nikos21aek Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Με γειές!Εμ δεν φαίνεται τι τέρας είναι το κουτί;H gpu μοιάζει με σπιρτόξυλο! Και όσοι κατακρίναν το κουτάκι..ας κοιτάξουν τις θερμοκρασίες τους!Πολύ ζήλια όμως φτου φτου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 δηλαδη αν βαλεις δυο φαν με 1,5κ ρπμ πρεπει να παιζει ο ενας στα 1000 και ο αλλος στα φουλ;καλυτερα αποτελεσματα απο το αν ειχες και τους δυο φουλ; Όσο περίεργο και αν σου ακούγεται, ναι. Καλύτερα αποτελέσματα από το να έχεις και τους 2 full. (έχω πειραματιστεί άπειρες φορές με το θέμα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eSATA Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Όσο περίεργο και αν σου ακούγεται, ναι.Καλύτερα αποτελέσματα από το να έχεις και τους 2 full. (έχω πειραματιστεί άπειρες φορές με το θέμα). ok:-) αλλα πες μου ποσο πρεπει να ειναι η διαφορα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 ok:-) αλλα πες μου ποσο πρεπει να ειναι η διαφορα.. Αυτό το βρίσκεις εμπειρικά. Εγώ θεωρώ 50% πάνω ο pull τουλάχιστον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
onty Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Πολυ ωραιο....ρε φιλε που θα βρεις ομως και γραφειο να στεγασεις αυτον τον ουρανοξιστη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Ποιό γραφείο, στο πάτωμα το έχω και όπως κάθομαι στην καρέκλα το κουτί φτάνει στο ύψος του αγκώνα μου, αν είναι δυνατόν. Αφήστε δε που όταν ήταν άδειο ήταν πραγματικό πούπουλο και τώρα δεν σηκώνεται με τίποτα. Thanks για την πληροφορία σχετικά με τα ανεμιστηράκια. Θα βάλω τον pull ανεμιστήρα στο default του (νομίζω γύρω στις 1200-1300 στροφές) και λογικά θα είμαι εντάξει. Δεν νομίζω να ανέβει ο θόρυβος γιατί γενικά το κουτί ήταν και συνεχίζει να είναι πολύ ήσυχο. Έχω βάλει από δίπλα το παλιό PC (για να αρχίσω να τα συγχρονίζω) και ενώ τόσα χρόνια νόμιζα ότι ήταν από τα πιο -φθηνά- αθόρυβα που έχω ακούσει και δεν με είχε προβληματίσει ποτέ, τώρα μου φαίνεται ότι βουίζει σαν λέβητας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Αφήστε δε που όταν ήταν άδειο ήταν πραγματικό πούπουλο και τώρα δεν σηκώνεται με τίποτα. Dat True. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
onty Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Ε βγαλε κατι τοτε ρε... συ... Ασχετο...ποσο το ειχες παρει το case? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Ε βγαλε κατι τοτε ρε... συ...Ασχετο...ποσο το ειχες παρει το case? 280€.... Ξινό αλλά μέτρησε άσχημα...και από κάτι άλλα full tower...έτη φωτός ποιοτικότερο..Κουτί Lifetime κυριολεκτικά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.