peravrexei Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Ένας φίλος μου έδωσε έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο Seagate Free Agent Desktop αλλά χωρίς καλώδια ( USB και ρεύματος). USB βρήκα αλλά δεν ξέρω τι ρεύμα καταναλώνει ( Volt) για να πάρω το ανάλογο τροφοδοτικό για ρεύμα.Μήπως κανείς έχει κάτι υπόψη;
peravrexei Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 ειναι πολλυ απλο... πες του να στο δωσει... Αν τα είχε δεν θα ήμουν τώρα εδώ
nick#18 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 εκει που ειναι η τρυπα του ρευματος λεει DC volt? Κανενα αυτοκολητακι εχει πανω? καπου θα γραφει πανω δε γινετε..
peravrexei Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 εκει που ειναι η τρυπα του ρευματος λεει DC volt? Κανενα αυτοκολητακι εχει πανω? καπου θα γραφει πανω δε γινετε.. Δεν υπάρχει τίποτα το μόνο που έχει στην είσοδο του ρεύματος είναι τρεις παύλες(---)
peravrexei Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Το απόγευμα τώρα είμαι στην δουλειά. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:45 ---------- Να η φώτο πάντως τροφοδοτικό για 12V που έχω από άλλους σκληρούς δεν μπαίνει. Αυτουνού στην φώτο είναι πιο χοντρή η βελόνα.
πΑ-Βου-Γα Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 εγω εχω αυτον αλλα στο σπιτι. πιστευω οτι θα ειναι το ιδιο σε τροφοδοσια... θες οταν παω σπιτι να σου στειλω?
peravrexei Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 εγω εχω αυτον αλλα στο σπιτι. πιστευω οτι θα ειναι το ιδιο σε τροφοδοσια... θες οταν παω σπιτι να σου στειλω? Αν σου είναι εύκολο... νασαι καλά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.