Προς το περιεχόμενο

Μη αποδοχη αδειας χρησης Windows και επιστροφη χρηματων,πως?

million_voices

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εκανα μια παραγγελια ενος φορητου για εναν φιλο του πατερα μου ο οποιος ερχεται με Vista,o ανθρωπος εχει αγορασμενα Vista

εχει κανει κανεις σας μη αποδοχη αδειας χρησης win?

οποιος το εχει κανει ας μου πει πως γινεται η διαδικασια και τελικα η επιστροφη των χρηματων

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=320155

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δυστυχως ερχονται μαζι απο οσο ξέρω. Δωσε το key σε κανενα φιλαρακι που δεν εχει. Δηλαδη πριν απο την αγορά πρεπει να το εχεις επιλεξει χωρις win.Κατι που δεν γινεται παντα.

Δημοσ.

μισο οταν ξεκινησεις για πρωτη φορα το Laptop και σου ζητησει αποδοχη της αδειας χρησης των win και εσυ την αρνηθεις,τι γινεται?

αυτοδιαγραφονται (που τετοια τυχη:-D) και εσυ εχεις πληρωσει λειτουργικο που δεν εχεις δεχτει τους ορους του και εν τελει δεν θα χρησιμοποιησεις?

Δημοσ.

Λογικά το EULA μέσα θα έχει

By using the software, you accept these terms. If you do not accept them, do not use the software. Instead, return it to the retailer for a refund or credit.
Successful story ο κυριούλης απο την τσεχία ο οποίος ήθελε να περάσει linux στο lenovo του

http://www.abclinuxu.cz/clanky/pr/abclinuxu.cz-vyplatil-nahradu-za-licenci-ms-windows-misto-lenovo-cr?page=1

130 $ επιστροφή απο την lenovo με Non Disclosure Aggreement (να μην το πει πουθενά) την οποία δεν δέχθηκε και το πε... :)

Δημοσ.

δλδ εδω μεσα κανεις δεν το εχει κανει?

οχι τπτ αλλο αλλα εν'οψει των 7 ειναι μλκα να φορτωθει ο ανθρωπος τα Vista που θα του καθιζουν και το μηχανημα του

Δημοσ.

Tο θέμα είναι οτι το refund το κάνει η εταιρεία retail δλδ η ASUS ή η LENOVO ή κάτι τέτοιο. Με αυτούς θα τα βρείς όχι με την MS. Η MS τα έχει ήδη πουλήσει σε αυτούς που στα πουλάνε (με κέρδος).

Δημοσ.

thanks parsi

απο οτι βλεπω δυσκολα τα πραγματα

το περισσοτερο που εχουν καταφερει ειναι δωρεαν επεκταση εγγυησης

για να δουμε

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:51 ----------

λοιπον μετα απο πολλα τηλεφωνα μεχρι να βρω με ποιο τμημα ακριβως μιλαω για κατι τετοιο

τελικα βρηκα το τηλ για προιοντα Hp Compaq 210 8761600 (2 2 οι επιλογες στο τηλεφωνικο κεντρο)

αρχικα μου ειπε να μιλησω με MS και μετα με You,τους ειπα οτι τα win μου τα πουλανε αυτοι αναγκαστικα μαζι με τον φορητο και οχι η MS η το YOU

μετα μου ειπε πως δεν εχουν ακουσει ποτε κατι παρομοιο λεει (καλα οκ)

θα ξαναμιλησω μαζι τους μολις εχουμε το μηχανημα και το serial number του

η πλακα θα ειναι να μην κανεις αποδεκτη την αδεια, να χασεις δλδ τα νομιμα win και να παρεις και τα τετοια σου απο την HP

θα το παλεψω οποτε οσοι ενδιαφερεστε stay tuned

Δημοσ.

