nzeppos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Πάνε πάνω από 2 χρόνια από την τελευταία αναβάθμιση, οπότε ήγγικεν γαρ ο καιρός που θα τα σκάσω χοντρά. Το PC είναι κυρίως για gaming αλλά θα σηκώσει και άλλες σχετικά μνημοβόρες εφαρμογές (photoshop, after effects κλπ). Πείτε μου σας παρακαλώ μια γνώμη για τα παρακάτω: Με ποιό ανεμιστηράκι να συνδυάσω την ψύκτρα? Καμια πρόταση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Πολλά λεφτά για mobo..1,2,3 Και οι τρείς μια χαρά θα σου είναι.. ανεμηστιράκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Eγώ την true την έχω με αυτό, και είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος. Από εκεί και πέρα, το psu στην σύνθεσή σου είναι overkill. Αυτό είναι υπέρ αρκετό. Αν σκέφτεσαι πιθανότητα SLi στο μέλλον, πας σε αυτό. Ram αυτές. Κάρτα γραφικών θα σου πρότεινα φθηνότερη υλοποίηση της GTX275 κερδίζοντας ~100€ και χάνοντας ~5% σε επιδόσεις. Αν πάλι θες 285, προτίμησε μία φθηνή υλοποίηση. Mobo θα προτιμούσα αυτό. Με τα λεφτά που γλυτώνεις, χτυπάς ένα ssd ή επενδύεις σε ένα κουτί που μπορείς να παντρευτείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Eγώ την true την έχω με αυτό, και είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος. Από εκεί και πέρα, το psu στην σύνθεσή σου είναι overkill. Αυτό είναι υπέρ αρκετό. Αν σκέφτεσαι πιθανότητα SLi στο μέλλον, πας σε αυτό. Ram αυτές. Κάρτα γραφικών θα σου πρότεινα φθηνότερη υλοποίηση της GTX275 κερδίζοντας ~100€ και χάνοντας ~5% σε επιδόσεις. Αν πάλι θες 285, προτίμησε μία φθηνή υλοποίηση. Mobo θα προτιμούσα αυτό. Με τα λεφτά που γλυτώνεις, χτυπάς ένα ssd. Έγραψες! +100 σε όλα.. ssd και του μένουν και λεφτά.. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:31 ---------- Αν ντε και καλά θες να δώσεις τόσα λεφτά για mobo πάρε τουλάχιστον μία της προκοπής Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 [/color]Αν ντε και καλά θες να δώσεις τόσα λεφτά για mobo πάρε τουλάχιστον μία της προκοπής Ως EVGA παθών, δε λέω ωραίες υλοποιήσεις, αλλα την συγκεκριμένη την απορρίπτω μόνο και μόνο λόγω του εκνευριστικού fan που έχει στο chipset. Στην δική μου το έχω ρίξει σε fan controller και είναι απλά υποφερτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Κάτι θα ξέρεις για να το λές. Αλλά 275€ για ASUS δεν τα έδινα ούτε με σφαίρες.. Και δεν βγαίνει το fan; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Και δεν βγαίνει το fan; Δεν ξέρω τι ζόρια τραβάνε τα X58 με θερμοκρασίες (σίγουρα είναι πιο ζεστά από τις παλιότερες γενιές της intel), το 780i πάντως fanless αντέχει κάνα δεκάλεπτο idle πριν χτυπήσει 95C και restart. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 το 780i πάντως fanless αντέχει κάνα δεκάλεπτο idle πριν χτυπήσει 95C και restart. :shock: Καλά κάνω δηλαδή που τις απορρίπτω αυτές τις μητρικές λόγω τιμής με τη μία! Επίσης με τις προτάσεις του Liopyr με τα λεφτά που γλιτώνεις μπορείς εκτός από ssd να πάρεις και αυτό ή αυτό(σε μάυρο 185€) το κουτί αντι για το καρναβάλ που έχεις βάλει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δεν είναι κακό το haf, αλλά πολύ φανταζί, δεν θα το έπαιρνα. Το CosmosS είναι πολύ καλό case, αλλά θα έχει ένα θέμα με τον πλαϊνό ανεμιστήρα που θα βρίσκει στην ultra120. Eπιμένω LianLi. (once LianLi - forever LianLi) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PaokToTheBone Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 ακυρο... 