Προς το περιεχόμενο

The Official Trance Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.Να πω την αληθεια δεν διαβασα και τις 42 σελιδες και συγνωμη αν υπαρχει αλλου καποια λιστα με κορυφαια κομματια.Ηθελα να μου προτεινεται μερικα κομματια εσεις που γνωριζεται καλυτερα.Παλια ασχολουμουν αρκετα και εψαχνα και ακουγα πολλα κομματια, τωρα εχω αποσυρθει απο καιρο και τα τελευταια 4-5 χρονια δεν εχω ιδεα τι εχει κυκλοφορισει εκτος απο τα πολυ γνωστα που παιζοντε στα μαγαζια.

Τα κομματια που μου αρεσουν ειναι τα ατμοσφαιρικα trance (εγω την εβγαλα αυτη τη κατηγορια :-) )

δηλαδη Trance μελωδικα με ομορφα φωνητικα, κυριως γυναικεια...Για να σας δωσω να καταλαβεται θα σας πω μερικα απο τα αγαπημενα μου κομματια :

Airbase - Escape

Andain - Beautiful Things

Armin Van Buuren - Burned With Desire

Chicane - Saltwater

Marc Et Claude - I Need Your Lovin' (Like The Sunshine)

Ian Van Dahl - Castles In The Sky

Paul Oakenfold-Southern Sun

Rank 1 - Airwave (Dutch Force Remix)

William Orbit-Adagia for strings (Ferry costen remix)

Kai Tracid - 4 just 1 day

απλα οπως βλεπεται αυτα τα κομματια ειναι δεκαετιας και βαλε :)

εχουν βγει τα τελευταια χρονια τετοια διαμαντια?και αν ναι μπορειτε να μου προτεινεται μερικα?

ευχαριστω εκ των πρωτερων

Δημοσ.

Καλωσορισες. Ποπο, 5 χρονια ε? Αρκετος καιρος.:o

Για τα μαγαζια που λες, δυστυχως ελαχιστοι ακουνε trance οποτε ειναι λιγο δυσκολο να ακους τα κομματια που παιζονται εξω, αντε να παιξει κανα Alors on Danse και πολυ ειναι.:devil: Ελλαδα παντα.

Τωρα για την λιστα που ζητας λιγο δυσκολο μιας και ο καθενας εχει διαφορετικα ακουσματα και αμφιβαλλω αν ενα ξερο "top 10" θα σε καλυψει. Αν εχεις αποφασισει να γυρισεις στα παλια λημερια καλο θα ηταν να παρακαλουθεις τα εβδομαδιαια podcasts γνωστων djs (A State Of Trance, Global Dj Broadcast, Trance Around The World, Corsten's Countdown, Club Elite Sessions κ.ο.κ) σιγουρα θα μπεις στο κλιμα και απο κει και περα ακους και διαλεγεις. Αν εχεις χρονο τσεκαρε και το topic εδω, εχουν ποσταρει καλα κομματια τα παιδια.

Απ οσο καταλαβα κατι σε τετοιο στυλ ψαχνεις:

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=NmDh42zwo44[/ame]

Γενικα δεν πολυακουω vocal trance, αλλα κλασσικα ψαξε tracks των Nadia Ali, JES, Emma Hewitt κτλ, master στα vocals. Αυτα απο μενα και οτι απορια εχεις εδω ειμαστε.

Δημοσ.

Thanks! Καλως σας βρήκα!Εχεις δικαιο για τα ελληνικα μαγαζια, παιζουν ελαχιστα και πολυ γνωστα κομματια!Δυσκολο να "μαθεις" πλεον μουσικη απο μαγαζια.Δε ξερω τι φταιει.. πλεον οι DJ (οχι ολοι φυσικα, οι περισσοτεροι) προτιμουν σιγουρες εμπορικες επιτυχιες και φοβουντε να παιξουν τα ψαγμενα...

Παλια εψαχνα κυριως σε Sensation White και τα Dream Dance Volumes...

θα τσεκαρω σιγουρα αυτα που μου στειλες!Ευχαριστω.

και το κομματακι απο Youtube ειναι πολυ ωραιο και στο στυλ που ψαχνω :-)

_BASSstarlet_ ευχαριστω! Απο Oceanlab ειχα μερικα τραγουδακια αλλα οχι αυτο που μου στειλες.Μου αρεσει πολυ το Sky falls down απο Oceanlab.

Δημοσ.

Τα κομματια που μου αρεσουν ειναι τα ατμοσφαιρικα trance (εγω την εβγαλα αυτη τη κατηγορια :-) )

δηλαδη Trance μελωδικα με ομορφα φωνητικα, κυριως γυναικεια...Για να σας δωσω να καταλαβεται θα σας πω μερικα απο τα αγαπημενα μου κομματια :

Ότι καλύτερο από τον Tyas και θα σε κάνει να γουστάρεις και τα αντρικά φωνητικά στα κομμάτια :devil:. Classic λέμε κι ας βγήκε το 2006. Για emotional trance, όλη η σειρά μου του 'Emotions In Motion' είναι αφιερωμένη σε αυτό το στιλ. Ή πάρε από την αρχή όλο το thread. Όλοι έχουν post-άρει κομματάρες ;)

Δημοσ.

