witty Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Καλησπέρα, Ξεκίνησα ένα "In-depth" scan του Η/Υ στο γραφείο και μετά από 3 ώρες βρήκες τους ιούς που φαίνονται και στην εικόνα που έχω επισυνάψει. Το λογισμικό που χρησιμοποιώ είναι της ESET Το θέμα που έχω είναι το εξής: Α. όταν επιλέγω "clean file" από τις επιλογές του αντιβιοτικού δε γίνεται τίποτα Β. όταν πηγαίνω στη διαδρομή που μου υποδεικνύεται ότι υπάρχει το πρόβλημα, δεν φαίνονται τα μολυσμένα αρχεία, παρόλο που έχω επιλεγμένη την επιλογή "show hidden files & folders" & αποεπιλεγμένη την επιλογη "hide protected operating system files" Υπάρχει καμία ιδέα τι μπορεί να σημαίνει αυτό? ή τι άλλο μπορώ να δοκιμάσω? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
flik Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Μήπως τους καθάρισε και δεν το κατάλαβες; Ξανακάνε scan εκεί που βρήκε τα αρχεία. Αλλιώς κάνε scan απο ασφαλή λειτουργία (το nod32 θα ξεκινήσει σε command-line scanner νομίζω). Αλλά όπως προείπα, μπορεί να καθάρισες.
witty Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Ξαναέκανα scan και τους βρήκε πάλι. Επειδή μου είπαν ότι το περιεχόμενο του συγκεκριμένου φακέλου είναι περιττό πήγα και το άδειασα χειροκίνητα όλο και έληξε το θέμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.