Kostas_xolargos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Χτες μου εκανε για πρωτη φορα υπερθερμανση το λαπτοπ,λογικα απο την ζεστη,ξερετε τι μπορω να κανω για να την αντιμετωπισω? Ακουστε βεβαια τι μου κανε το λαπτοπ,εκει που πηγα να ανοιξω ενα προγραμμα κολλησε,τον εκλεισα απο το κουμπι,και μετα απο κανα λεπτο τον ανοιξα,και μετα απο 10-20 δευτερολεπτα,εκλεινε μονος του αυτοματα,λες και ειχε διακοπη ρευματος,και δεν τον ειχα στην πριζα.Αυτο το εκανε 4-5 φορες.Σημερα το πρωι που κρυωσε ανοιξε κανονικα μεχρι στιγμης παντως,ξερετε τι μπορω να κανω?
Jason 93 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Να δεις πρωτα απο ολα τις θερμοκρασιες του επεξεργαστη σου με προγραμματα οπως το core temp.
nick#18 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 αυτο εαν ειναι με core 2 duo επεξεργαστη γιατι αλιως δεν μπορει...δεν υποστιριζετε..μετα με το everest μπορεις η και με το speedfan που διαβαζει μεσα απο το bios...
fcandreas Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Είχα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα με σένα...δοκίμασε να το καθαρίσεις με ένα σκουπάκι...ίσως να ευθύνονται οι σκόνες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.