stsksts123 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Καλημέρα Έχω τα Windows Vista Home Premium 64-bit και θέλω να ορίσω το μέγεθος του page file Κάθε δίσκου. Έχω τους Adata 80GB X25-M SSD By Intel 2.5" (λειτουργικό) και 2Χ Western Digital Caviar Black 1TB HDD. Είναι καλύτερα να μην είναι στο c:/ ? Μπορώ να ορίσω στην επαναφορά συστήματος να κρατάει τα αρχεία επαναφοράς σε ένα δίσκο ή ο κάθε ένας κρατάει τα δικά του? Το πρωτόκολλο IPv6 πρέπει να το έχω ενεργοποιημένο, χρειάζεται κάπου. Εάν ναι τι ρυθμίσεις χρειάζονται? Ευχαριστώ πολύ.
100 010 00 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 To page file και το system restore...... μονο για το δισκο που εχεις το λειτουργικο σου, to ipv6 = uncheck
Angeldust Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Αν έχεις 4GB ram ή παραπάνω, το pagefile είναι άχρηστο. Εκτός αν χρησιμοποιείς τόσο βαριές εφαρμογές που η μνήμη δεν είναι αρκετή. Εγώ σε δοκιμές στο δικό μου σύστημα (4G ram), κατέληξα να απενεργοποιήσω εντελώς το pagefile.
100 010 00 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Ακομη και σε 3gB ειναι αχρηστο εκτος απο εξαιρετικες περιπτωσεις...... βαρια σχεδιαστικα κ.λ.π.
stsksts123 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Θα χρησιμοποιώ κυρίως Photoshop και επεξεργασία video
100 010 00 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Μπορει να σου χρειαστει τοτε. το βαζεις 4095 τοτε πανω και κατω και τελειωσε
stsksts123 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Μπορει να σου χρειαστει τοτε. το βαζεις 4095 τοτε πανω και κατω και τελειωσε πανω και κατω εννοεις στους δυο σκληρους (WD) εκτος του C:? Στο καταστημα που το πηρα μου ειπαν να βαλω το pagefile στον SSD τον c: δηλαδη γιατι θα εχω μεγαλυτερη ταχυτητα
Moderators Gi0 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Moderators Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Σε περιπτωση προβληματων(πχ κολληματα του pc,bsod) καλο ειναι να υπαρχει ενα υποτυπωδες pagefile,προκειμενου να μπορεσεις να βρεις την αιτια του προβληματος απο καποιο memory dump/minidump.
100 010 00 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 α) Οταν οριζεις απο μονος σου το pagefile πατας το custom και σου ανοιγει 2 set up bars........ αυτες εννοω β) Οταν εχεις 4GB μνημη καλο ειναι να το απενεργοποιεις επειδη βλεπεις διαφορα στο performance του pc σου. Αν το ενεργοποιησεις οπως λεει ο φιλος αποπανωφ, εχεις καποια καθυστερηση, διοτι το kernel dump....... δουλευει και γραφει συνεχεια, τωρα αν εχεις καποια προβληματα, το ξαναενεργοποιεις για καποιους ελεγχους
Moderators Gi0 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Moderators Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Αν το ενεργοποιησεις οπως λεει ο φιλος αποπανωφ, εχεις καποια καθυστερηση, διοτι το kernel dump....... δουλευει και γραφει συνεχεια, τωρα αν εχεις καποια προβληματα, το ξαναενεργοποιεις για καποιους ελεγχους Δεν ειπα πως αν το ενεργοποιησει θα υπαρχει καθυστερηση Δεν καταλαβα τι ακριβως εννοεις με το "το kernel dump δουλευει και γραφει συνεχεια". Το kernel dump/minidump υφισταται μονο σε περιπτωση bsod(και εφοσον το εχουμε ενεργοποιησει).Οταν πραγματοποιειται το dump αφου εχει παρουσιαστει η bsod,το dump αυτο πρεπει καπου να γραφει.Ο μονος χωρος που μπορει σχετικα αφοβα να γραφει χωρις να προκαλεσει τυχον προβληματα στο σκληρο δισκο ειναι το pagefile. Αν λοιπον αντιμετωπισεις καποιο προβλημα(freeze,bsod κλπ) και εχεις απενεργοποιημενο το pagefile ή ειναι πολυ μικρο το μεγεθος του,δεν μπορεις να παρεις κανενα dump.
100 010 00 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δεν ειπα πως αν το ενεργοποιησει θα υπαρχει καθυστερηση. Κακη συννενοηση......... εγω το λεω αυτο
stsksts123 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 α) Οταν οριζεις απο μονος σου το pagefile πατας το custom και σου ανοιγει 2 set up bars........ αυτες εννοωβ) Οταν εχεις 4GB μνημη καλο ειναι να το απενεργοποιεις επειδη βλεπεις διαφορα στο performance του pc σου. Αν το ενεργοποιησεις οπως λεει ο φιλος αποπανωφ, εχεις καποια καθυστερηση, διοτι το kernel dump....... δουλευει και γραφει συνεχεια, τωρα αν εχεις καποια προβληματα, το ξαναενεργοποιεις για καποιους ελεγχους ok καταλαβα βαζω 4095 πανω και κατω, σε ποιον δισκο ομως? στον c: ή σε κάποιον εκτός του λειτουργικου? ευχαριστω πολυ
stsksts123 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Μπορώ να εγκαταστήσω κάποια προγράμματα(έκτος από το λειτουργικό) έκτος c: γιατί είναι μόνο 74gb (παιχνίδια και εφαρμογές)? Εάν ναι ποια είναι αυτά ?Φοβάμαι ότι θα γεμίσει γρήγορα.
Moderators Gi0 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Moderators Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Μπορώ να εγκαταστήσω κάποια προγράμματα(έκτος από το λειτουργικό) έκτος c: γιατί είναι μόνο 74gb (παιχνίδια και εφαρμογές)? Εάν ναι ποια είναι αυτά ?Φοβάμαι ότι θα γεμίσει γρήγορα. Ναι,οσα θελεις.Λιγα ειναι αυτα που εχουν την ιδιαιτεροτητα να χρειαζονται εγκατασταση στον c:\.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.