Προς το περιεχόμενο

Επιλογη ssd...

john4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον παιδια σκεφτομαι τελευταια να αγορασω ενα ssd αλλα με εχει προβληματισει γιατι εχω ακουσει οτι μετα απο 6μηνες χρησεις πεφτει κατα πολυ η αποδοση τους...στα πιο φτινα μοντελα!!απο την αλλη σκεφτομαι μηπος να περιμενω κανενα 6μηνο ακομα γιατι σιγουρα θα κυκλοφορισουν και νεα μοντελα και δεν νομιζω να μεινει εξω η western digital και seagate...παντος εχω δει αυτον http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1205595&PriceRange=%e2%82%ac+++199-299&category=1000000373&catalog=20&MSCSProfile=DCCDF22EB27065BE34B5C798FF3210F683FDA5B925FDA69B127F48986F0456C78A759DA550DB542FA247C560370BD31FF0CF6323A37A53F53872D7919E744845F6F8265B7EB0FE9FB935EAC13019593772C3F363D84382B5737C9139699A87C3ADFD057A7BF32ED953B29E8D7248AB6F939DF4D1FB21BF13B598204D496B6B48BE35326BC0466881 και μου φαινεται αρκετα καλος...τι γνωμη εχεται,να παρω αυτον...?να παρω καποιον αλλο η να περιμενω λιγο καιρο ακομα...??

Δημοσ.

Ρε man ανεβαινει η τιμη 60 Ε αλλα διπλασιαζεται κ λιγο παραπανω η χωρητικοτητα...Κ μαλλον πολυ καλυτερη ποιοτητα

Δημοσ.

πρακτικά είναι οι ίδιοι δίσκοι ίδια chip απλά ο supertallent λόγο ονόματος είναι πιο φθηνός ;)

άσε που με έναν 60αρι δίσκο δεν θα την παλέψεις καθόλου

θα πρέπει να πετσοκόψεις όλη την εγκατάστασή σου με Vlite για να σου μείνει και χώρος μετά και με το πρώτο παιχνίδι που θα βάλεις πάνω, τέλος

Δημοσ.
πρακτικά είναι οι ίδιοι δίσκοι ίδια chip απλά ο supertallent λόγο ονόματος είναι πιο φθηνός ;)

άσε που με έναν 60αρι δίσκο δεν θα την παλέψεις καθόλου

θα πρέπει να πετσοκόψεις όλη την εγκατάστασή σου με Vlite για να σου μείνει και χώρος μετά και με το πρώτο παιχνίδι που θα βάλεις πάνω, τέλος

με 60 gb?πας καλα?εδω το 3epc εχει 4 gb αλλα χωραει:

1)windows xp home edition

2)ολους τους drivers του 3epc

3)καμια εικοσαρια προγραμματα

4)cs 1.6 με ολα custom

και περισσευει μισο γιγα χωρις συμπιεση δισκου.με συμπιεση 1 γιγα

παντως,ειναι μια καλη ιδεα να παρει εναν ssd για το λειτουργικο και ολα τα υπολοιπα στον σκληρο για λογους αποδοσης

Δημοσ.

ναι ρε αδερφέ καλά πάω όπως σχόλασα ήρθα σπίτι μου άρα καλά πάω δεν χάθηκα στο δρόμο

αν εσύ πιστεύεις οτι με 60Gb είσαι οκ μαγκιά σου

τι θα κάνεις όταν θα πας να βάλεις κάνα 2 παιχνιδάκια πάνω που θέλει από 10Gb το καθένα ? θα τα βάλεις σε άλλο δίσκο ? τότε γιατί να πάρεις ssd ? για να ανοίγει ο browser και η έναρξη πιο γρήγορα ?

οπότε εγώ πάω καλά εσύ πας καλά που δεν ξέρεις ούτε να γράψεις αλλά πιθανόν ούτε να καταλάβεις τι γράφω ?

για τα λεφτά που λέει δεν αξίζουν τα 60GΒ είναι απλό μπορεί με λίγα παραπάνω να πάει σε πολλά παραπάνω και να είναι πιο άνετος

α BTW εγκατέστησε μία τα Vista το 3epc σου και μου λες μετά αν πάω καλά ;)

να δω τι θα κάνεις μετά με τα 4Gb από τα 15 που θέλουν τα Vista και τι θα έκανες με τα 55 αν είχες έναν 60άρι δίσκο

αυτά τα 32άρια 60αρια 64άρια είναι για να τα πας δυάδες και τριάδες για να μπουν σε raid αλλά που μυαλό δεν πάω καλά....

