nikos21aek Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Uninstall δεν γίνεται αλλά μπορούμε να τον απενεργοποιήσουμε ώστε να μην ξεκινάει στην έναρξη και τρέχει στο backround. Kαι για όσους έχει σπάσει τα..νεύρα αλλά και όσους δεν χρησιμεύει σε τίποτα και απλά τρέχει στο background ένας έυκολος τρόπος είναι ο εξής.. 1)Γράφουμε services.msc στην αναζήτηση της έναρξης. 2)Ανοίγουμε το services 3)Ψάχνουμε οτιδήποτε έχει να κάνει με το Windows Media Center(Windows Media Center Extender Service,Windows Media Center Receiver Service,Windows Media Center Scheduler Service,Windows Media Center Service Launcher) 4)Διπλό κλίκ πάνω τους 5)Τύπος εκκίνησης:Απενεργοποιημένο(ή Disable στα αγγλικά) 6)Εφαρμογή 7)Επανεκκίνηση
alexziog Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δες αυτό.Δεν το έχω δοκιμάσει,αν πάθει οτιδήποτε το pc σου δεν φέρω καμία ευθύνη.
21century Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Καλύτερα προηγουμένως να κρατήσεις ένα γερό backup για παν ενδεχόμενο...
nikos21aek Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Ρε παιδιά καταλαβαίνετε τι λέτε; To αρχικό πόστ το διαβάσατε καθόλου;
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 το παιδί δεν λέει ότι δεν ξέρει να το κάνει uninstall αλλά λέει πως να το κάνουμε διαβάστε και λίγο το πρώτο post @nikos21aek:αυτό γίνεται και στα windows 7???
nikos21aek Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δεν ξέρω.. Ψάξτο λίγο..Εγώ το πρωί το βρήκα και ξεφορτώθηκα το Windows Media Center που μου είχε σπάσει τα νεύρα και το πόσταρα μπάς και το θέλει και κανένας άλλος..Λογικά θα γίνεται και στα 7..Δοκίμασε το.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.