Προς το περιεχόμενο

netbook στα 200 ευρώ?

Vivianne

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια φιλη μου ,μου ζητησε να ψαξω αν υπαρχει netbook στα 200-250 ευρω (οχι παραπανω),οσο εψαξα στο νετ δεν βρηκα τιποτα μηπως γνωριζει κανεις κατι?και σε ποιο καταστημα μπορει κανεις να το βρει..

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

απλα σε αυτα τα χρηματα θα βρει κατω του μετριου μηχανημα που κατα την γνωμη μου δεν αξιζει να το παρει

Δημοσ.

Το eee pc 900; Αυτό έχω και μια χαρά netbook είναι. Αφού είναι και για κοπέλα δεν νομίζω να θέλει να παίξει.... wow :P

Δημοσ.
Πάρτε αυτό:

http://www.skroutz.gr/s/72765/Acer-Aspire-One-D150X-3Cell.html

Έχει πολύ μικρής διάρκειας μπαταρίας, αλλά κατά τα άλλα είναι σούπερ.

Και μη μου κάνεις θέμα τα 17 ευρώ παραπάνω, έτσι;;;

με 10" οθονη με Atom σε επωνυμο και καινουργιο οντως δεν υπαρχει περιπτωση να βρεθει φτηνοτερος

ομως σε λιγοτερες ιντσες και αλλα specs,βουαλα:-D

http://www.skroutz.gr/c/25/laptop/f/5468/NetBook.html

edit

ΑΚΥΡΟ ΤΟ ΑΠΟ ΠΑΝΩ,ελα χτυπα το

http://www.skroutz.gr/s/81086/e-Smartbuy-Netbook-Atom-160GB.html

ωωωωωωωω και 6cell ΤΡΕΧΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Δημοσ.

Δεν γράφει τί λειτουργικό έχει. Και αν φοράει linux;

Κρίμα δεν είναι η κοπελιά να μπερδευτεί με τον πιγκουίνο;

Δημοσ.
Δεν γράφει τί λειτουργικό έχει. Και αν φοράει linux;

Κρίμα δεν είναι η κοπελιά να μπερδευτεί με τον πιγκουίνο;

Μπορεί να της περάσει xp το παλικάρι που έφτιαξε το thread ;) :P

Δημοσ.

Τα netbooks έχουν συγκεκριμένη χρηστικότητα. Αυτή είναι internet και office on the go, άντε και καμιά ταινία στο ταξίδι. Δε νομίζω ότι τίθεται θέμα να μπερδευτείς με linux. Είναι αρκετά εύχρηστες οι διανομές που φοράνε τα netbooks. Αμάν πια με τις κασσάνδρες.

Δεν είδα κανένα να μπερδεύεται με τα κάθε λογής OS των κινητών τηλεφώνων.

Επίσης όποιος θέλει sub 200 euro netbook, υπομονή μέχρι τα Χριστούγεννα. Θα έχει γεμίσει μέχρι τότε η αγορά με arm based netbooks.

απλα σε αυτα τα χρηματα θα βρει κατω του μετριου μηχανημα που κατα την γνωμη μου δεν αξιζει να το παρει

Περίεργο το σχόλιό σου. Τι θεωρείται κάτω του μετρίου για netbook ? Εσύ θέλεις δηλαδή 3d rendering να κάνεις με netbook ? Η επειδή έχει πιάσει μεγαλομανία μερικές εταιρείες και αντί να κοιτάνε να λανσάρουν πιο φτηνά και με μεγαλύτερη αυτονομία netbooks, κάνουν το αντίθετο ? (π.χ. 350+ euro netbooks με 2-3 ώρες αυτονομίας )

Δημοσ.

προσωπικα θεωρω κατω του μετριου αν δεν εχει οθονη 10αρα για να μην σου βγαινουν τα ματια μετα απο μιση ωρα,σκληρο δισκο τουλαχιστον 120αρι ωστε να μπορεις να βαλεις μια ταινια να χαζεψεις στο ταξιδι σου και μερικα τραγουδια,και μνημη 1g,και βεβαια αυτα τα μηχανηματα δεν ειναι για παιχνιδια,αντε το πολυ την πασιεντζα που εχουν,δεν καταλαβα;τι το περιεργο βρηκες στο σχολιο μου;μιλησε κανεις για 3d rendering;

Δημοσ.

Πόσες ταινίες θα βάλεις; :P

Και σε netbook με ssd βάζεις 5-6. Σιγά μην φτάσει η μπαταρία για να δεις 6 ταινίες βέβαια :P

Δημοσ.
Πόσες ταινίες θα βάλεις; :P

Και σε netbook με ssd βάζεις 5-6. Σιγά μην φτάσει η μπαταρία για να δεις 6 ταινίες βέβαια :P

απλα η μνημη ποτε δεν πηγε χαμενη σε κανενα,δεν ειναι κακο να υπαρχει.σιγουρα η μπαταρια δεν φτανει αλλα μπορει πχ να θελεις να την δεις καποια αλλη στιγμη,η οταν φορτιζει,προσωπικα δεν σε κουραζει η οθονη του 900;
Δημοσ.
προσωπικα δεν σε κουραζει η οθονη του 900;

Στην αρχή ναι, αλλά πλεόν, κι επειδη στο desktop κάθεται όλη τη μέρα ο αδερφός μου, εγώ κάνω τα πάντα από το 900άρι , άρα το έχω συνηθίσει :P

Δημοσ.
Στην αρχή ναι, αλλά πλεόν, κι επειδη στο desktop κάθεται όλη τη μέρα ο αδερφός μου, εγώ κάνω τα πάντα από το 900άρι , άρα το έχω συνηθίσει :P
απλα τελικα ειναι ολα θεμα συνηθειας,το θεμα ειναι οτι επειδη ειμαι ολη μερα σε μια 24αρα οταν παω στην 10αρα του λενοβο με πιανουν τα διαολια μου,αν και σημερα εσπασα το ρεκορ μου,εβγαλα 45' πλοηγηση :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...