Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με το windows media player 11

zwaki28

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Έχω το εξής πρόβλημα και θα ήθελα τα φώτα σας.

Προσπαθώ εδώ ώρες να ανοίξω διάφορα site που υποτίθεται οτι δείχνουν online tv.

Μάλιστα βρήκα και σε ένα forum απο εδώ μια σελίδα και απο οτι είδα όλοι όσοι την άνοιξαν βρήκαν τη χαρά τους. Εγ'ω γιατί δεν μπορώ να δώ τπτ????? Συνεχώς μου βγάζει μήνυμα να εγκαταστήσω πρόσθετα προγράμματα και μου δείχνει τον player 11. Έλα που τον έχω τον άτιμο!! Εχω vista και το laptop είναι καινούργιο. Σκεφτόμουν μήπως χρειάζεται κάποια ενεργοποίηση αλλα δεν βρήκα να κάνω κάτι τέτοιο στο μενού. Δοκίμασα να απενεργοποιήσω το firewall τίποτα. Δοκίμασα να αλλάξω τις ρυθμίσεις του streaming στα εργαλεία, πάλι τίποτα. Το ίδιο μήνυμα!

Κάποιος να help γιατι τα εχω πάρει με το εργαλείο.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δημοσ.

Το έχεις enable για online streaming?Για δες απο codecs τί παίζει?

Για ποιά σελίδα μιλάς ...μπας κ βρούμε κ εμείς καμιά χαρά?!!και να σου πούμε πιο λεπτομερειακά για τον media player.

Δημοσ.

οτι ενημερωση εχω κατεβασει μου την ακυρωνει, καθως λεει πως εχω την τελευταια εκδοση. Και το εχω κοιταξει 800 φορες για το streaming και ειναι ολα οκ! σημερα δοκιμασα να το κανω ξανα ενεργοποιηση και αν ειναι δυνατον, μου ειπε πως δεν εχω τα γνησια windows και δεν την εκανε. Η αληθεια ειναι πως πριν λιγες μερες του εκανα recovery αλλα το media player ειναι των windows. Επομενως αν δεν ειχε γινει καλα η εγκατασταση θα ειχα και αλλα παρατραγουδα, νομιζω....Τωρα το format φανταζει ωραια λυση στο μυαλο μου.....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...