Προς το περιεχόμενο

Τι αναβαθμήσεις λέτε να κάνω?

pavlos77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

+1 για το πακετο με τον 5200. ειχα δει ενα αλλο πακετο απο πλαισιο, καποια στιγμη, αλλα ηταν με Ε1400 και δεν ελεγε! αλλα αυτο ειναι καλο!!

Δημοσ.

Εγώ λέω να βάλεις τα 100 του πακέτου και άλλα 60+20 extra για μια cpu και άλλα 2gb ram να πάς στα 4gb..

Κρίμα είναι να κάνεις και τον 5200 μπρελόκ του χρόνου..Εκτός και αν έχεις τόσα πολλά κλειδιά..:-D

eshopgr1245130598360.png

Δημοσ.
Σίγουρα είναι καλο το upgrade από το πλαίσιο?:-( Μήπως θα μπορούσα να κάνω καλύτερη σύνθεση με τα ίδια λεφτά? Επιπλέον , ανέφερα πως το PC κάνει restart σε άκυρες στιγμές και ζεσταίνεται πολύ....Τι έχετε να πείτε για αυτό?:rolleyes:
απο το p4 στα 2.66 τα παντα ειναι καλητερα:-D:P
Δημοσ.

Εσείς τι μου προτείνεται σε αυτά τα χρήματα? Να διορθώσω τα τωρινά προβλήματα ή να κάνω μια αναβάθμιση ?:-) ( Aλλα αν κάνω αναβάθμιση, τα προβλήματα που έχω δεν θα λυθούν ? :P )

Δημοσ.
Για αυτή την σύνθεση τι λέτε? ( γιατί από ότι βλέπω δεν φτιάχνεται το pc μου:P )

μια χαρα ειναι..:-)

τωρα αν μπορεις να δωσεις ελαχιστα παραπανω για ενα enermax ακομα καλυτερα:P

Δημοσ.

Το enermax τι παραπάνω έχει από το coolermaster και είναι πιο ακριβό?:-(:-)

Θα κάνω καινούριο thread για να ακούσω και άλλες απόψεις... :P

Δημοσ.
Το enermax τι παραπάνω έχει από το coolermaster και είναι πιο ακριβό?:-(:-)

Θα κάνω καινούριο thread για να ακούσω και άλλες απόψεις... :P

δε χρειαζεται να ανοιξεις αλλο τοπικ απλα το enermax ειναι καλυτερης ποιοτητας:-)

Δημοσ.

κοίτα και μια τη σύνθεση μου πιο πάνω, γιατί δεν σου αρέσει?

το enermax έχει καλύτερη απόδοση και είναι πιο ποιοτικό, το mobo που διάλεξες δεν έχει τόσο καλή igpu και οι ocz αναμένονται (δηλαδή ποτέ)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...