Περσυ ειχα ασχοληθει λιγο παραπανω με vocals και βρηκα μερικα tracks. Πολυ καλα κομματια. Αμα θες τσεκαρεις.

Adam White and Andy Moor pres Whiteroom - The Whiteroom (Myon and Shane 54 Refill)

Way Out West - Only Love (Jerome Isma-Ae Remix)

John O'Callaghan - Find Yourself (Cosmic Gate Rmx)

Lange feat Sarah Howells - Let It All Out (Original Mix)

tyDi & Dennis Sheperd - Somehow (Original Mix)

Cosmic Gate ft. Emma Hewitt - Not Enough Time

Nadia Ali - Love Story (Andy Moor Remix)

Ohmna Feat. Nurlaila - Key Of Life (MaRLo Remix)

Robert Burian feat. Zdenka Predna - You (Club Mix)

Dash Berlin ft. Jaren - Man On The Run (Vocal Mix)

BT feat. Jes - Every Other Way (Armin van Buuren Remix)Nic Chagall - This Moment (Prog Mix)

Editors - Papillon (Tiesto Remix)

Rozza feat. I Am Hope - The Ones We Love (MaRLo Remix)

Josh Gabriel Pres Winter Kills - Deep Down (Alex M O R P H Remix)

Kyau & Albert - I love you (Original Mix)

Richard Durand - Always the sun (Falldown Mix)

BT - Suddenly (Ferry Corsten Mix)

Marco V - When The Night Falls

Tocadisco feat. Nadia Ali - Better Run (Wippenberg Remix)

Yuri Kane - Right Back (Original Extended)

Mistigris - Crush (Tsjak Vocal Edit)

Εδω και μερικα φετινα.

Bent - As You Fall (Kyau & Albert Remix)

Lange feat Emma Hewitt - Live Forever (Original Mix)

Giuseppe Ottaviani feat. Faith - Angel (Club Mix)

Gareth Emery feat. Lucy Saunders - Sanctuary (Sean Tyas Remix)

Markus Schulz Featuring Justine Suissa - Perception (Super8 & Tab Remix)

Armin van Buuren vs Sophie Ellis-Bextor - Not Giving Up On Love

Tenishia feat. Jan Johnston - Flesh 2010 (Original Mix)

Πραγματικα οταν εψανχα αναμεσα στα κομματια καταλαβα οτι το 2009 ηταν πολυ καλη χρονια. Ολοκληρωμενη απο ολες τις αποψεις. Φετος οκ καλα ηταν αλλα μου φανηκε καπως μετρια, εχουμε βεβαια αλλους 3 μηνες αλλα δεν βλεπω τπτ. Τεσπα trance και παλι trance.:-D

Δημοσ.

To hell το 2010 remake του Flesh και τα φωνητικά της Suissa στο Perception. Πραγματικά από τα classics που δεν έπρεπε καν να ασχοληθούν μαζί τους οι αθεόφοβοι!

Δημοσ.

Παιδια ευχαριστω πολυ! η λιστα με τα τραγουδακια ειναι ηδη σε καθοδικη πορεια :-)

να στε καλα! με βαλατε για τα καλα στο κλιμα :-)

Δημοσ.

Ότι καλύτερο από τον Tyas και θα σε κάνει να γουστάρεις και τα αντρικά φωνητικά στα κομμάτια :devil:. Classic λέμε κι ας βγήκε το 2006. Για emotional trance, όλη η σειρά μου του 'Emotions In Motion' είναι αφιερωμένη σε αυτό το στιλ. Ή πάρε από την αρχή όλο το thread. Όλοι έχουν post-άρει κομματάρες ;)

Τι ειπες τωρα.... :confused::confused:

Απο τα αγαπημενα κομματια το Diary of Jane, δεν ηξερα οτι υπηρχε trance mix!! Ty ρει!

Δημοσ.
κανα Alors on Danse και πολυ ειναι

Αυτή η μλκία γιατί ακούγεται τόσο; Άμπαλος κόσμος ιζ άμπαλος.

Υπεραγαπημένο. Είναι τυπικό παράδειγμα τουμπανοκομμάταρου που τυχαίνει να το ακούσω κάθε 5 μήνες και να κολλάω κάθε φορά για μια μέρα. Στο ρηπήτ αδέρφια, στο ρηπήτ.
Δημοσ.

Kαι να ταν μονο αυτη η μλκια που ακουγεται. Πιο σπαστικα ειναι αυτα τα ρουμανικα dance κομματακια, που ο ενας εχει κλεψει την μελωδια του αλλου. Καθε καλοκαιρι τα ιδια... Αντε και του χρονου. :-)

Πολυ ατμοσφαιρικο κομματι.

Arnej - The Day Will Come (Edit)

[ame]

[/ame]

From brazil with love!:-D

Fabio Stein pres. Electrical - In The West (Danilo Ercole Remix)

[ame]

[/ame]

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...