Jimis Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2002 Γνωρίζει κανείς αν τ μελάνια του HP 5550 μπορώ να ξαναγεμίσω και με ποιον τρόπο? Υπάρχουν μελάνια από άλλη εταιρεία για το παραπάνω μοντέλο? Όποιος ξέρει κάτι, ας μας ανοίξει τα μάτια, γιατί στα καταστήματα δεν είχαν ούτε τα γνήσια.
Jimis Δημοσ. 5 Απριλίου 2003 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2003 Ξανανεβάζω το Post, μήπως και ξέρει κανείς να βοηθήσει έπειτα από τόσο καιρό. Έχω ξηλωθεί να αγοράζω μελάνια της HP
makisathanos Δημοσ. 6 Απριλίου 2003 Δημοσ. 6 Απριλίου 2003 Γενικά υπάρχουν μελάνια που μπαίνουν σε διάφορους εκτυπωτες αλλά δεν ξέρω για το δικό σου μοντέλο. Προσωπικά γεμίζω τις κεφαλές του δικού μου Lexmark με μελάνια της InkTec που αγοράζω από ένα τοπικό κατάστημα. Ακόμα και αν δεν είναι ακριβώς το μοντέλο του εκτυπωτή σου δοκίμασε κανένα για hp και ίσως κάτσει.
PeiramatoZwo Δημοσ. 6 Απριλίου 2003 Δημοσ. 6 Απριλίου 2003 Re si eidika gia thn hp yparxoun polla melania gia na ksanagemiseis. Opos eipe kai o makisthanos se polla katastimata exoun.
orionas Δημοσ. 8 Απριλίου 2003 Δημοσ. 8 Απριλίου 2003 Απο που μπορω να αγορασω online τα μελανια της InkTec;
makisathanos Δημοσ. 9 Απριλίου 2003 Δημοσ. 9 Απριλίου 2003 orionas said: Απο που μπορω να αγορασω online τα μελανια της InkTec; Υπάρχει ένα site (http://www.inktec.com) αλλα δεν νομίζω να μπορείς από εκεί (ΚΟΡΕΑ). Δεν ξέρω ποιος τα αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα. Έχω μπροστά μου το κουτί αλλά δεν γράφει τίποτα.
meja Δημοσ. 9 Απριλίου 2003 Δημοσ. 9 Απριλίου 2003 exw mia karta gia ena magazi pu xanagemizei melania alla den exw paei pote legete "idaniko" kai einai sturnarh 23 an pas pes mu ti egine na xerw ki egw
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.