Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με boot υπολογιστή

nickyBoy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

όχι δυστυχώς.... :(

αν και μου βγάζει επιλογές πως να ανοίξω τα windows μόλις διαλέγω safe mode φορτώνει αρχεία και έπειτα κολλάει σε μια παύλα που τρεμοπαίζει...

Δημοσ.

Αφού δεν είναι οι μνήμες, η cpu 90% δεν είναι, η κάρτα γραφικών δύσκολο, η mb και αυτό παράξενο (αλλα όχι αδύνατο :P:p) μάλλον θα είναι κανένα πρόβλημα software.

Στις επιλογές του F8 έχει μια επιλογή εκεί και λέει να μην επαναφορά σε ρυθμήσεις που λειτουργούσαν ή κάτι τέτοιο και μια άλλη που λέει να μην γίνεται επανεκκίνηση σε περίπτωση που θα πέσει το σύστημα, τα έχεις επιλέξει?

Τι λειτουργικό πέρασες? Κανένα win xp ( ή linux τπτ?) δεν έχεις?

Πέρνα ubuntu να βρεις την υγειά σου...

Δημοσ.

τα επέλεξα όλα...όλα είχαν το ίδιο αποτέλεσμα...δεν ξέρω τι σκατά έπαθε στα ξαφνικά...να σου πω το σκέφτομαι σοβαρά να κατεβάσω ubuntu...

Δημοσ.

Κατέβασε τα (σε 15' θα είναι κάτω άμα έχεις καλή σύνδεση) και άμα δεν πάρει ούτε με αυτά (δύσκολο..)τότε γυρίζεις στο θέμα hardware.

Άμα έχεις φωτογραφική με υψηλή ανάλυση μπορείς να πάρεις μια φωτογραφία (Full HD ε?:P:p) με το κουτί ανοιγμένο και να την ανεβάσεις?

Πιστεύω έχεις δοκιμάσει όλα τα καλώδια και τις επαφές να μην είναι καμία στο αέρα ε?

Edit: Τώρα που το θυμήθηκα, τις fixboot & chdsk -r τις έχεις τρέξει?

Δημοσ.

όλα είναι ok στο κουτί...τώρα κατεβάζω τα ουμπούντου να τα κάνω install...ευτυχώς τα χρησιμοποιούσα στο laptop μου παλιότερα και τα ξέρω :) τώρα άμα δεν δουλέψει ούτε με ουμπούντου...πολύ φοβάμαι ότι θα δινο λεφτά και θα έχω τραβαλα σε τεχνικούς υπολογιστών...που ως συνήθως κάνουν ότι θέλουν στο pc χωρίς να έχεις ιδέα...

δυστυχώς δεν έχω cam :(

πάντως σε ευχάριστο για όλα!!!

Δημοσ.

Αν μπορείς να βρες ένα τροφοδοτικό και δοκίμασε με εκείνο. Βγάλε όλες τις κάρτες στις pci θύρες, αποσύνδεσε οπτικό, card reader, floppy και άσε μόνον τις μνήμες το σκληρό και την κάρτα γραφικών και δες αν κάνει επανεκκινήσεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...