profi Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 thanks ahristos (that sounds wierd ) ήταν το pure video κ τώρα είναι το purevideo HD απο τις σειρές 8*** κ μετά αν κατάλαβα καλά...κ για την σειρά 6*** κ το purevideo μόνο παράπονα βρήκα για HD!!
ahristos Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Το purevideo όπως το ξέρουμε σήμερα (επιτάχυνση VC-1 και H-264) είναι για κάρτες της σειράς 8χχχ και μετά, που δεν μας ενδιαφέρει, αφού δεν έχει βγει τίποτα σε AGP. H ATI αντίθετα έχει βγάλει σε AGP ακόμα και την τελευταία τεχνολογία της (RADEON HD4650 ) οπότε μπορούμε να περιμένουμε τέλεια αποτελέσματα. Κρίμα που έχω προχωρήσει πέρα απο αυτό το στάδιο και δεν μπορώ να επαληθεύσω αν όντως λειτουργεί το avivo-UVD με παλιούς επεξεργαστές που το χρειάζονται περισσότερο έτσι κι αλλοιώς. Με τον PHENOM II X3 720 που έχω και με ενεργοποιημένο το DXVA έχω 2% χρήση επεξεργαστή. Χωρίς DXVA επίσης τα καταφέρνει άνετα γύρω στο 20% . Τι να το κάνω όμως; Τότε το χρειαζόμουνα που είχα Athlon XP 2700+ και GeForce 6600GT ή GeForce 7600GS
profi Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Επιτέλους αξιώθηκα να ολοκληρώσω την σκέψη... ευχαριστώ όλους για τις πληροφορίες κ ιδού το screenshot... αυτά που δεν φαίνονται..PSU hec windmill 385w(με αρκετά πάνω στο pc),CPU 2.4ghz northwood (single core:-D),2gb ddr sdram,GPU asus 3450 512mb OS Win7 rc...αυτά νομίζω έχουν σημασία!!αααα η μητρηκή έχει agp 4x...
dpetka2001 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 με το thekmplayer δεν υπαρχει υποστηριξη για dxva? μηπως μεσω εξωτερικου video decoder (coreavc) ? ευχαριστω εκ των προτερων...
pcos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Επιτέλους αξιώθηκα να ολοκληρώσω την σκέψη...ευχαριστώ όλους για τις πληροφορίες κ ιδού το screenshot... αυτά που δεν φαίνονται..PSU hec windmill 385w(με αρκετά πάνω στο pc),CPU 2.4ghz northwood (single core:-D),2gb ddr sdram,GPU asus 3450 512mb OS Win7 rc...αυτά νομίζω έχουν σημασία!!αααα η μητρηκή έχει agp 4x... μπραβο φιλε μου. αυτο λεω τοσο καιρο, οτι ο νεος MPC κανει θαυματα. βεβαια δεν τα παιζει ολα αλλα πολυ περισσοτερα απο παλιοτερα. μεγιες! υπαρχουν βεβαια και διαφορες στο τι θα επιλεξεις ως playback output στον MPC (για win7). 1. αν βαλεις EVR(Vista/.NET3) τοτε εχεις καθαρο DXVA με το ελαχιστο CPU usage, αλλα ετσι δεν παιζεις external υποτιτλους (δεν τα εχω καταφερει ακομα) 2. αν βαλεις το "EVR Custom Pres." τότε εχεις μεν DXVA αλλα ελαφρυτερο με ψηλοτερο CPU usage αλλα τουλαχιστον παιζεις external υποτιτλους. και το CPU usage παραμένει λιγο χαμηλότερο απο το CoreAVC+Cuda (δοκιμασμενο σε IGP 9300) ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:39 ---------- Σωστό το σκεπτικό. Μόνο ξέχασε την NVIDIA. Είναι πολύ παλιά και το PureVideo της υποστηρίζει επιτάχυνση μόνο σε Mpeg2 σήμα. Δεν έχει βγάλει ποτέ κάτι σε AGP που να υποστηρίζει τις σύγχρονες εξελίξεις του PureVideo, όπως επιτάχυνση μέσω DXVA σημάτων VC-1 και H-264. H ATi εγκρίνεται Η σειρα 9 της NVIDIA παιζει ανετα Η.264 οπως και η ΑΤΙ. στο VC-1 Λιγο σκαλωνει
ahristos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Η σειρα 9 της NVIDIA παιζει ανετα Η.264 οπως και η ΑΤΙ. στο VC-1 Λιγο σκαλωνει Σίγουρα. Αλλά ψάχναμε κάτι σε AGP και η NVIDIA δεν έβγαλε τίποτα σε AGP μετά τη σειρά 7.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.