angelo72 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Καλησπέρα, δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ξανά, χρειάζομαι την εξής βοήθεια : Έχω ενα pc με vista και ενα macbook με Leopard. Ενα Asus modem-router συνδεδεμένο με καλώδιο LAN στο pc για Internet. Το macbook μπαίνει internet μέσω wireless. Θέλω να κάνω "share" ενα forder στο pc και να βλέπω το φάκελλο στο macbook. Μπορεί να γίνει αυτό ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 με μια πρόχειρη αναζήτηση στο google βρίσκεις άμεσα την απάντηση http://tech.ifelix.net/3022.html ακολούθησε το tutorial... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charoui Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 ούτε tutorial ούτε tpt, αν έχεις ενεργοποιημένο το sharing στα windows(νομίζω είναι και default) τότε ότι έχεις μέσα στον φάκελο shared μπορείς να το βρείς στο πλάι του finder Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angelo72 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Μπα....τίποτα..... Μήπως πρέπει να ανοίξω καμμιά πόρτα στο router ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Κοίτα μια από το System Preferences->Security->Firewall και επέλεξε(αν δεν είναι επιλεγμένο) την επιλογή "Allow only essential services" και απο το κουμπί Advanced να έχεις απενεργοποιημένο το "Enable Stealth Mode" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angelo72 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Έχω καταφέρει μέχρι στιγμής να δουν τα vista το shared folder του mac, αλλά όχι το αντίθετο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Δοκιμασε να βαλεις password στον χρηστη των windows. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Merdock Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2009 Γίνεται να στείλεις ένα φάκελο που έχεις στο PC στον Mac ή και το αντίθετο;Δηλαδή έστω ότι έχω ένα φάκελο με εικόνες και θέλω να τον έχω και στο Mac.Αν πατήσω δεξί κλικ και send to θα μου έχει επιλογή για τον Mac ή γενικά υπάρχει κάποιος τρόπος για να γίνει κάτι τέτοιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angelo72 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Για δεξί κλικ δεν ξέρω, αλλά copy - paste σίγουρα. Μιας και βρήκα άκρη θα ανεβάσω photos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angelo72 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Ελπίζω να βοηθήσω όσους έχουν παρόμοιο πρόβλημα σύνδεσης. Την πρώτη φορά για σύνδεση θέλει username & Password. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ravend Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 αυτος εισαι! και οτι εψαχνα πως να συνδεσω τα 7 της αδελφης μου με το mac..ιδια διαδικασια με τα xp ειναι χοντρικα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.