βρω την τελευταία παραγωγή του Gitelman.

Robert Gitelman - Just Be Rough

Και καθώς έψαχνα, έπεσα πάνω στο κλασσικό αγριοτούμπανο του Ισραηλινού. Έρωτας με αυτό το κομμάτι.

Robert Gitelman - Children of the Sun

Δημοσ.

Μιας και καποιος ανεβασε το video μου απο Paul van dyk στο venue 22-8-2004 ειπα να βαλω και εδω το link του

http://bit.ly/9VYPNm (890mb)

Tracklist απο το video

01. Digital Pressure - Aftershock (PvD Edit)

02. Marcos - Cosmic String (Marc van Linden Remix)

03. Matys & Marc van Linden - AM 2 PM

04. Donald & Giles - Weekend Wonder (Donald & Giles Remix / PvD Edit)

05. DJ Danjo & Rob Styles - Duende

06. Kuffdam & Plant - Summer Dream (PvD Remix)

07. Terry Bones vs. Fred Baker pres. Water Planet - Introspection (John Askew Remix / PvD Edit)

08. Josh Gabriel - Alive

09. Paul van Dyk feat. Second Sun - Crush (PvD Remix)

10. Jaron Inc - Overflow

11. Randy Katana - In Silence (Txitxarro Remix)

12. Three Drives - Greece 2000

13. Ron van den Beuken - Endless

14. Dub Files - Air Attack

15. Dick van Nille - Outside

16. Nu-NRG - Freefall (PvD Remix)

17. Paul van Dyk feat. Hemstock & Jennings - Nothing But You (Original Mix)

18. 22nd Street - Children Tripping

19. Jas van Houten - Heaven's Gate

20. ID

21. DJ Cyglas - Axis Of Evil (Techno Punk Remix / PvD Edit)

22. Phil Green - Tribal Trance

23. 4 Strings - Summer Sun (DJ 4 Strings Mix)

24. Paul van Dyk - For An Angel (E-Werk Club Mix)

A και ακουγεται πολυ συχνα η φωνη μου να ουρλιαζει, κανει ids και να μιλαει με τα υπολοιπα παιδια της τοτε trance συμμοριας, και να σχολιαζω τον καλοπιτα :P

και επισης, εχω αφησει την trance εδω και ~4 χρονια, αλλα το video το ευχαριστήθηκα παρα πολυ μολις το ξαναειδα, και τα πιο πολλα κομματια τα εκανα και τωρα πλεον id

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...