10 χαρακτηρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Eπιμένω LianLi.(once LianLi - forever LianLi) Ισχύει αλλά εγώ μόλις έρθει η ώρα να ασχοληθώ με το κουτί και airflow μου που είναι gtp(κατά Οκτόμβρη το κόβω..) θα πάω Πολύ λιτά τα LianLi...αλλά λες μετά το once να είμαι και εγώ forever μετά;:-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Κατόπιν των παρατηρήσεων και των προτάσεών σας, η νέα σύνθεση έχει ως εξής: Άλλαξα το τροφοδοτικό σε αυτό που προτείνατε. Το συγκεκριμένο PC Power&Cooling το είχα υπόψιν μου, αλλά προτίμησα την αφθονία της περισσότερης ισχύος και το όνομα Corsair. Θα ακολουθήσω τη συμβουλή του liopyr. Σε ποιά περίπτωση όμως θα μου χρειάζονταν τα 850w? (υποθετικά μιλώντας) Ομοίως για τις μνήμες. Τις Mushkin είχα δει που τις πρότεινε και ο Thresh, άρα πάμε για αυτές. Αν οι GTX285 έχουν όντως τόσο μικρή διαφορά (5%) σε σχέση με τις 275, θα πάρω την τελευταία, δεν το συζητάω. Αν υπάρχει καμια καλύτερη ή πιο συμφέρουσα υλοποίηση από αυτή που έβαλα, παρακαλώ ενημερώστε με. Για τη μητρική δεν με χάλασε καθόλου, είχα δει τις Gigabyte και όντως έχουν πολύ πιο λογικές τιμές απ' τις Asus. Μέχρι στιγμής δεν με έχουν απασχολήσει θέματα O/C ή εκτεταμένων παραμετροποιήσεων στη mobo (νομίζω η Asus deluxe έχει άφθονα τέτοια), οπότε δεν νομίζω να ασχοληθώ και στο μέλλον. Για το κουτί μόνο κρατάω μια επιφύλαξη, πρώτον γιατί δεν με πειράζει το "κουτί καρναβάλι", αρκεί να έχει χώρο, ικανοποιητική ποιότητα κατασκευής και σχετικά αθόρυβα μαμήσια ανεμιστήρια. Να σας πω την αλήθεια όμως, δεν καταλαβαίνω γιατί να κόψω από το hardware και να τα δώσω σε ένα κουτί (μιλάμε για +150 ευρώ διαφορά σε σχέση με το HAF). Τα άλλα κουτιά που προτείνατε φαίνονται μια χαρά και σε πιο λογική τιμή, αλλά αφού λέτε ότι έχουν πρόβλημα με τις μεγάλες ψύκτρες, τότε πάω πάσο. Και μιας και μίλησα για ψύκτρες, μόλις παρατήρησα ότι η Thermalright Ultra 120 eXtreme δεν είναι άμεσα διαθέσιμη από το Πλαίσιο και το προηγούμενο μοντέλο δεν φαίνεται να μπαίνει σε lga1366. Μήπως μπορώ να τη βρω αλλού? Διαφορετικά ρίξτε καμια πρόταση για άλλη ψύκτρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Αυτό ξέχασες! Γιατί αυτή η υλοποίηση τι έχει; Δεν είπε κανείς να κόψεις από hardware για να δώσεις σε κουτί...Απλά είπα εγώ μιας και θα κόψεις από harware γιατί αυτά που έβαλες είναι υπερβολικά δώσε για το κουτάκι που θα σου μείνει..Αν δεν θες μην τα δώσεις..Ακόμη καλύτερα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eSATA Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 μη φανταστεις τρελες διαφορες αναμεσα σε 280 και 4890...κρατα οτι μενει για dx11:-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Καλή σύνθεση αλλά ξέχασα να πω ότι μετά από σχεδόν 10 χρόνια AMD/ATI, έχω βάλει σκοπό να γυρίσω σε intel/nvidia. Είναι εντελώς ψυχολογικό το θέμα. Thanks για τον SSD, δεν το είχα λάβει σοβαρά υπ' όψη αλλά μου φαίνεται τελικά θα τον χτυπήσω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.