Καλά ξεμπερδέματα, απο τον ένα στον άλλο θα σε στέλνουν μέχρι να βαρεθείς και να σταματήσεις να ασχολείσαι. Αν έχεις όρεξη και υπομονή πάντως, κυνήγησε το... δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Κράτα μας ενήμερους για τις εξελίξεις γιατί φαντάζομαι το θέμα απασχολεί αρκετούς.

Δημοσ.

Κυνήγησε το μέχρι όπου πάει. Είναι δικαίωμά σου να μην αποδεχθείς την άδεια.

Φτάσε μέχρι και hp.com Εγώ σε κάτι τέτοια γράφω κατευθείαν εκεί και μετά με παίρνουν τηλ από την εδώ αντιπροσωπία ενημερωμένοι και πρόθυμοι.

Δημοσ.

HP refunds 520$ for unused software

Καλό κουράγιο!!!

Στον όμορφο δημοκρατικό κόσμο που ζούμε όταν πας αντίθετα με τη βούληση της καλής ΜS πρέπει να φτύσεις αίμα... Εμείς τον φτιάξαμε τον κόσμο αυτό με τα χεράκια μας.

@ OP : κυνήγησέ το μέχρι τέλους. Είναι σίγουρο ότι θα δικαιωθείς. Απλά θέλει αγώνα.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:35 ----------

Εφόσον έχεις HP υπάρχει defacto προηγούμενο στο link που σου δίνω. Κατευθείαν fax σε όλη την HP !!!Σε κάθε τμήμα, σε κάθε υπεύθυνο.

Χρυσός κανόνας : Με email δε βγάζεις άκρη. Αντιμετωπίζουν πιο σοβαρά και πιο γρήγορα είτε τα FAX είτε την προσωπική σου παρουσία στο χώρο τους, αν αυτό είναι εφικτό.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:51 ----------

Επίσης δε θα ζητήσεις refund για το λειτουργικό, αλλά και για όλες τις bundled εφαρμογές.

Παράλληλα ΜΗΝ ξεχάσεις να βγάλεις photo από την άρνηση του EULA, καθώς και το σημείο που αναφέρει ότι δικαιούσαι να αρνηθείς και θα πρέπει να επικοινωνήσεις με τον κατασκευαστή για refund

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:53 ----------

Αν θέλεις μπορώ να στείλω δωρεάν fax σε όποιο προορισμό θες εντός ευρωπαϊκής Ένωσης. pm για ό,τι χρειαστείς.

Δημοσ.

κατ'αρχας ευχαριστω για την προθεση σου να βοηθησεις

η ολη ιστορια δεν γινεται για το κοστος των Vista home basic,κανα 20€ να ειναι το πολυ αλλα γιατι στο πουλανε ντε και καλα με το ζορι και οταν αρχισεις να την ψαχνεις λιγο σε τρεχουν απο τον Αννα στον Καιφα (Hp,MS,You.gr) και γενικως αρχιζουν τα καραγκιοζιλικια

ισως αν το μηχανημα ερχοταν με Xp να μην ειχα ασχοληθει καν αλλα αυτα τα μαμωVista ειναι για το φεος και σε λιγο καιρο με την ελευση των 7 τελειως μα τελειως πεταμενα λ7

τεσπα θα ζητησω να μιλησω με καποιον υψηλοβαθμο υπευθηνο απο την HP και αργοτερα απο την MS

εχω εμπειρια απο αντιπροσωπειες στο παρελθον με προβληματικες Lcd τηλεορασεις που αγορασα και τα εχω καταφερει και με Philips και με Lg,ειδικα με την Philips μου εκοψαν πιστωτικο 2000€ η εκπτωση σε TV της επιλογης μου σε τιμες χονδρικης

ειχα φτασει να μιλαω με το νομικο τους τμημα

απλα θελει να εισαι σοβαρος,να απαιτεις και να αποφευγεις τις τρικλοποδιες τους

το ζητημα ειναι ποσο αξιζει ο χρονος και η ψυχικη σου ηρεμια

θα σας ενημερωνω (αν αντεξω αρκετα τις μλκες τους)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...