Προς το περιεχόμενο

GeForce 9800 GTX σε LG L1900R

makisss

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους εδώ στο φόρουμ!Όπως αναφέρω και στον τίτλο,έχω την GeForce 9800 GTX και η οθόνη μου είναι η LG L1900R 19''.Το θέμα είναι ότι η συγκεκριμένη οθόνη υποστηρίζει μέγιστη ανάλυση 1280x1024.Ο προβληματισμός μου είναι ο εξής:περιορίζει η συγκεκριμένη οθόνη τις δυνατότητες τις κάρτας γραφικών;Αναφέρομαι φυσικά στα παιχνίδια.Πιστεύετε ότι είναι αναγκαία η αλλαγή οθόνης ώστε να έχω μέγιστες επιδόσεις στα παιχνίδια;Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.
Καλησπέρα σε όλους εδώ στο φόρουμ!Όπως αναφέρω και στον τίτλο,έχω την GeForce 9800 GTX και η οθόνη μου είναι η LG L1900R 19''.Το θέμα είναι ότι η συγκεκριμένη οθόνη υποστηρίζει μέγιστη ανάλυση 1280x1024.Ο προβληματισμός μου είναι ο εξής:περιορίζει η συγκεκριμένη οθόνη τις δυνατότητες τις κάρτας γραφικών;Αναφέρομαι φυσικά στα παιχνίδια.Πιστεύετε ότι είναι αναγκαία η αλλαγή οθόνης ώστε να έχω μέγιστες επιδόσεις στα παιχνίδια;Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Καλύτερες ναι (δεν θα παίζεις στην ΜΑΧ ανάλυση της κάρτας) -

χειρότερες για ποιο λόγο;

Δημοσ.

Σίγουρα,αλλά θα δω μεγάλη διαφορά σε μεγαλυτερες αναλύσεις;Δηλαδή έχει τη δυνατότητα η συγκεκριμένη κάρτα να παίζει καλά σε μεγαλύτερη ανάλυση απαιτητικά παιχνίδια;

Δημοσ.

Έχει, αν εξαιρέσεις τους 2-3 γνωστούς τίτλους που μπορεί να τα βρει λίγο σκούρα.

Πάντως, αν δεν σε πειράζει το μέγεθος και η ανάλυση, μπορείς να εκμεταλλευτείς τυχόν δύναμη της κάρτας που μένει ανεκμετάλλευτη ανεβάζοντας φίλτρα. ;)

Δημοσ.

Αν και έχω να πω ότι πήρα πρόσφατα την LG M2394D 23'' γιατί η παλιά τηλεόραση τα έπαιξε.Έχει μέγιστη ανάλυση 1920χ1080,θα συνδέσω το pc πάνω και αν δω μεγάλη διαφορά σε επιδόσεις σε σχέση με την 19'' νομίζω ότι θα παίζω εκεί πλέον!liopyr,τα φίλτρα τα ανεβάζω από το nvidia control panel;

Δημοσ.

Επίδοση θα δεις χειρότερη μάλλον.

Απόδοση θα δεις καλύτερη σίγουρα.

:-)

Τα φίλτρα - εξαρτάται από το game.

Δημοσ.

Σύνδεσα το pc πάνω στην 23'' και έβαλα δύο παιχνίδια:Pro Evolution Soccer 2009 και NBA 2K9.Τα αποτελέσματα μπορώ να πω ήταν εξαιρετικά!Και τα δύο παιχνίδια έπαιξαν χωρίς κανένα πρόβλημα σε ανάλυση 1920χ1080 και όλες τις επιλογές στο high!Επόμενη κίνηση,GTA IV...

Δημοσ.

Η καρτα σου αν κ Σχετικα παλια Σε σχεΣη με τα σημερινα δεδομενα ειναι αρκετα δυνατη κ χρειαζεται μεγαλη αναλυση για να δειξει τα δοντια της. Σε 19αρα Σιγουρα χαραμιζεται.

Δημοσ.

Αυτό συνειδητοποίησα και εγώ ax6250.Πραγματικά δεν περίμενα να έχω τέτοια αποτελέσματα σε τόσο μεγάλες αναλύσεις!Θα την εγκαθιστούσα μόνιμα την 23'' στο pc αλλά την χρησιμοποιώ για τηλεόραση.Ίσως μέσα στο καλοκαίρι να πετάξω την 19'' και να πάω σε καμια 22''...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...