Δημοσ.

φιλε να περιμενεις,και εγω θελω να παρω αλλα οι καλοι με τις καλες επιδοσεις ειναι ακριβοι.

περιμενε κανα 6μηνο να βγαλουν και οι μεγαλοι και μετα προχωρας.

Δημοσ.

θα συμφωνησω με τον vatos_lokos. Αλλα απο την αλλη παιζει ρολο και ποιες ειναι οι αναγκες σου. Εγω πχ. με τον 74αρι ραπτορα , μια ειμαι οκ απο χωρο μια δεν ειμαι.μπορει να μου ρθει να βαλω ενα game κ να χρειαστει να διαγραψω κατι αλλο πρωτα.Οχι μεγαλο προβλημα...αλλα σπασιμο.Αμα πιστευεις οτι με 60gb θα εισαι οκ ,τοτε παρτον.

οσο για το ποιον σκληρο να παρεις, απο οσο εψαξα οι ocz και η σειρα falcon της G.skill αξιζουν λογω της ram που ενσωματωνουν κ πανε τις επιδοσεις πολυ ψηλα.

Γενικοτερη γνωμη μου ειναι να αντισταθεις στην διαφημιστικη τους καμπανια κ να περιμενεις μεχρι να βελτιωθουν κιαλλο (τιμες,χωριτικοτητες,διαρκεια ζωης). Αυτα.

Δημοσ.

παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις,με βοηθησατε αρκετα...τελικα ισως να περιμενω λιγο καιρο ακομα να δω τι θα γινει...!!

Δημοσ.

πηρα το πρωι απο eshop 2 wd veloci 300αρηδες,θα κατσω το απογευμα να τους περασω σε raid 0.

για ssds θα ασχοληθω μετα κανα χρονο.

Δημοσ.
πηρα το πρωι απο eshop 2 wd veloci 300αρηδες,θα κατσω το απογευμα να τους περασω σε raid 0.

για ssds θα ασχοληθω μετα κανα χρονο.

Περιμενουμε εντυπωσεις... :-D

Δημοσ.
ναι ρε αδερφέ καλά πάω όπως σχόλασα ήρθα σπίτι μου άρα καλά πάω δεν χάθηκα στο δρόμο

αν εσύ πιστεύεις οτι με 60Gb είσαι οκ μαγκιά σου

τι θα κάνεις όταν θα πας να βάλεις κάνα 2 παιχνιδάκια πάνω που θέλει από 10Gb το καθένα ? θα τα βάλεις σε άλλο δίσκο ? τότε γιατί να πάρεις ssd ? για να ανοίγει ο browser και η έναρξη πιο γρήγορα ?

οπότε εγώ πάω καλά εσύ πας καλά που δεν ξέρεις ούτε να γράψεις αλλά πιθανόν ούτε να καταλάβεις τι γράφω ?

για τα λεφτά που λέει δεν αξίζουν τα 60GΒ είναι απλό μπορεί με λίγα παραπάνω να πάει σε πολλά παραπάνω και να είναι πιο άνετος

α BTW εγκατέστησε μία τα Vista το 3epc σου και μου λες μετά αν πάω καλά ;)

να δω τι θα κάνεις μετά με τα 4Gb από τα 15 που θέλουν τα Vista και τι θα έκανες με τα 55 αν είχες έναν 60άρι δίσκο

αυτά τα 32άρια 60αρια 64άρια είναι για να τα πας δυάδες και τριάδες για να μπουν σε raid αλλά που μυαλό δεν πάω καλά....

ok,δεν επιμενω διοτι ξερω οτι εχεις εκατομμυρια φορες περισσοτερη εμπειρια και γνωση απο εμενα σε αυτα τα θεματα,παντως αυτη ειναι η γνωμη μου.

Δημοσ.

δεν είπα για την γνώμη σου, σεβαστή αλλά για το "πας καλά"

και επίσης οτι αν δοκιμάσεις να βάλεις Vista σε 64αρι δίσκο είσαι καπάκια στα όρια

με ΧΡ ναι δεν έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα...

Δημοσ.

παιδια οι 2x300 gb velociraptor,κανουν το μηχανημα τουλαχιστον κατα 50% πιο γρηγορο,ακομα και στο σερφαρισμα.

με λιγα λογια οι πρωτες εντυπωσεις ειναι πολυ καλες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...