Προς το περιεχόμενο

Κουτί με ανεμηστήρα σε 5,25 θέσεις υπάρχει?

Papman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας.Αγόρασα αυτή την ψύχτρα της zalman http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806158

Την πήρα επειδή το κουτί μου είναι GTP και δεν έχει καλό εξαερισμό.Τώρα σκέφτομαι να πάρω ένα καινούργιο κουτί,αλλά δεν εχω βρει κανένα(Εκτός από το Lian li p-80) που να έχει ανεμιστήρα που να "ψυχει" μία θέση 5.25,ή δύο ή τρεις(η ψύκτρα αυτή καταλαμβάνει μία θέση 5,25)......Αν έχει κάποιος απο εσας υπόψιν του κάποιο τέτοιο κούτι ή θελει διευκρίνηση σας παρακαλώ ας γράψει εδώ!Σας ευχαριστώ!!

Δημοσ.
Καλησπέρα σας.Αγόρασα αυτή την ψύχτρα της zalman http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806158

Την πήρα επειδή το κουτί μου είναι GTP και δεν έχει καλό εξαερισμό.Τώρα σκέφτομαι να πάρω ένα καινούργιο κουτί,αλλά δεν εχω βρει κανένα(Εκτός από το Lian li p-80) που να έχει ανεμιστήρα που να "ψυχει" μία θέση 5.25,ή δύο ή τρεις(η ψύκτρα αυτή καταλαμβάνει μία θέση 5,25)......Αν έχει κάποιος απο εσας υπόψιν του κάποιο τέτοιο κούτι ή θελει διευκρίνηση σας παρακαλώ ας γράψει εδώ!Σας ευχαριστώ!!

Καταρχας να ξερεις οτι η ψυχτρα που αγορασες δεν θα κανει και τοσο καλη δουλέια... εγω σου προτεινω αυτο που πηρα και εγω προσφατα και ειναι τελειο (κατα την αποψη μου) Xclio A380plus ειναι μεγαλο, εχει 4 ανεμιστιρες

1χ36cm στο πλαινο καπακι, 1x25cm εμπρος , 1x20cm πανω απο το τροφοδοτικο, 1x12cm στο πισω μερος

και σε μικρο κοστος αναλογα με το μεγεθος που εχει

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πολύ!Και ο πρώτος και ο δεύτερος συνφορουμήτης με βοηθήσατε πολύ παιδιά!Όποιος άλλος έχει κάποια ιδέα ας την πει!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:48 ----------

Παιδια????Έχει λογική να βάλω αυτό κάτω από τον σκληρό και απο πανω να έχω κανονικά την ψύκτρα της Zalman????

Σκέφτομαι πως ο ανεμιστήρας θα ριχνει την θερμοκρασία και η απο πάνω ψύκτρα απαγάγει την υπόλοιπη θερμότητα.......

ή μήπως να βάλω αυτό που μου είπε ο φίλος στο απο πάνω 5.25?

Plz παιδιά...απόψεις αν υπάρχουν...ξέρω πως σας ζάλισα:X:X:X

Δημοσ.

Είμαι της γνώμης πως το ρεύμα αέρα πρέπει να <<γλύφει>> το εξάρτημα και όχι να <<τρακάρει>> πάνω του.

Δηλαδή, ο ανεμιστήρας να φυσάει στο πλάι τον δίσκο, και όχι από πάνω ή κάτω.

Δημοσ.
Είμαι της γνώμης πως το ρεύμα αέρα πρέπει να <<γλύφει>> το εξάρτημα και όχι να <<τρακάρει>> πάνω του.

Δηλαδή, ο ανεμιστήρας να φυσάει στο πλάι τον δίσκο, και όχι από πάνω ή κάτω.

Κατάλαβα τι λες...αρά κατα την γνώμη σου να απορίψω το Kama bay fan της Scythe που ο αέρας του τρακάρει πάνω στον δίσκο ε?το κουτί είναι κάπως και δεν μπορώ να βάλω ανεμηστήρα που να γλύφει τον δίσκο απο πουθενά..ουτε έχω 3 κενές 5,25 για να βαλω το Kama bay fan μπροστα στην προσοψη...

Δημοσ.
Έχεις όντως πρόβλημα με θερμοκρασίες, ή σε έχει πιάσει φαγούρα στη τσέπη;

Τι θερμοκρασίες έχεις;

Φίλε μπορεί και να με τρώει λίγο να τα ακουμπήσω,δεν έχεις άδικο....Ο σκληρός αυτή την περίοδο φτάνει μέχρι τους 49c...όμως την περισσότερη ώρα,με μέτρια καταπόνηση του συστήματος και το utorrent ανοιχτο(φαντάζομαι θα παίζει το ρόλο του και αυτό,αφού δίνω και παίρνω)φτάνει τους 47 και μένει εκέι.....πολύ δύσκολα πέφτει η θερμοκρασία....δεν υπάρχει airflow σε εκείνο το σημείο.γενικά δεν υπάρχει airflow στο κουτί..μόνο κάτι τρύπες έχει στην άκρη και πισω..το μόνο καλό είναι πως η θερμοκρασία αργει να αυξηθει,λόγω της ψυκτρας..αν αυξηθεί όμως δεν πέφτει....

Δημοσ.

Ενταξει πιστεύω πως ξεμπερδεψα.Σε μία 5.25 όπου δεν υπάρχει καθόλου airflow εβαλα απο πάνω αυτο και απο κατω αυτό.....Εκει που έπιανε 49 βαθμους ακατεβατους,τώρα δεν ξεπερνα τους 40 και παίζει μεταξυ 39-40...:-D...Ευτυχώς θα αργήσω να τα ακουμπήσω για κουτί...

Δημοσ.
Σας ευχαριστώ πολύ!Και ο πρώτος και ο δεύτερος συνφορουμήτης με βοηθήσατε πολύ παιδιά!Όποιος άλλος έχει κάποια ιδέα ας την πει!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:48 ----------

Παιδια????Έχει λογική να βάλω αυτό κάτω από τον σκληρό και απο πανω να έχω κανονικά την ψύκτρα της Zalman????

Σκέφτομαι πως ο ανεμιστήρας θα ριχνει την θερμοκρασία και η απο πάνω ψύκτρα απαγάγει την υπόλοιπη θερμότητα.......

ή μήπως να βάλω αυτό που μου είπε ο φίλος στο απο πάνω 5.25?

Plz παιδιά...απόψεις αν υπάρχουν...ξέρω πως σας ζάλισα:X:X:X

Το ITA KAZE1000 μαλλον δεν κανει στα περισσοτερα συγχρονα cases(που ο καθε κλωβος ειναι μετρημενος ακριβως στις διαστασεις του δισκου και αυτο γιατι το ΚΑΖΕ1000 βιδωνει απο κατω αυξανοντας κατα πολυ το υψος).Καλυτερα να κοιταξεις για νεο case,π.χ. Thermaltake Spedo ή Spedo Advance και ειναι σιγουρο οτι θα κανεις αυτο που θες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...