basilis5 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 βασικα θελω να γραφτω στον ΟΑΕΔ,δεν εχω ενσημα ακομα. Δεν θελω να γραφτω σε καποιο προγραμμα επιδοτησης ή οτιδηοποτε τετοιο, γνωριζετε αν μπορω; αν ναι,εκτος απο εκαθαριστικο εφοριας και ταυτοτητα χρειαζομαι κατι αλλο;
Evgenios1 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 βασικα θελω να γραφτω στον ΟΑΕΔ,δεν εχω ενσημα ακομα. Δεν θελω να γραφτω σε καποιο προγραμμα επιδοτησης ή οτιδηοποτε τετοιο,γνωριζετε αν μπορω; αν ναι,εκτος απο εκαθαριστικο εφοριας και ταυτοτητα χρειαζομαι κατι αλλο; Με αφμ και ταυτοτητα πηρα τη καρτα ανεργιας, για επιδομα θελει ενσημα.
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Μετά από 3 ή 4 μήνες παίρνεις μόρια για διαγωνισμούς του δημοσίου.
eu@ Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 εγω εκανα 10 αιωνες να βγαλω!!!παντως με αφμ κ ταυτοτητα εισαι οκ!!
-WISE- Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 αα..γτ εγω που ειμαι στο ταμειο και εχω πληρωθει ηδη τον πρωτο μου μηνα δεν την εχω χρησιμοποιησει και δεν μου την εχουν ζητησει που8ενα
norita Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 η οποια καρτα που χρησιμευει? Υπάρχουν πάρα πολλά επιδοτούμενα προγράμματα τα οποία διοργανώνει ο ΟΑΕΔ στα οποία για να κάνεις αίτηση απαραίτητη προυπόθεση είναι να έχεις κάρτα. Τα προγράμματα αυτά, όχι μόνο πληρώνουν, αλλά δίνουν και μόρια σε διαγωνισμούς του δημοσίου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.